با توجه به اينكه نميتونم 300 هزار تومن بدم براي 3 ماه اينترنت شما كدوم سرويس رو پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟
هم به صرفه باشه هم نسبت به قيمتش خوب .
ممنون .
با توجه به اينكه نميتونم 300 هزار تومن بدم براي 3 ماه اينترنت شما كدوم سرويس رو پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟
هم به صرفه باشه هم نسبت به قيمتش خوب .
ممنون .
پول چقدر میتونی بدی؟
با محدودیت حجمی میخوای یا بدون محدودیت؟
با محدوديت تا 3 يا 4 گيگ در ماه .
بين 15 تا 20 تومن .
براي دانلود آهنگ ميخوام . 128 هم فكر كنم بس باشه .
يكي از دوستهام لايزر داره خيلي راضيه . 128 داره فقط آهنگ دان ميكنه . منم براي همين ميخوام .
شهراد هم خوبه ولی فقط غرب تهران رو ساپورت میکنه
شما مي توني يه سري به شاتل هم بزني و صبانت هم بد نيستا ولي من پيشنهاد نمي كنم
آقا ما كه مونديم چه كار كنيم هر كسي يه چيز ميگه .ميخواستم از شنبه اقدام كنم مثلا !! براي من عدم قطع شدن و واينكه افت سرعت نداشته باشه خيلي مهمه .
كاربريم هم كه گفتم . تو سايت لايزر هم كه نميتونم برم همچنين تو آسيا تك !!!!!!!!!!!!!!!
مودم چنده ؟؟/ چند مدل مودم هم معرفي كنيد . اين isp ها حتما بايد مودم رو از خودشون بخريم ؟؟؟
سلام
دوستان خواهشا راهنمايي كنند:دي
من ميخوام adsl بگيرم با تجربه هاش بگن كدوم شركت بهتره؟
اين هزينه راه اندازي چيه؟يعني ميان خودشون زحمت وصل كردن usb رو ميكشن؟! ميشه پيچوند؟
مودمو از خود شركت بگيرم بهتره يا خودم برم بخرم؟
از اسیاتک بگیری خوبه - هزینه رانژ خط هست - نصب رایگان است - از بیرون بگیری بهتر است -
تو کدوم مرکز مخابراتی هستید باید ببینی مخابرات منطقه شما چه شرکت هایی رو ساپورت می کنه.من ميخوام adsl بگيرم با تجربه هاش بگن كدوم شركت بهتره؟
پول رانژه 10 تومن اکثر شرکت ها می گیرن ولی برای خرید مودم و نصبش بهتره خودت کاراشو انجام بدیاين هزينه راه اندازي چيه؟يعني ميان خودشون زحمت وصل كردن usb رو ميكشن؟! ميشه پيچوند؟
اگه پول اضافی داری از شرکت بگیر چون خیلی گرون تر از بیرون میفروشنمودمو از خود شركت بگيرم بهتره يا خودم برم بخرم؟
دوستان کدوم یکی از سرویس دهنده ها تو کیش نمایندگی دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)