سلام.
دوستان سرور جدید ایران کی راه می افته؟ (ریست یا راه اندازی)
سلام.
دوستان سرور جدید ایران کی راه می افته؟ (ریست یا راه اندازی)
بد جوری وسوسه کننده هستش این تاپیک .
آقا سرور معمولی کی ریست میشه ؟
سلام به دوستان یه اکانت دارم 1800 جمعیت داره با 4 ده
تو همین سرور 1
کلوپ طلایی هم داره حدود 200 تا طلا هم داره
15 کراپی تولیدش 5000 است تولید منابع هم از هر منبع 3000 در ساعت
ساختمان هم همه چیز داره نیاز به گفتن نیست اگه خواستید بدونید با ایدی یاهوم حرف بزنید
'گرزی 1300 تا سطح 12
300 تا نیزه دار
5300 تا تبری سطح 12
220 تا جاسوس
205 تا دلاور
شوالیه توتن ها هم داره 1000 تا میشه
100 تا منجنیق هم داره سطح 10
25 تا دژکوب هم داره
حیوون های دفاعی هم داره
25 موش
16 مار
100 گراز
100 گرگ
70 خرس
6 ببر
32 فیل
1 قهرمان سطح سطح 37 هم داره میره سطح 38 به زودی رتبه 100 هم است قهرمانش
خود اکانت رتبش 800 است
در ضمن رنک دفایی اکانت رنک 11 ایران میباشد
و مدال طلای مدافعین نیز دارد
رنک هجومی هم 800 است
و در مجموعه اتحاد نکسوس که جنوب غرب را متحد کردند است رتبه اتحاد رتبه 1 است
در ضمن پس فردا هم انشاالله 2 چیف انجام میشه و جمعیت میره روی 2400
اطلاعات دیگه خواستین با ایدی یاهو صحبت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که میخواهند این اکانت رو بخرند با ایدی یاهو مکاتبه کنند قیمت حدود 20000 تومن است با قیمت بالاتر از این میخواستند بخرند اما چون میخواستم بازی کنم نفروختم اما الان میخوام بفروشم
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
داداشا حدود 200 تا طلا داره با کلوپ طلایی 25 تومن بخرید خداییش ارزش داره
در درجه ی اول باید پایه های بازی و نحوه ی شروعو یاد بگیری
فک کنم امیرحسین بتونه یه راهنمایی کامل بت بده
بعد از اون حتما حدود 3-4 نفر دیگه پیدا کن که با هم بازی کنین
وگرنه باید زمان زیادی از مسائل عادی زندگیت بزنی برای این بازی
این رو تو پست قبلیت هم گذاشته بودی . فکر می کنم زیاد خوب نباشه تو همه صفحات بیانش کنی .
در درجه ی اول باید پایه های بازی و نحوه ی شروعو یاد بگیری
فک کنم امیرحسین بتونه یه راهنمایی کامل بت بده
بعد از اون حتما حدود 3-4 نفر دیگه پیدا کن که با هم بازی کنین
وگرنه باید زمان زیادی از مسائل عادی زندگیت بزنی برای این بازی
جواب این بنده خدار رو هم داده بودن .
جواب این بنده خدا رو داده بودن ارمان خان گفتش که نحوه شروع بازی رو کامل یاد بده خوب من کارم دیگه در اومدتا اخر شب یه مقاله کامل تایپ میکنم اینجا میزارم به به چه شود
![]()
خب در اول بازی با 3 نژاد شروع میشود توتن گول رومن هر نژاد ویژگی های جالب و منحصر بفرد خود را دارد که هر فرد با توجه به علایق و توانایی های خود یکی از این نژاد ها را بر میدارد گول دفاعی مناسب برای مبتدیان توتن هجومی مناسب برای غارتگران رومن شکست ناپذیر مناسب برای حرفه ای ها در ورژن جدید(4) از ویژگی ها و توانایی های توتن کاسته شده و این مسئله باعث شده که توانایی های نژاد های دیگر بیشتر در مرکز توجه قرار گیرد خب این از توضیح اول بازی حالا من به شما یک راه برای رسیدن به یک امتیاز خوب معرفی میکنم در ابتدا یک سرور که تازه شروع شده یعنی 2 -3 روز از ان گزشته را انتخاب کنید و در ان رومن را بردارید به دستورات کاردان توجه کنید تا اردوگاه ساختن اردوگاه را بسازید و قهرمان را به ماجراجویی بفرستید تا به سطح 1-2 برسد همه را در هجومی گزاشته یک ابادی را که حیوان کم دارد با قهرمان حیوان ها را کشته سرباز بسازید با سرباز غارت کنید مواظب باشید در اول بازی از هر گونه جنگ و درگیری به شدت دوری کنید که کوچکترین جنگ و یا تلفات و یا اتلاف منابع شما را از دوره ی بازی ها حذف میکند شما باید در دوره ی غارت ابادی ها در کنار ارتقا منابع به سطح 2 سرباز خانه خود را کامل روشن نگه دارید و سرباز های خود را به حدود 100 تا برسانید و با سرباز ها کسانی که از حمایت در می ایند را بزنید و فارم کنید توجه کنید توجه کنید که در تمام طول اول بازی غارت ابادی را فراموش نکنید از وقتی که 100 سرباز ساختید و از حمایت در امدید در اولین فرصت وظایف کاردان را تمام کنید باز هم تاکید میکنم که با قهرمانتان نیروهای ابادی را کشته و بعد با سرباز غارت کنید اما قبل از ان با شبیه سازی جنگ مطمئن شوید که قهرمانتان در طول حمله به ابادی سالم میماند این کار اول منابع بسیار خوبی به شما میدهد و در ضمن باعث افزایش تجربه و سطح و قدرت قهرمان شما میشود بعد از در امدن از حمایت من طرح مشخصی برای ادامه بازی ندارم ولی حتما تولیدات خود را در اولین فرصت 10 کنید این اموزش اموزش بسیار کوچک و ناقصی بود که به علت کمبود وفت نتونستم روش خوب فکر کنم از اساتید گرامی از جمله ارمان خان تقاضای ادامه این مقاله و بیان اشکالات این مقاله را دارم ممنون
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
ولی خوشحال میشم به سوالاتون پاسخ بدم
من همه کارهایی که گفتید را دقیقا انجام دادم.دهکده ام هم تقریبا جایی بود که احدی اطرافم نبود.من هم فقط به دهکده هایی حمله میکردم که جمعیت خیلی کمی داشت.
ولی یه دفعه فارم شدم.به اتحاد های بزرگ نامه نوشتم و ازشون خواستم که عضوشون بشم که طبیعتا هیچ جوابی به من ندادند.خلاصه عضو یه اتحاد داغون شدم که هیچ کسی به اون یکی کمک نمیکرد.
سری اول با گول بودم که اون یه خوبی که داشت مخفی گاه بزرگی داشت و با اینکه روزی 3 بار بهم حمله میشد ولی هیچی نمیتوانستند ببرند.البته اخرش با منجنیق امدند سراغ من![]()
salam man shakhe travian hastam 3 sale bazi mikonam 2. to servere x5 e ghabl rotbam 179 bod va wander ham dashtam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)