من در خصوص وب اطلاعات چندانی ندارم ... ولی بخش کنترل پنل مبیــن نت رو یه نگاهی بندازیـــن ...! حتی زحمت یه طراحــی ســاده رو هم به خودشون ندادن! جــالبه که این دوستمون توی پست دوم تاپیــک ... به آینده تاریک این سرویس اشاره کردن!![]()
من در خصوص وب اطلاعات چندانی ندارم ... ولی بخش کنترل پنل مبیــن نت رو یه نگاهی بندازیـــن ...! حتی زحمت یه طراحــی ســاده رو هم به خودشون ندادن! جــالبه که این دوستمون توی پست دوم تاپیــک ... به آینده تاریک این سرویس اشاره کردن!![]()
برای من خیلی خوبه جی پی ان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز هم سرویس افتضاحه. یاهو مسنجر رو که کلا بی خیال شدم. سرعت داغون. نوسان هم که دیگه هیچی... انقدر این حرفای من و دوستان تکراری شده که الان از نوشتن این جملات حال خودمم بد شد.
من مودم outdoor با حداکثر سیگنال دهی دارم فاصله هم از bts 1 کیلومتری بیشتر نیست
ولی سرعت دانلودم بودن دانلود منیجر 10kB/s هست برای اشتراک 512
اینم تست سرعت تا حالا همچین پینکی توی عمرتون دیدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اپلودم! با چیز پی ان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
سلام و خسته نباشید خدمت همه
منم گفتم چون مبین نت دارم بیام بگم که من زیاد مشکل نداشتم باهاش خیلی کم قطع شده برای من به نسبت دوستانم که ADSL دارن و همیشه از قطعی هاش ناله می کنن من خوش شانسترمو اینکه هر شب چیزی در حدود یک گیگ و 200 مگ دانلود دارم و جمعه هام که مال من کل روز رایگانه
(چون من سرویس سالیانهی زمستان سال گدشته رو خریدم) حدود 5.2 تا 5.5 گیگ دانلود دارم
البته سرویس های اینترنتیش خیلی گرونهالبته کلا همه جا گرونه
و نسبت به پشتیبانی هم بد نیست من خودم به شخصه یه بار از مقدار حجمی که ازم کم شده بود شکایت داشتم و یک خانمی که خودش تو کار دانلود فیلم و سریال بود
باهام تماس گرفت و باهم بحث کردیم.
در کل من می گم بد نیست...
Last edited by SoluS; 19-09-2011 at 20:35.
خب سرعتتون که معلومه زياد جالب نيست،ولي براي پينگ فک کنم اشتباه نشون ميده، شما احتمالا ويپيانت روشنه مگرنه نميرفت سروره سئول که!
پينگ من گاهي به 1000 هم ميرسه،زياد خودتو ناراحت نکن
کاربران عزیز لازم است این موارد رو مجدد در این تاپیک بگم که در اینده باز برخورد مدیریتی با دوستان شد نگن اطلاع ندارن:
قوانین بخش
قوانین زیر بخش7. مشاجرات و کدرورتهای خود را در داخل اين انجمن به ميان نياورديد و در صورت نياز از طريق پيغام خصوصی مشکل را بين خود حل کنيد در صورت دیدن این موارد با خاطیان برخورد خواهد شد
12- نظر تمام کاربران محترم است و هر کس حق دارد نظر خود رو در رابطه با هر مسئله ای بدهد .
در صورتی که کاربران دیگر نظر یک کاربر را به مسخرگی بگیرد یا در تلاش برای حال گیری و برچسب زدن و.... بر امده باشد برخورد مدیریتی خواهد شد.
کاربران عزیز لطفا رعایت کنید5- کاربران عزیز توجه داشته باشن این بخش برای اطلاع رسانی در مورد وضعیت سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت و راهنمایی کاربران و ارائه راه حل بی طرفانه است.
6- کاربرانی که تاپیک هارو تبدیل به دادگاه می کنند و یا به دیگر کاربران برچسب فروشنده بزنن و یا توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی بکنن و ..... به شدت باهاشون برخورد خواهد شد و محدودیت دسترسی به بخش اینترنت خواهند داشت.لطفا مسائل حقوقی خودتون رو با تماس با شرکت خدمات دهنده یا مراجع قضایی مرتبط مثل سازمان تنظیم مقررات پیگیری کنید. و تاپیک های بخش رو باسه اطلاع رسانی قرار بدهید.
Last edited by and-roid2; 20-09-2011 at 09:47.
از دیروز تا الان پینگم عالیه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)