تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1024 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اومد...

2. 7 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kam2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عزیزانی که دانشگاه ازاد میخاند برند بیخودی خودشونا خسته نکنند که اصلا درسم نخونی قبول میشی نمونه بارزش من

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیزانی که دانشگاه ازاد میخاند برند بیخودی خودشونا خسته نکنند که اصلا درسم نخونی قبول میشی نمونه بارزش من
    نمیشه یه نسخه قطعی پیچید . همه رشته هاش قبولیش راحت نیست. مثلا توی رشته تجربی اوردن دندون پزشکی یا دارو سازی و پزشکی راحت نیست

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ایول بابا شما سمپادی هستید؟
    من میانگین هفته ای 40 ساعت می خونم که نسبت به تابستون خیلی کم شده.
    ولی اینو توجه داشته باش این معلمایی رو که شما دارین و دارین به شما درس میدند ما بچه های مدرسه عادی باید خدا تومن پول کلاس بهشون بدین.تا بهمون یه مطلب رو یاد بدند.یعنی شما به جای رفتن کلاس کنکور تو همون مدرسه درس رو بهتون یاد میدند.منظور من گرونی کلاس ها نیست منظورم اینه که معلمای شما طوری بهتون درس میدند که شما همون سر کلاس مطلب رو بگیرین ولی معلم های ما اصلا مطلب رو تفهیم نمی کنند.فکر نکن من فقط این طوری هستما همه بچه های مدرسه ما این طورین یعنی معلم داره درس میده سر جمع 4 نفر درس رو گوش نمیدن همه یا دارن با هم حرف می زنن یا یه کتاب درس دیگه جلوشونه دارن تست می زنن.چون همشون می دونند این معلم که داره درس میده خودشم مطلب رو خوب نفهمیده

مثلا توی دبیرستان تیزهوشان شیراز یه معلمی هست به نام اسماعیل پور که تو مجله آزمون قبلی دیدم هم بهزادی نسب ازش تشکر هم تو مجله آزمون امروز دیدم این پسره رتبه دو تجربی ازش تشکر کرده.یعنی معلم این دو نفر بوده
    یکی از دوستام پیش این معلم میره میگه که دو سال پیش سال دوم دبیرستان ازش وقت گرفته تا برای کنکور بهش وقت داده تا هفته ای یه بار بره توی کلاس 30 نفری بشینی ودرس گوش بده.این معلم بهترین معلم تست فیزیک شیرازه.
    حالا نگاه کن این معلم هایی که ما داریم کجا این معلم هایی که تیزهوشانی ها دارن کجا.
    من اگه یه بار دیگه برگردم سوم راهنمایی طوری درس می خونم که تیزهوشان قبول بشم چون مطمئنم هرکی وارد این جور مدارس میشه رتبه سه رقمیش تضمینیه.

البته می دونم اینا همش بهانه هایی است که من میارم و آدم تو هر شرایطی باشه می تونه درس بخونه ورتبه خوبی بیاره ولی یکی شرایطش مساعده و کمتر رنج می بره یکی هم شرایطش بده و.....

منظورم از شرایط مساعد همون مدرسه خوبه.
    خیلی دوست دارم الان میشد یه تور برای شما ها بزارم بیاید تو مدرسه ببینید .
    ببینید کلاس ما بین کلاس های بقیه ندارس سمپاد و نمونه تو امتحان مرآت شد 3 کشور !
    ینی کارمون خیلی درسته مثلا
    ولی !
    معلم های ما نه خیلی مطرحن نه کتاب نوشتن ! یک در میون هم معتادن و سر کلاس خمار ! من خودم به شخصه هیچ استفاده ای از مدرسه نمیبرم و تا بتونم جیم میشم .پس قدر این وقتتو بدون .
    البته باید بگم استثنا هم داریم یکی دو نفر ولی بطور کلی هیچ فرقی نداریم با بقیه مدارس .
    من نمیگم خودم درسم خوبه ولی درسایی رو که وقت میکنم میخونم کمتر کسی حریفم میشه .
    توصیه ام هم به شما فقط اینه ! همین کتابایی که شما دارید میخونید از هزار تا معلم بهترن اگه مردونه بخوندی و همینجوری سرسری رد نشید ازش ! این به من ثابت شده واقعا !

یه چیزیو بگم ! 99/9999 درصد نتیجه ای که میگیرید به خودتون بستگی داره ! مگه رستگار رحمانی نبود پارسال ؟ یه نفر از جوانرود بدون هیچ کلاس و معلم و تیزهوشان خودش همت کرد و روی تمام بچه های پیش سمپاد ما رو کم کرد ! تو بین همونا کم نداشتیم مدال های نقره ی المپیاد !

در ضمن ! هفته ای 40 ساعت خیلی کمه !! الن بین بچه های ما هفته ای 50 ساعت و حتی یه نفر هفته ای 70 ساعت هم داریم که البته لازم نیست که بگم توی آزمون های قلمچی همیشه یک رقمین . (این دومیه سوم کشور شد آزمون قبلی) . هر هفته تا جایی که میتونی زیادش کن ! برای رسیدن به رتبه ی بهتر باید از بقیه بیشتر تلاش کنی . ببین این 40 ساعت از بقیه بیشتره ؟ البته کیفیتو هم نباید فراموش کنی !

به هر حال اینا همش حرفه ! بی تعارف بگم ! اگه من پیش بودم کامپیوتر رو بر میداشتم بدون هیچ چون و چرایی . تمام تفریحاتتم کنار میزاشتم مگه چند تا جزیی . امسال سالیه که سرنوشت یک عمر شما معلوم میشه یکم سختی بکشید به جایی بر نمیخوره !

6. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شده 7000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چجوری تونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا عربیو چجوری می خونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by مهسا.ش; 27-11-2009 at 18:07.

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چه جالب ترازت یکی از من بیشتر شد

9. 6 کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه جالب ترازت یکی از من بیشتر شد
    منم می خوام کارناممو بزارم بلد نیستم!!!!!!!!! یکی یادم بده!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
    بعد از چند هفته دوری از میادین ( اعم از پی30 و غیر از پی30 ! ) اینه وضعیتمون :

بی خیال ... ایشالا دفعه بعد ...

12. 7 کاربر از pooyahacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

همون جور که انتظارش رو داشتم گند زدم... 400تا اختلاف تراز با دفعه ی قبل.....

14. 8 کاربر از iman0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

منم می خوام کارناممو بزارم بلد نیستم!!!!!!!!! یکی یادم بده!!!!!!!!!!!!!!
    اگه برنامه واسه عکس گرفتن از دسکتاپ ( مثل snag it و ... ) رو داری که عکس بگیر و آپلود کن / اگه که نداری هم میتونی با Print Screen کارت رو راه بندازی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •