کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
سلام
منظورتو نفهمیدم ؟!
این جور مشکل ها بر میگرده به درایور کارت گرافیک...
سلام شما بررسی کنید ببینید ------ به تنظیمات شبکه یا اینرتنتتون ندادید و البته چند وقتی هستش تو ایران مکشکل باز کردن یاهو رو داریم شایدم برگرده به ای اس پیتون و شما هم ورژن 9 و هم 10 رو تست کنید
سلام آره منم مشابه این مشکلو دارم دقیقا
اما از ------ و حتی V pn هم استفاده نمیکنم وقتی ساین میخوام بشم !!!
جالب اینجاس که با --- هم که میخوام لوگین کنم بازم همین ارور رو میده !!
اما با دایل آپ نه درست لوگین میشه !!
چاره چیه دوستان ؟![]()
اقا من هم از لودر استفاده کردم هم از اون ده مگ هیچ کدوم جواب نداد کمک
آقا کسی بلد نبود؟
وقتی گزینه ی record را می زنم ، این error رو میده :
Error opening audio device for input.
bad device ID.
یعنی چی؟؟؟![]()
من یه نرم افزار دارم که مخصوص نمومه سوالات پایانی سال سوم هستش!
و توی 7 نمیاد!
توی XP هم کلاسیهام اجرا میشه!
به نظرتون می تونم کاری بکنم؟
یعنی اینکه هیچ دستگاه صدایی رو برای ورودی صدا پیدا نکرده.
شما اول باید بدونید چه صدایی رو میخواهید ضبط کنید. در مرحله بعدی باید بدونید که صدای ورودی رو از چه طریقی میخواهید به برنامه معرفی کنید.
اول مطمئن بشید که گزینه های میکروفن و Stereo Mix در سیستم شما فعال هستند.
برای این منظور روی آیکون صدا کلیک راست کنید و Recording Device را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده در یک جای سفید و خالی کلیک راست کنید و Show Disabled Device را انتخاب کنید تا فعال بشه.
بعد Stereo Mix بصورت غیر فعال بهتون نشون داده میشه, اما بصورت غیر فعال. برای فعال کردنش روش کلیک راست کنید و با انتخاب گزینه Enable اون رو فعال کنید.
اگر میخواهید صدا را از طریق میکروفن و یا دستگاههای دیگه ی ضبط صدا انجام بدید همین کار رو باید برای همه ی ورودی های صدا انجام بدید.
با باز کردن دوباره این برنامه و یا برنامه های دیگه ی ضبط صدا متوجه خواهید شد که هر گزینه ای که فعال کردید در اون برنامه نشان داده خواهد شد در حالی که قبلا این قسمت ها رو نداشتید.
نکته> اگر Stereo Mix در سیستم شما وجود نداشت کاریش نمیشه کرد چون توسط کارت صدای شما پشتیبانی نمیشه. امروزه اکثر کارتهای صدا از این قابلیت پشتیبانی میکنند اما باز هم کارتهای صدایی وجود دارند که نمیشه از Stereo Mix استفاده کرد و چاره ای بجز عوض کردن کارت صدا و یا استفاده کردن از یک کارت صدای جداگانه بصورت اکسترنال نخواهید داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)