تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 607 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز
    Last edited by babak_deghat; 04-10-2010 at 16:35.

2. این کاربر از babak_deghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا مسخرس!
    از ونکوور به سانفرانسیسکو رفتم و چند ساعت تو راه بودم!!!!!!
    بعد از فرود و پارک کردن توی گیت و در حالی که من دقیقا روی خط ایستاده بودم و Parking Brake هم فعال بود یه ماشین اومد و زد به من و هواپیمای من کرش کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخه این چه باگ های احمقانه ای که این داره؟؟؟؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

واقعا مسخرس!
    از ونکوور به سانفرانسیسکو رفتم و چند ساعت تو راه بودم!!!!!!
    بعد از فرود و پارک کردن توی گیت و در حالی که من دقیقا روی خط ایستاده بودم و Parking Brake هم فعال بود یه ماشین اومد و زد به من و هواپیمای من کرش کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخه این چه باگ های احمقانه ای که این داره؟؟؟؟
    واقعا حال آدمو میگیره... میفهمم.

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

روشش رو بهتون گفتم که! اگر متوجه نشدید میخواید عکس بذارم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

روشش رو بهتون گفتم که! اگر متوجه نشدید میخواید عکس بذارم؟
    تو کدوم پست گفتید ؟
    اگه میشه تصویری بزارید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

تو کدوم پست گفتید ؟
    اگه میشه تصویری بزارید
    اول با چرخوندن پیچ سفید رنگ دور موتور رو بر حسب درصد ست میکنید بعد AT Arm رو روشن و N1 رو فعال میکنید همین.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

خب این پیچ سفید رو معمولاً رو چند درصد باید بزاریم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

خب این پیچ سفید رو معمولاً رو چند درصد باید بزاریم ؟
    خوب این بستگی به وضعیت هواپیما داره Climb " Level " Decend .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از اونجایی که سوالات پزشکی همیشه جزو سوالاتی هست که دوستان هنگام ورود به دنیای خلبانی با اون درگیر هستن و برخی اوقات باعث دلهره و نگرانی هایی میشه ، من تصمیم گرفتم یه بحث کوچولو در مورد مدیکال خلبانی و هزینه های اون براتون بنویسم تا هم با موارد مدیکال آشنا بشین و هم با چند و چونش آشنا بشین که اگر گذرتون به اون سمتی خورد گیج نشین.

عموما برای مدیکال باید به کلینیک هواپیمایی کشور به آدرس: تهران- مهرآباد - نرسیده به ترمینال حجاج مراجعه کنین که البته باید برگه ی معرفینامه از یکی از آموزشگاه های خلبانی رو باید به همراه داشته باشین!
    خوب اینجا یه سری مطالب هست که خدمتتون ارائه می کنم.
    توی کلینیک همه چی به خودتون بستگی داره! می تونین یه روزه کل مدیکال رو انجام بدین یا اینکه باید یه کمی هم شانس بیارین و یه روزه انجام بدین! وگرنه ممکنه دو یا سه روز طول بکشه!
    این نکته رو بگم که برای روز اول که آزمایش خون و ادرار هم هست باید ناشتا باشین!

روز اول:

آزمایش خون و ادرار-28000 تومن
    نوار قلب-7000تومن
    اکوی قلب-80000تومن + 8000تومن ویزیت
    نوار مغز-30000تومن + 8000تومن ویزیت
    ادیومتری-13000تومن
    عکس از قفسه ی سینه(این رو خود کلینیک انجام نمی ده باید بیرون انجام بدین و گزارشش رو برای معاینات ببرین) برای من شد 8700تومن

روز دوم:

معاینات(معاینه ی بدنی شامل چشم، قد و وزن، فشار، وضعیت دهان و دندان، تست تمرکز، تست رنگ و ...)- 25000تومن

که در مجموع می شه 248000تومن ! البته!این رو بگم که من یادم هست که دوست من یک ماه یا شاید هم دو ماه زودتر از من رفته بود هزینه اش شده بود 208000تومن! شاید شما هم برید ارزونتر بشه! شاید گرونتر!

اما سوالات متداول!
    مهمترین سوال دندون: دندون ها به شرطی که سالم باشه هیچ مشکلی نداره اعم از پر کرده و ... ولی سالم باشه! در صورت وجود پوسیدگی مطمئن باشید که براتون معاینه ی مجدد می نویسه تا دندون رو درست کنید و برگردید!

قلب و مغز باید سالم باشه و کارکرد نرمال داشته و دریچه ها هم باید کارکرد نرمال داشته باشه و توی عکس از قفسه سینه هم باید تمامی کارکردها و ابعاد قلب نرمال باشه یعنی بزرگتر یا کوچکتر نباشه! ممکنه شورایی کنن پرونده ی شما رو یا ممکنه که کلا رد کنن!

چشم به شرطی که مجموع دو چشم از یه حدی که به من نگفتن! بیشتر نباشه مشکلی نیست و این رو هم بگم که چشم های عمل شده مثل لیزیک و ... در صورت تشخیص! احتمال شورایی شدنش هست! ولی فقط احتماله!

کارکرد گوش باید حالت استاندارد داشته باشه یعنی اونهایی که کمی دچار کم شنوایی هستن یا صداها رو کمتر از سایرین میشنون به مشکل می خورن!

اما یه چیز مهم شاخص BMI (شاخص تراکم حجمی بدن) بر اساس قد و وزن هست! که بین 18.5 تا 24.9 نرمال هست! یه فرمول خاص داره محاسبه اش :

شاخص = (وزن به کیلوگرم) تقسیم بر( قد به توان دو)

اما تست تمرکز هست که جلوی یکی از چشمای شما رو با یه کارتی یا یه چیزی می گیرن بعد از شما می خوان که به خودکار خیره بشین بعد یهو کارت رو از جلوی چشمتون برمیدارن! که اگه تمرکزتون بهم بخوره اونوقت اوضاع یه کم فرق می کنه!

تست رنگ رو که همه باهاش آشنا هستین!
    فشار خون و بقیه هم که مشخصه!

این ها چیزهایی بود که بیشتر سوال می شد. باز هم اگه سوالی بود در صورت دونستنش در خدمتتون هستم.
    منبع کاپیتان زولو

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

خوب این بستگی به وضعیت هواپیما داره Climb " Level " Decend .
    خب از کجا میشه فهمید ؟ چه فاکتورهایی باید در نظر گرفته بشه ؟

از اونجایی که سوالات پزشکی همیشه جزو سوالاتی هست که دوستان هنگام ورود به دنیای خلبانی با اون درگیر هستن و برخی اوقات باعث دلهره و نگرانی هایی میشه ، من تصمیم گرفتم یه بحث کوچولو در مورد مدیکال خلبانی و هزینه های اون براتون بنویسم تا هم با موارد مدیکال آشنا بشین و هم با چند و چونش آشنا بشین که اگر گذرتون به اون سمتی خورد گیج نشین.

عموما برای مدیکال باید به کلینیک هواپیمایی کشور به آدرس: تهران- مهرآباد - نرسیده به ترمینال حجاج مراجعه کنین که البته باید برگه ی معرفینامه از یکی از آموزشگاه های خلبانی رو باید به همراه داشته باشین!
    خوب اینجا یه سری مطالب هست که خدمتتون ارائه می کنم.
    توی کلینیک همه چی به خودتون بستگی داره! می تونین یه روزه کل مدیکال رو انجام بدین یا اینکه باید یه کمی هم شانس بیارین و یه روزه انجام بدین! وگرنه ممکنه دو یا سه روز طول بکشه!
    این نکته رو بگم که برای روز اول که آزمایش خون و ادرار هم هست باید ناشتا باشین!

روز اول:

آزمایش خون و ادرار-28000 تومن
    نوار قلب-7000تومن
    اکوی قلب-80000تومن + 8000تومن ویزیت
    نوار مغز-30000تومن + 8000تومن ویزیت
    ادیومتری-13000تومن
    عکس از قفسه ی سینه(این رو خود کلینیک انجام نمی ده باید بیرون انجام بدین و گزارشش رو برای معاینات ببرین) برای من شد 8700تومن

روز دوم:

معاینات(معاینه ی بدنی شامل چشم، قد و وزن، فشار، وضعیت دهان و دندان، تست تمرکز، تست رنگ و ...)- 25000تومن

که در مجموع می شه 248000تومن ! البته!این رو بگم که من یادم هست که دوست من یک ماه یا شاید هم دو ماه زودتر از من رفته بود هزینه اش شده بود 208000تومن! شاید شما هم برید ارزونتر بشه! شاید گرونتر!

اما سوالات متداول!
    مهمترین سوال دندون: دندون ها به شرطی که سالم باشه هیچ مشکلی نداره اعم از پر کرده و ... ولی سالم باشه! در صورت وجود پوسیدگی مطمئن باشید که براتون معاینه ی مجدد می نویسه تا دندون رو درست کنید و برگردید!

قلب و مغز باید سالم باشه و کارکرد نرمال داشته و دریچه ها هم باید کارکرد نرمال داشته باشه و توی عکس از قفسه سینه هم باید تمامی کارکردها و ابعاد قلب نرمال باشه یعنی بزرگتر یا کوچکتر نباشه! ممکنه شورایی کنن پرونده ی شما رو یا ممکنه که کلا رد کنن!

چشم به شرطی که مجموع دو چشم از یه حدی که به من نگفتن! بیشتر نباشه مشکلی نیست و این رو هم بگم که چشم های عمل شده مثل لیزیک و ... در صورت تشخیص! احتمال شورایی شدنش هست! ولی فقط احتماله!

کارکرد گوش باید حالت استاندارد داشته باشه یعنی اونهایی که کمی دچار کم شنوایی هستن یا صداها رو کمتر از سایرین میشنون به مشکل می خورن!

اما یه چیز مهم شاخص BMI (شاخص تراکم حجمی بدن) بر اساس قد و وزن هست! که بین 18.5 تا 24.9 نرمال هست! یه فرمول خاص داره محاسبه اش :

شاخص = (وزن به کیلوگرم) تقسیم بر( قد به توان دو)

اما تست تمرکز هست که جلوی یکی از چشمای شما رو با یه کارتی یا یه چیزی می گیرن بعد از شما می خوان که به خودکار خیره بشین بعد یهو کارت رو از جلوی چشمتون برمیدارن! که اگه تمرکزتون بهم بخوره اونوقت اوضاع یه کم فرق می کنه!

تست رنگ رو که همه باهاش آشنا هستین!
    فشار خون و بقیه هم که مشخصه!

این ها چیزهایی بود که بیشتر سوال می شد. باز هم اگه سوالی بود در صورت دونستنش در خدمتتون هستم.
    منبع کاپیتان زولو
    یعنی اینا تجربیات شخصی خودتون نبوده ؟ حالا این کاپیتان زولو کی هست؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام.این جنگنده وطنی صاعقه است . فوق العاده شبیه F/A18 Hornet Blue angel هست . نظرتون چیه ؟
    صاعقه شاید از نظر ظاهر کمی شبیه به Hornet باشه ولی اصل قضیه اینه که یکی از این هواپیماها میتونه چندین صاعقه رو نابود کنه. البته اینکه بگیم چندین صاعقه شاید درست نباشه اما توی نبردهای هوایی چند هواپیمای FA\18 میتونند چندین هواپیمای صاعقه و هواپیماهای تکنولوژی پایینی نظیر این رو نابود کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل این هواپیما خیلی وحشتناک قدرت داره. البته دلیل نمیشه بگیم صاعقه و یا هواپیماهای دیگه ی ایرانی بده. خیلی هم عالیه که ما هواپیما میسازیم. من اصلا نمیخوام بگم اینها به درد نمیخوره. ولی هنوز خیلی کار داره. به امید پیشرفت.

توی یک سایت خارجی درباره ی ساعقه زده بود که تعجب نکنید این Blue Angel نیست. این یک F5 پیشرفته ی ایرانیه که تغییراتی کرده و شبیه Blue Angel رنگ آمیزی شده...
    Last edited by ebicross; 05-10-2010 at 00:35.

12. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •