تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1291 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من به 707 زنگ زدم میگه بعد از ثبت نام باید منتظر باشید تا کارشناسان ما برای تایید به شما زنگ بزنن! بعدشم میگه منتظر باشید تا اپراتور برداره ولی کسی جواب نداد!
    به یه شماره دیگه باید زنگ بزنم؟!
    ------
    یه سوال..من که تو خونه هستم نمیتونم گزینه شرکتی رو انتخاب کنم و بالای 128 kb بگیرم؟ کلا" راهی هست بشه بیشتر از 128 گرفت؟(تو خونه)
    نمی دونم این پیغام رو کی گذاشتن ولی به من بعد از 4 روز زنگ نزدن خودم زنگ زدم و این موضوع رو فهمیدم..بهتر است صرفه جویی در وقت بکنی و زنگ بزنی-در ضمن من فکر کنم 17 دقیقه اخرین بار که با 707 تماس گرفتم طول کشید ....بلند ترین زمان پشت خط هم بالای 47 دقیقه بود-البته باسه خط موبایل رکورد های صبر بیشتر هم دارم. ( نمی دونم اینجا بود یا یک تاپیک دیگه که یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود وقتی به پشتیبانی زنگ می زنید با ایرانسل زنگ بزنید که هزینه نیوفته و بعد که گوشی رو بزارین روی حالت speaker (اگر گوشی داشته باشه ) و اطرافتون بزارین باشه تا زمانی که جواب بدن و برین کارهاتون رو انجام بدین.)

در مورد بیشتر از 128این پست رو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از همین روش ها معمولا بچه ها سرعت بیشتر می گیرن(البته ان پست قدیمی هست و احتیاج به اپدیت داره )

2. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    آقا بعد از 1 ماه (حدودا 2 ماهی میشه) اومدند و سرویس منو راه اندازی کردند ...512 با پهانای باند 4GB ماهانه....(6 ماهه)...
    اولش که یارو امود برای وصل کردن بعد از راه اندازی به مدارک ما که یک نام از طرف شرکت بود گیر داد گفت نمدونم مهرش نا خوانا هست و فلان....! یک نامه جدید برای شرکت ما ( ظاهرا شرکت پیمان کار بود) ارسال کنید.و اگر ارسال نکنید سرعت شما به 128KB کاهش پپیدا میکنه هیچ کاری هم نمیتوندی انجام بدید.
    روز بعد من با خوده شرکت ایرانسل همون 707 تماس گرفتم گفتم قضیه رو طرف گفت نامه جدید رو برای ما ارسال کنید و دیگه لازم نیست برای شرکت پیمان کار ارسال کنید و شماره فسک رو گرفتم براشون همون نامه قبلی که ازش ایراد گرفته بود رو فرستادم برای شرکت و خدا رو شکر مثل اینکه قبول کردند (همین راحتی)

از این قضیه بگذریم من یک مشکل با مودم WiFi دارم اونم اینه که اوضاع پینگ شدیدا ناجوره در بهترین حالت میاد روی 350....! در حالتی که معمولا آنت 4 تا 5 خط پر هست.
    راهی هست پینگ رو برای بازی آنلاین افزایش بدم؟ تغییر مکان هم دادم ولی اوضاش تغییری نکرد....
    اینم بگم که بین 70 تا 80 KB دانلود دارم و از این لحاظ مشکلی وجود نداره.

یه سوال..من که تو خونه هستم نمیتونم گزینه شرکتی رو انتخاب کنم و بالای 128 kb بگیرم؟ کلا" راهی هست بشه بیشتر از 128 گرفت؟(تو خونه)
    شرکتی یا دفتری چیزی آشنا نداری فقط کافیه یک معرفی نامه با مهر شرکت یا همون دفتر بگیری.....بقیش حله..!

ممنونم.
    Last edited by D3vil_A; 02-08-2011 at 19:28.

4. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم این پیغام رو کی گذاشتن ولی به من بعد از 4 روز زنگ نزدن خودم زنگ زدم و این موضوع رو فهمیدم..بهتر است صرفه جویی در وقت بکنی و زنگ بزنی-در ضمن من فکر کنم 17 دقیقه اخرین بار که با 707 تماس گرفتم طول کشید ....بلند ترین زمان پشت خط هم بالای 47 دقیقه بود-البته باسه خط موبایل رکورد های صبر بیشتر هم دارم. ( نمی دونم اینجا بود یا یک تاپیک دیگه که یکی از بچه ها پیشنهاد داده بود وقتی به پشتیبانی زنگ می زنید با ایرانسل زنگ بزنید که هزینه نیوفته و بعد که گوشی رو بزارین روی حالت speaker (اگر گوشی داشته باشه ) و اطرافتون بزارین باشه تا زمانی که جواب بدن و برین کارهاتون رو انجام بدین.)

در مورد بیشتر از 128این پست رو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از همین روش ها معمولا بچه ها سرعت بیشتر می گیرن(البته ان پست قدیمی هست و احتیاج به اپدیت داره )
    ممنون..عجب صبری داری شما...47 دقیقه...
    میگم نمیشه برم یکی ازین فروشنده هایی که آدرسشو تو سایت زده تا ردیفش کنه؟!
    اگه اینم نمیشه دیگه مجبورم منم صبر پیشه کنم!
    برای بالای 128 دانشگاه راحت قبول میکنه؟ من تازه کنکور دادم امسال میرم دانشگاه اگه بشه که صبر میکنم تا دانشگاه شروع شه.

شرکتی یا دفتری چیزی آشنا نداری فقط کافیه یک معرفی نامه با مهر شرکت یا همون دفتر بگیری.....بقیش حله..!
    من بابام تو بنگاه املاک کار میکنه میشه کاری کرد؟!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون..عجب صبری داری شما...47 دقیقه...
    میگم نمیشه برم یکی ازین فروشنده هایی که آدرسشو تو سایت زده تا ردیفش کنه؟!
    اگه اینم نمیشه دیگه مجبورم منم صبر پیشه کنم!
    برای بالای 128 دانشگاه راحت قبول میکنه؟ من تازه کنکور دادم امسال میرم دانشگاه اگه بشه که صبر میکنم تا دانشگاه شروع شه.

من بابام تو بنگاه املاک کار میکنه میشه کاری کرد؟!
    کاری نداره می تونی طی این مدت بازی کنی یا کتاب بخونی یا فیلم ببینی و......( انقدر کار می شه کرد که مسئله پیش نیاد
    کاغذ رو نمی دونم این مرحله رو می خواد یا نه...ازمایش کردی نتیجه اش رو به من بگو( ولی زنگ زدن با ایرانسل اسونتر است تا تو گرما رفتن نمایندگی)
    فکر کنم بشه...بهشون زنگ بزن بگو ببین چی میگن ؟؟؟؟؟

7. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    راهی هست پینگ رو برای بازی آنلاین افزایش بدم؟ تغییر مکان هم دادم ولی اوضاش تغییری نکرد....
    منظورتون کاهش بود دیگه،نه؟

9. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[QUOTEمن بابام تو بنگاه املاک کار میکنه میشه کاری کرد؟!][/QUOTE]
    آره میشه..به عنوان تجاری میشه گرفت فقط باید معرفی نامه باشه + مهر (معرفی نامه باید روی سر برگ خورده باشه مهر + امضا + اسم خودتون ) ....!

منظورتون کاهش بود دیگه،نه؟
    بله

11. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

[QUOTEمن بابام تو بنگاه املاک کار میکنه میشه کاری کرد؟!]
    آره میشه..به عنوان تجاری میشه گرفت فقط باید معرفی نامه باشه + مهر (معرفی نامه باید روی سر برگ خورده باشه مهر + امضا + اسم خودتون ) ....!

بله [/QUOTE]
    پس برای اینه که وضعت خوبه
    آرمان جان پینگ رو همه برای بازی آنلاین کم میکنند شما میخواین زیاد کنید؟
    هرچی کمتر باشه بهتره

---------- Post added at 08:13 AM ---------- Previous post was at 08:12 AM ----------

دوستان الان تعرفه ی جدید وایمکس چطوریه میشه یکی برام بزاریه ممنون میشم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان و عزیزان گرام!!! اینو من به کسانی که میخوان 512 و 256 بگیرن بگم× بخاطر پولش هم که شده شما هرچی بخواین بهتون میدن فقط یه چیزی باید بدین دستشون که اگه کسی خرشون رو گرفت مدرک داشته باشن.
    یک عدد سربرگ از یه شرکت با درخواست سرویس انترنت پر سرعت با سرعت 256 - 512 -1 مگ راحت و بدون مشکل انجام میشه!!
    حتما تو خونواده شما کسی توی شرکتی جایی که سربرگ رسمی داشته باشه هست!! پس نگران محددویت سرعت 128 نباشین!!!

14. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان و عزیزان گرام!!! اینو من به کسانی که میخوان 512 و 256 بگیرن بگم× بخاطر پولش هم که شده شما هرچی بخواین بهتون میدن فقط یه چیزی باید بدین دستشون که اگه کسی خرشون رو گرفت مدرک داشته باشن.
    یک عدد سربرگ از یه شرکت با درخواست سرویس انترنت پر سرعت با سرعت 256 - 512 -1 مگ راحت و بدون مشکل انجام میشه!!
    حتما تو خونواده شما کسی توی شرکتی جایی که سربرگ رسمی داشته باشه هست!! پس نگران محددویت سرعت 128 نباشین!!!
    دوست من میتونی بگی الان تعرفه های وایمکس ایرانسل چطوریه
    قیمتش حجمش ماهیانه چقدر میشه انواع مختلفشو اگه میشه بگین ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من میتونی بگی الان تعرفه های وایمکس ایرانسل چطوریه
    قیمتش حجمش ماهیانه چقدر میشه انواع مختلفشو اگه میشه بگین ممنون

17. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •