تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1211 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهزاد جان بابا تو چه قدر زود باوری هر کسی هر چی مینویسه بلافاصله تو تحت تاثیر قرار میگیری . فکر میکنم این مرتبه چهارم یا پنجم باشه من دارم توی این تاپیک شایعات تاخیر و یا انتشار زودتر از موعد این بازیو تکذیب میکنم .
    ای بابا...حسین جان اگه با دقت جمله من رو بخونی می بینی که نوشتم لینک بدید تا بفهمیم تاریخ انتشار بازی کی هست...
    اگه من زود باور بودم که لینک نمی خواستم...در ضمن همونطور که مشخصه هر کی یک تاریخی رو برای عرضه داره معرفی می کنه...

مديراي محترم پس كجان كه تاپيك رو جمع و جور كنند حالا اگه ما يه تاپيك اضافي يا ... زده بوديم 1000 نفر مدعي بستنش ميشد و 500 نفر هم ميبستش حالا چرا كسي رسيدگي نمي كنه جاي سواله !!!
    #:پيشنهاد من : تاپيك تا اومدن بازي اصلي به صورت موقت بسته بشه تا درس عبرتي واسه ما باشه تا ديگه از اين اتفاقات پيش نياد#
    شما هم بهتره این پیشنهادات رو برای خودت نگه داری...اگه ناراحتی می تونی توی این تاپیک نیای...بقیه دوستان دارن از این تاپیک استفاده می کنن

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!
    اینهم لینک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من از سایت gamingaccess دموی فول بازی لیگ قهرمانان براتون میزارم ، من که نتونستم دانلودش کنم چون حجمش بالاست حدودا 726mb هر کی تونت دانلودش کنه و حالشو ببره :
    اول چندتا عکس ازش براتون میزارم ببینین :

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    Last edited by BIJAN5759; 05-10-2009 at 07:29.

6. این کاربر از BIJAN5759 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته اشتباه دارن تو پاس دادن مثلا همین یه ساعت پیش داشتم بازی میکردم طبق عادت ساکر09 پاسکاریام رو شروع کردم (سبک بازیم اکثرا کارتیمی و پاس دادن) که رسیدم نزدیک محوطه خواستم پاس تو عمق به صورت چیپ بدم خیلی ضعیف کارکرد وتوپ رو زد به کله حریف چون قدرت پاسش کمه این رو دو سه بار دیگه هم امتحان کردم دیدم همینطوره پس اونقدرا هم دقیق نشده ولی خیلی سرتره 09 هستش.
    درمورد پاسهای تودر چه زمینی و چه هوایی کاملا حق با شماست حتی سایه ای از نسخه 2009 رو هم نمیبینیم , من منظورم پاسهای معمولی بود .

ای بابا...حسین جان اگه با دقت جمله من رو بخونی می بینی که نوشتم لینک بدید تا بفهمیم تاریخ انتشار بازی کی هست...
    اگه من زود باور بودم که لینک نمی خواستم...در ضمن همونطور که مشخصه هر کی یک تاریخی رو برای عرضه داره معرفی می کنه...

به نظر میرسه بهزاد جان از حرف من دلخور شدی راستش منظوری بدی نداشتم اما الان دارم میبینم حق با شماست شما لینک خبر رو برای اثبات ادعا خواستی اون وقت شب این چیزام پیش میاد در هر صورت من ازت معذرت میخوام !

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين مشكل زمانهاي مختلف ريليزبراي بازي فقط به يه دليله

اونم اينه كه بازي براي آمريكا - اروپا و ژاپن به صورت مجزا و در تاريخ هاي مختلف ريليز ميشه و بعضي سايتا هم اين تاريخا رو كامل ننوشتن.

اما اينجا دقيقا ميشه تاريخاي ريليز بازي رو ديد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازي 23 اكتبر در اروپا ريليز ميشه و ما هم كمتر از 20 روز ديگه حالشو ميبريم

10. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما هم بهتره این پیشنهادات رو برای خودت نگه داری...اگه ناراحتی می تونی توی این تاپیک نیای...بقیه دوستان دارن از این تاپیک استفاده می کنن
    اولا شما زياد به خودت فشار نيار كه واست اصلا خوب نيست
    دوما پيشنهاد من رو به مديراي بخش بود نه به تو !!!!!!!!!!!!!
    سوما من اصلا ناراحت نيستم خيلي هم خوشحالم فقط وقتي ميبينم بعضي يا ....... نيست دارند كجا پست ميدن و ... عصباني ميشم
    چهارم من اينو به شما گوشزد كنم كه من از شماره اول pes كه منتشر شدباهاشم تا الان كه منتظر انتشار نسخه كامل pes 2010 هستم پس شما در جايگاهي نيستي كه به من بگي بيام به تايك بازي مورد علاقه خودم يا نه !!!!!
    پنچم :تعداد پست هاي زياد يه نفر دليل نمي شه اون خودشو بالاتر از ديگرون ببينه !!!!!!!!1
    در اخر شما يه پست زدي منم درجواب يه پست زدم از طرف من همينجا تمومه ولي اگه حرفي بود فقط تو پروفايل
    اين پست هم بعد 12 ساعت ويرايش ميكنم و مطالب حذف ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

13. 17 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آیا احتمال داره بازی یه 4یا 5روزی زودتر بیاد ؟

من امید وارم تا قبل از 1 آبان بیاد
    Last edited by Abas1100; 05-10-2009 at 12:38.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آموزش ggs که همون بود afs explor که بلد نیستم من فقط با ggs و kit server کار کردم ولی چشم اگه آموزشی گیرم اومد میزارم
    ضمنا gholi1100 نه gholi110 اسمم مهدی
    بازم چشم
    مهدی جان به نظر من بهتره تمام مطالب مهمو توی یک پست مشخص قرار بدیم تا از پراکندگی مطالب , دوباره کاری , سردرگمی کاربران , زیاد شدن صفحات تاپیک و مشکلات دیگه جلوگیری کنیم . من توی پست زیر این کار رو انجام دادم چطوره آموزشهای شما رو هم به این پست اضافه کنیم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نهایتا تا دو سه هفته بعد از انتشار نسخه نهایی بازی دیگه زیاد به این تاپیک سر نخواهم زد بنابراین قبل از رفتنم مطالب داخل اون پستو به یکی دیگه از کاربرانی که زیاد به این تاپیک سر میزنه منتقل کنیم ( تا امکان ویرایش لازمه اون پستو بتونه داشته باشه ) به همین شکل درصورتیکه اون کاربر تمایل به ادامه نداشت این مسئولیتو به نفر بعدی واگذار کنه .

16. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •