تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 500 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من یه مک بوک پرو میخواستم بگیرم . اولش میخواستم MC700 بگیرم ولی الان یه کم پولم بیشتر شده و میتونم MC721 رو هم بگیرم.

من میخوام لپ تاپم یه چیزی باشه که یه 3-4 سالی واسم بمونه.چون شاید تا مدتها نتونم اینقدر پول از خانواده واسه خرید لپ تاپ بگیرم.

با پول خرید MC721 (حالا یه کم بیشتر) دیدم میشه مدل 3D سونی رو هم خرید ولی خوب همه میگن اپل یه چیزه دیگه ست.

نمیدونم گیج گیج شدم.

میخوام با لپ تاپم کلی فیلم ندیده ای که دارم رو ببینم ، بذارم واسه خودش روشن بمونه فیلم دانلود کنه . میخوام بتونه NFS Most Wanted رو هم اجرا کنه.بازی سنگینی نیست ولی ویندوز XP میخواد واسه اجراش یا NFS جدید رو هم بتونه اجرا کنه.کلا واسه همین سبک بازی نه بیشتر.

حالا اینهمه گفتم که بگم به نظرتون مک بوک به درد من میخوره؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوئیتون
    ببین باید اول از همه ، از خودمون بپرسیم چرا اپل خوبه؟ اگر به این سوال جواب دادیم و خرید کردیم ، خرید ما میشه یک خرید منطقی

شعار اپل طی سالیان دراز همخوانی سخت افزار با نرم افزار بوده و هست ، به طوری که حتی اونایی که اولا به این شعار می خندیدند خیلی وقته به نتیجه رسیدن که این کار واجبه

حالا یکی بیاد با لپ تاپ های اپل ویندوز استفاده کنه ، در اصل فلسفۀ اصلی کاربری رو زیر سوال برده و شعار اصلی اپل رو نقض کرده
    از طرفی اپل هیچوقت به خاطر کیفیت صفحه نمایشش به طور اخص مورد تشویق نبود ، این در صورتیه که سونی همواره در ضمینۀ ساخت صفحه های نمایش مورد توجه بوده (حالا این یک مورد رو هرکسی میتونه با چشم خودش مقایسه کنه و نتیجۀ مورد نظرش رو بگیره)
    اینا رو گفتم که یک مقدار کلیۀ دوستان از بیرون به قضیه بعضی مواقع نگاه کنن وگرنه قصد پیشنهاد یا چنین چیزایی رو نداشتم.

2. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

من شارژر لپ تاپم ( 13 اینچی ) خراب شده حالا شارژر 60 وات 13 ها رو پیدا نکردم و عجله دارم ، خرید یه 85 واتی 15 اینچی ها مشکلی داره ؟ اصلا اندازه ی هم هستن محل اتصال ها ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

مرسی

در آغاز فعالیت hooshmand35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=rave-87;6396273]ببین باید اول از همه ، از خودمون بپرسیم چرا اپل خوبه؟ اگر به این سوال جواب دادیم و خرید کردیم ، خرید ما میشه یک خرید منطقی

شعار اپل طی سالیان دراز همخوانی سخت افزار با نرم افزار بوده و هست ، به طوری که حتی اونایی که اولا به این شعار می خندیدند خیلی وقته به نتیجه رسیدن که این کار واجبه

حالا یکی بیاد با لپ تاپ های اپل ویندوز استفاده کنه ، در اصل فلسفۀ اصلی کاربری رو زیر سوال برده و شعار اصلی اپل رو نقض کرده
    از طرفی اپل هیچوقت به خاطر کیفیت صفحه نمایشش به طور اخص مورد تشویق نبود ، این در صورتیه که سونی همواره در ضمینۀ ساخت صفحه های نمایش مورد توجه بوده (حالا این یک مورد رو هرکسی میتونه با چشم خودش مقایسه کنه و نتیجۀ مورد نظرش رو بگیره)
    اینا رو گفتم که یک مقدار کلیۀ دوستان از بیرون به قضیه بعضی مواقع نگاه کنن وگرنه قصد پیشنهاد یا چنین چیزایی رو نداشتم.[/QUO

بالاخره کیفیت صفحه نمایش اپل بهتره یا سونی؟

در آغاز فعالیت hooshmand35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تا حالا نشنیدم

گیریم پلمپ رو باز کنن، کاور پلاستیکی دور لپتاپ که باید پاره بشه تا باز بشه

حتی اگه بتونن دوباره پلاستیک رو ببندند زیرش گردوخاک می مونه که دیگه مثل اولش نیست

از تمیز بودن خود سیستم هم میشه فهمید که تازه است یا نه حتی اگه تنها تو ویترین بوده باشه

اخرش هم به نظرم خودت رو زیاد درگیر این حرف ها نکن،

به خدا توکل داشته باش و با چشم باز خرید کن.
    منظورتون از اینکه با چشم باز خرید کن چیه؟خوب منکه وارد نیستم فقط میتونم چشمی ببینم که پلمب جعبه بازه یا نه طرف منم اگه خدایی نکرده ریگی به کفشش باشه که جعبه بازو به من نشون نمیده یطوری میبندتش اگه میشد یه ادم وارد با هام میومد خیلی خوب میشد پول شیرنیشم میدادم تازه ثوابم میکرد چون من با مکافات پول لپ تاپ و جور کردم سرم کلاه نمیرفت

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من mc723 رو گرفتم بالاخره ، برنامهاشم به راحتي در دسترس بود. ولي الان دربه رد دنبال گيمم! گيماي درست حسابيا مثلا nfs hot persuit , call of duty black ops , modern warfare 2 , battlefield 2 , pes ,...
    اينارو إز كجا پيدا كنم؟! هست اصلا؟؟ قيمتاش چه طوره ؟زيادي گرونه؟! (راستي من رشت زندگي ميكنما تهران نيستم)
    سپاسگزارم 

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان من mc723 رو گرفتم بالاخره ، برنامهاشم به راحتي در دسترس بود. ولي الان دربه رد دنبال گيمم! گيماي درست حسابيا مثلا nfs hot persuit , call of duty black ops , modern warfare 2 , battlefield 2 , pes ,...
    اينارو إز كجا پيدا كنم؟! هست اصلا؟؟ قيمتاش چه طوره ؟زيادي گرونه؟! (راستي من رشت زندگي ميكنما تهران نيستم)
    سپاسگزارم
    اگه سرعت دانلود خوبی داری بعضی هاشون رو می تونی دانلود کنی

البته بعضی هاشون هم نسخه پورت شده هستند

تو فروم های فارسی بگردی پیدا می کنی

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

منظورتون از اینکه با چشم باز خرید کن چیه؟خوب منکه وارد نیستم فقط میتونم چشمی ببینم که پلمب جعبه بازه یا نه طرف منم اگه خدایی نکرده ریگی به کفشش باشه که جعبه بازو به من نشون نمیده یطوری میبندتش اگه میشد یه ادم وارد با هام میومد خیلی خوب میشد پول شیرنیشم میدادم تازه ثوابم میکرد چون من با مکافات پول لپ تاپ و جور کردم سرم کلاه نمیرفت
    منظورم اینه که تحقیقات خودت رو انجام بده و خصوصیات و نکات خرید یه لپ تاپ اپل رو بلد باش و بشناس، که الحمداله باهاشون اشنا هستی

بعداز این کار ها دیگه به شایعات توجه نکن که مثلا ممکن با حرارت پلمپ عوض کنن یا .......

این میشه چشم باز.

هرچقدر هم که زرنگ باشی اخرش ممکنه فروشنده از تو زرنگ تر باشه (نترس! دیگه خیلی شورش رو دراوردم و غلیظش کردم)،

پس وقتی که تلاش خودت رو کردی دیگه واسه بقیه اش توکل کن که انشااله مشکلی پیش نمیاد که 90% هم

همینطور بوده. (میگم 90% چون همیشه یه احتمال وجود داره ولی خودم تاحالا تو 9-10 مورد خرید بچه ها چیزی ندیدم)

من خودم فعلا تهران نیستم که باهات بیام

اگه خیلی نگران هستی سعی کن از نقش یا الماس بگیری که مطمئن تر هستند

من و سعیدجان و چندنفر دیگه هم از فروشگاه عیاران گرفتیم که باز هم مشکلی هم نبود.

والا پولشم هم واسه همه ما پول بود و سعید میدونه که اون زمان چقدر واسه پرداخت پولش بچه های گروه مشکل داشتند.
    Last edited by arash59b; 24-08-2011 at 23:25.

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vorna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران.میرداماد

پيش فرض

آقا آرش آقا سعید گل سلام علیکم اول بگیم که خیلی مخلصیم
    آقا من مک 721 که گرفتم از الماس
    طرف فروشنده موقعی که اولین بار داشت ویندوز بالا میومد اسمم پرسید
    و به جای رحمانی زده بهمنی!!!!!
    حالا هر کار میکنم اسمش عوض نمیشه،یعنی اسم هاردم؟!:(
    بردم پیشش و بعد کلی ور رفتن گفت باید دوباره os بریزه
    منم دیدم حیفه،نکردم اینکارو،ویندوزش نو آخه
    حالا هیچ راهی نداره؟

آقا من ویندوز 7 ریختم ولی مجیک موس پیدا نمیکنه؟چی کار کنم؟
    Last edited by vorna; 25-08-2011 at 21:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها قراره برای من این لوازم جانبی از اون ور بیاد به نظر شما سری 2012 با اینها سازگار میشه یا فقط به درد 2011 می خوره (Macbook pro)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه vorna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران.میرداماد

پيش فرض

آقا من ویندوز 7 ریختم ولی مجیک موس پیدا نمیکنه؟چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •