تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 940 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که گفتم بهت فقط تا 23 سالگی میتونی از 95 بیشتر قویش بکنی بعد 23 سال دیگه از 95 به بالا نمیره البته من دو

سه سال اول رو آسون بازی کردم تا توی همه بازیها بهترین بازیکن زمین در بیام تا سریعتر قوی بشه بعدش هاردش کردم
    خیلی جالبه شما ظاهرا منظور منو اصلا متوجه نمیشی من سوالم اینه که کسی هست همه توانایی هاش حالا تو هر سنی که می خواد باشه 99 شده یا نه کسی هست یا نه من که نمیگم سن قوی شدن رو بگید من یه سوال ساده پرسیدم که با آره یا نه جواب داده میشه بازم میگم شده بازیکن کسی توی مود BAL مجموع OVARAL اش به 99 کامل برسه یعنی اون پارامتر های افزاینده برای کسی همگی 99 شده یا نه با 95 اصلا کاری ندارم فقط 99 و این 99 شامل همه پارامترها بشه نه یکی یا دوتاشون. کسی تونسته این کار رو بکنه یا نه؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تغییرات در چمن بازی !!؟

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

خیلی جالبه شما ظاهرا منظور منو اصلا متوجه نمیشی من سوالم اینه که کسی هست همه توانایی هاش حالا تو هر سنی که می خواد باشه 99 شده یا نه کسی هست یا نه من که نمیگم سن قوی شدن رو بگید من یه سوال ساده پرسیدم که با آره یا نه جواب داده میشه بازم میگم شده بازیکن کسی توی مود BAL مجموع OVARAL اش به 99 کامل برسه یعنی اون پارامتر های افزاینده برای کسی همگی 99 شده یا نه با 95 اصلا کاری ندارم فقط 99 و این 99 شامل همه پارامترها بشه نه یکی یا دوتاشون. کسی تونسته این کار رو بکنه یا نه؟
    اینی که شما میگی هیچ وقط رخ نخواهد داد چون من در مستر لیگpes 6 که پیشرفت بازیکن ها مثل b a l هستش با استعداد ترین بازیکنان رو هم نتونستم همه چیز رو 99 کنم مثلا کریستیانو رونالدو رو که اون موقع 22 سال داشت با اینکه یه کم هم از قبل توی ادیت قوی ترش کردم رو تا باز نشستگی که فک کنم 38 سالش بود توی تیمم بود و حدود 950 تا گل هم زده بود + حدود 400 پاس گل و .... این طور نشد تازه توی ادیت یه قسمتی برای هر بازیکن داره که مربوط به رشدش میشه اونم بهترین رو گذاشتم بازم نرسیده بود و فکر نکنم 6 با 9 توی این موضوع فرقی کرده باشه.

اماااا
    توی fifa چرا. تقریبا میشه چون توی fifa کسانی کهmanager mode بازی کردن میدونن جدای از اینکه بازیکن طی فصل تونایی هاش بالا میره در انتهای هر فصل با توجه به استعداد بازیکن که اون رو هم میشه تغییر داد بازیکن وسنش توانایی هاش یک دفعه چند تا اضافه میشه که خودت بهتر میدونی . توی فیفا , بیشتر بازیکن ها رشد میکنن..
    با تشکر امید وارم متوجه شده باشی
    Last edited by Google Spider; 19-11-2008 at 00:42.

4. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

5 درخواست ترینر بازی

دوستان عزیز بیشتر ترینر هایی که گذاشتن من من نمیتونم دانلود کنم اگه میشه یک ترینر واسه منه بنده حقیر بدین اگه اون ترینری باشه که همه چیزا 99 میشه که بهتر میشه من مخلص همه فوتبالی ها هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بعدشم نگین که من برم توی تایپیک های قدیمی بگردم تا پیدا کنم والا 2 ساعت صفحه هارو مگشتم تا عصابم خ.رد شد دیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

شما می تونید پچ burgum رو دانلود کنید فکر کنم حدود 40 مگه
    سلام
    ممنون.
    اون رو دارم این 70 مگی رو هم دیشب گرفتم!
    دیگه چی لازمه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها اينجا رو داشته باشيد ... (قبلشم يكي از بازيكنا از همون تكل هاي بي خودي رفت و اين پنالتي رو داد)

به خدا دقیقا همچین گلی رو من هم زدم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

چجوری read only رو بردارم ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

چجوری read only رو بردارم ؟؟
    سلام
    کلیک رایت => Properties => تیک Read Only رو بردار => OK

=========
    اون دروازه بانه چه باحاله!
    زیر آبی رفته!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی با اون ترینر که بازیکن رو سریع قوی می کنه و Match XP رو زیاد می کنه هم نمیشه همه توانایی ها رو به 99 رسوند؟

راستی یه درخواستی داشتم:
    کسی عکسی چیزی از پیراهن جدید و امسال پرسپولیس نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •