تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 472 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

مرسي
    سلام ماشين من هم وقتي فرمون رو ول مي كردم مي رفت يك طرف با يك تنظيم باد دقيق چرخهاي جلو مطابق دستور العمل كمپاني كه زير در صندوق عقب نصب شده مشكل حل شد

2. این کاربر از sasan-aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز مواظب باش اکثر ماشین های جدید بخصوص این ماشین را نباید به هیچ وجه هول داد و با هول دادن روشن کرد خسارت سنگینی به ماشین میزنه.
    ممنون
    مشكل از اتومات استارت بود كه موقع داغ كردن ديگه استارت نمي خورد با تعويض اتومات استارت مشكل حل شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

دوستان پیرو مشکلاتی که سمندم داشت کلی روی نت گشتم خصوصاً تو سایت تیونینگ تاک که برای مشکلات راهکارهایی به شرح ذیل بیان شده بود:
    مشکل فرمون: تعویض بوش با بوش تفلونی
    مشکل روغن ریزی: تعویض دربوش یا آب بندی
    مشکل کپ کردن ماشین: اصلاح باکس هوا و بستن رزوناتور
    فایل کامل این آیتم ها رو از اینجا دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میخاستم ببینم شما تا حالا این کارها رو خودتون کردید؟ و نتیجه چی بوده؟
    مرسی

5. 2 کاربر از lovelykid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوستان پیرو مشکلاتی که سمندم داشت کلی روی نت گشتم خصوصاً تو سایت تیونینگ تاک که برای مشکلات راهکارهایی به شرح ذیل بیان شده بود:
    مشکل فرمون: تعویض بوش با بوش تفلونی
    مشکل روغن ریزی: تعویض دربوش یا آب بندی
    مشکل کپ کردن ماشین: اصلاح باکس هوا و بستن رزوناتور
    فایل کامل این آیتم ها رو از اینجا دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میخاستم ببینم شما تا حالا این کارها رو خودتون کردید؟ و نتیجه چی بوده؟
    مرسی
    در مورد مشکل فرمون من به شخصه همچین مشکلی ندارم فقط توی آپارتمان وقتی ماشین ساکن هست و فرمون را یک دفعه با سرعت زیاد می چرخونم یکم فرمون میلرزه ولی سایر موارد اصلا مشکلی ندارم ، اون صدا را هم در همون شرایط با تندر هم دارم پس مشکلی نیست
    در مورد روغن ریزی 95% مربوط میشه به کورکن سنسور کیلومتر که خودم با یک چسب سیلیکوت بندش آوردم
    مشکل کپ کردن هم با اصلاح باکس و تعویض شمع کمتر میشه ولی توجه کنید کاملا برطرف نمیشه

- - - Updated - - -

7. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستای گلم من هنوز هستم، یک وقت من و سورن خستم رو فراموش نکنید
    شما که سراغ ما رو نمیگیرن من اومدم سراغ شما
    یک سوال، سوییچ ماشین رو از استارت خارج میکنیم، یک تکون بهش میدیم فرمون ماشین قفل میشه، سورن خسته من دیگه فرمونش قفل نمیشه، چرا؟ (ناگفته نماند که هر وقت ماشین رو خاموش می کردم یک یا دو بار باید سوییچ رو دوباره میذاشتم توی استارت بعد خارج میکردم تا قفل بشه) دیگه الان کلا قفل نمیشه
    ایرادش چیه دوستان؟؟؟

حرف جناب KOHGARD در مورد عدم تناسب موتور و گیرباکس این ماشین و حرف جناب ESS-1362 در مورد عدم لمس آلمانی ها در پروسه ساخت این موتور (احتمالا بچه های یک مهد کودک دور افتاده در پروسه ساخت موتور از دور نگاش کردن) مگه میشه چیزی از زیر دست آلمانی ها با اون نظم خاصشون دربیاد و اینقدر آشغال باشه

----- نظر شخصی من همه این هزینه ها و زحماتی که باید کشید ، اصلاح هواکش ، تعویض شمع و خیلی کارای دیگه به نظرم بی فایده هستش یک جورائی همچنان یک جاش میلنگه
    ماشین داشتن خوبه ولی وقتی دقیق بهش نیگاه میکنم یک جورائی ازش بدم میاد
    پ.ن: این عکس انبارهای پر شده ایران کندرو صحت داره؟ یعنی واقعا ملت نمیخرن؟ (با بچه هایی که از اونجا رد میشن میگن همیشه پره)

9. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در مورد مشکل فرمون من به شخصه همچین مشکلی ندارم فقط توی آپارتمان وقتی ماشین ساکن هست و فرمون را یک دفعه با سرعت زیاد می چرخونم یکم فرمون میلرزه ولی سایر موارد اصلا مشکلی ندارم ، اون صدا را هم در همون شرایط با تندر هم دارم پس مشکلی نیست
    در مورد روغن ریزی 95% مربوط میشه به کورکن سنسور کیلومتر که خودم با یک چسب سیلیکوت بندش آوردم
    مشکل کپ کردن هم با اصلاح باکس و تعویض شمع کمتر میشه ولی توجه کنید کاملا برطرف نمیشه

- - - Updated - - -
    دوست عزیز به جان خودم من تا جائی که میدونم مشکل لرزش فرمون حل نمیشه، دلیلش اشکال در سیستم فرمان و تعلیق ماشین هستش
    من خودم الان پمپ هیدرولیک ماشینم صدای کندوی زنبور عسل میده (یک سری طولانی از سمندهای 93 این صدا رو دارن - تو سرعت بالای 80 هم صدا کاملا واضح هستش، با هم رابطه مسالمت آمیزی داریم) با تعویض روغن هم حل نشده، حالا انصافه بزنم کل سیستم رو با هزینه خودم توی این اوضاع اقتصادی خراب بیارم پائین بعدشم درست نشه یا یک کوچولو بهتر بشه، ذاتش خرابه فایده نداره

11. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه واقعا طراحیش مال آلمانه حتی موتورهای سری اول (سال 86 فکر میکنم) کامل از آلمان میومد و واقعا معرکه بود ولی بعدش ایران خودرو و قطعه سازها گفتنن بلدیم بلدیم خودمون میسازیم که دیگه گند زدن توش یکبار شنیدم که این موتور به شدت سرسیلندرهاش خراب میشد بعد از کلی تحقیق آخرش به جایی نرسیدند رفتن سراغ آلمانیها گفتن داستان این جوریه . آلمانیها گفتن واشر سرسیلندرتون رو با پرس چند تن میزنین . ایرانخودرو گفت با 50 تن . آلمانیا گفتن نه باید با پرس 200 تن بزنید و به همین راحتی مشکل سر سیلندرها حل شد . مشکلاتش این جوریه یعنی به خاطر ندونم کاری ایران خودرو هستش . وگر نه این موتور حرف نداره اگر درست و اصولی درستش کنن . مشکلاتش کم کم داره رفع میشه و روز به روز بهتر میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    دوگانه اي اف سون 91 با 60 هزار تا كار
    ديروز تسمه تايم و ديسك وصفحه رو عوض كردم و واشر درپوش سر سيلندر(دوستان واشر سرسيلندر نه ها واشر درپوش سر سيلندر ) رو هم عوض كردم كلاچ ودنده فوق العاده نرم شداز امروز صبح چه با گاز چه با بنزين كولر مي گيرم موتور ريپ مي زنه (در حركت و درجا در زمان كولر گرفتن ريپ مي زنه ) مشكل رو از چي تشخيص مي دين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    ديروز تسمه تايم و ديسك وصفحه رو عوض كردم و واشر درپوش سر سيلندر(دوستان واشر سرسيلندر نه ها واشر درپوش سر سيلندر ) رو هم عوض كردم كلاچ ودنده فوق العاده نرم شداز امروز صبح چه با گاز چه با بنزين كولر مي گيرم موتور ريپ مي زنه (در حركت و درجا در زمان كولر گرفتن ريپ مي زنه ) مشكل رو از چي تشخيص مي دين

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یک سوال، سوییچ ماشین رو از استارت خارج میکنیم، یک تکون بهش میدیم فرمون ماشین قفل میشه، سورن خسته من دیگه فرمونش قفل نمیشه، چرا؟ (ناگفته نماند که هر وقت ماشین رو خاموش می کردم یک یا دو بار باید سوییچ رو دوباره میذاشتم توی استارت بعد خارج میکردم تا قفل بشه) دیگه الان کلا قفل نمیشه

ایرادش چیه دوستان؟؟؟
    احتمال زیاد خار قفل فرمون شکسته
    شما زیاد درگیر این مسئله نباشید
    3 تا خار داره که ممکنه دو تاش شکسته باشه
    این خودرو های داخلی اینقدر مشکل دارند که این مشکل شما مشکل حساب نمیشه

پ.ن: این عکس انبارهای پر شده ایران کندرو صحت داره؟ یعنی واقعا ملت نمیخرن؟ (با بچه هایی که از اونجا رد میشن میگن همیشه پره)
    این عکس ها مربوط به حدعقل یکسال پیشه
    توی این عکس ها هم به وضوح میشه دید که جا برای ماشین نو زیاد دارند
    ولی بنا به دلایل روانی بازار فعلا افت شدید فروش خودرو نو در کشور وجود داره و مصداقش هم اینه که قیمت تندر 90 صفر از 42-43 در بازار رسیده به 37

دوست عزیز به جان خودم من تا جائی که میدونم مشکل لرزش فرمون حل نمیشه، دلیلش اشکال در سیستم فرمان و تعلیق ماشین هستش
    من خودم الان پمپ هیدرولیک ماشینم صدای کندوی زنبور عسل میده (یک سری طولانی از سمندهای 93 این صدا رو دارن - تو سرعت بالای 80 هم صدا کاملا واضح هستش، با هم رابطه مسالمت آمیزی داریم
    ) با تعویض روغن هم حل نشده، حالا انصافه بزنم کل سیستم رو با هزینه خودم توی این اوضاع اقتصادی خراب بیارم پائین بعدشم درست نشه یا یک کوچولو بهتر بشه، ذاتش خرابه فایده نداره
    البته بخش زیادی از مشکلات فرمون بر می گرده به لاستیک بی کیفیت و افتضاح داخلی
    شاید علت اینکه من مشکل پله کردن فرمون را ندارم اینه که در همون کیلومتر اول با برند خارجی تعویض کردم
    لاستیک ایرانی فقط بدرد داخل شهر و تاکسی می خوره
    پ.ن : بماند که خودم 35000 کیلومتر را با لاستیک بارز آشغال توی جاده ها در سفر بودم

سلام
    توصیه می کنم به شما که یک دیاگ بزنید و مشکل برقی را زیر نظر بگیرید
    مخصوصا دسته سیم اصلی را

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •