دوستان من مهندسی نفت (بهره برداری) علوم و تحقیقات قبول شدم. کسی خبر نداره شهریه ش چقدره؟
ممنون می شم اگر بهم اطلاع بدید.
دوستان من مهندسی نفت (بهره برداری) علوم و تحقیقات قبول شدم. کسی خبر نداره شهریه ش چقدره؟
ممنون می شم اگر بهم اطلاع بدید.
من رشتم تو دبیرستان تجربی بود ولی کنکور ازاد گروه فنی مهندسی شرکت کردم و مهندسی کامپیوتر -نرم افزار نجف اباد قبول شدم.
حالا با توجه به این که کاردانی پیوسته هست میتونم ثبت نام کنم؟یا مجاز به ثبت نام نیستم؟
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
من رشتم تو دبیرستان تجربی بود ولی کنکور ازاد گروه فنی مهندسی شرکت کردم و مهندسی کامپیوتر -نرم افزار نجف اباد قبول شدم.
حالا با توجه به این که کاردانی پیوسته هست میتونم ثبت نام کنم؟یا مجاز به ثبت نام نیستم؟
دوستان تورو خدا کمک کنید.من که از دانشگاه قبلی انصراف دادم باید دوباره واسه تاییدیه تحصیلی برم اداره ی پست؟آخه دفعه ی قبلی رفتم.این بار هم لازمه؟اگه لازمه کی باید برم؟قبل ثبت نام یا بعد از ثبت نام؟یادم رفته
والا دانشگاه موقع ثبت نام پول میدادی می فرستادن
شاید دانشگاه ها فرق کنه باهم
مثل من
دوباره باید بری بگیری
قبل از ثبت نام. اصلا بدون اون ثبت نام نمی کنن .جزو مدارک لازمه که حتما باید ببری
شما پیام نور به ازاد بودی؟
ازاد به ازاد نمیخواد
چون پرونده رو دانشگاه اسبق میفرسته دانشگاه جدید.
و بهت رسید می ده
و دانشگاه جدید درخواست پرونده به دانشگاه قدیم میکنه
پارسال آزاذ تهران مرکز بودم ( فیزیک)
الانم همونجا قبول شدم .ولی --> مترجمی آلمانی
با اینکه همون دانشگاهم ولی بازم بهم گفت بگیرم از پست.
اگه انصرافی غیرانتفاعی رو سال پیش داده باشی و پرونده از همون موقع دستت باشه، باید بازم برای آزاد رفتن بریم تاییدیه تحصیلی بگیریم؟
آخه مگه تاییدیه تحصیلی چقد طول میکشه؟!
مدارکو بدید اداره پست تاییدیه بگیرید دیگه! یه موقع واسه همین کارتون کلی عقب میفته
سلام. بچه ها يه سوال. بين دوتا رشته زير كدومشون اينده شغليش بهتره و ميارزه كه بخونمش. به جفتشم علاقه دارم. ميخوام كه اينده شغليش تامين باشه؟؟
بين عمران و مهندس شيمي گرايش طراحي فرايندهاي صنعت نفت ؟
يه سوال ديگه. اين سهميه رزمنده چقدر داخل كنكور كمكت ميكنه؟؟؟26 ماه جبهه.
Last edited by p_p_k; 12-09-2010 at 23:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)