تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1081 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما برنامه ultra surf را دانلود كنيد.سپس تيك گزينه automatically را برداريد و گزينه زير آن كه عبارت use specified proxy server setting نوشته شده را تيك كنيد و سپس در قسمت address تايپ كنيد: 127.0.0.1 و در قسمت port هم عدد 9666 را قرار دهيد و تمام پنجره ها را ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند.
    حالا ultra surf را اجرا كنيد و كاسپر را آپديت كنيد.موقع آپديت كاري با اينترنت نداشته باشيد و مثلا چيزي از اينترنت دانلود نكنيد تا پهناي باند شما براي آپديت كاسپر كافي باشه(اگر از dialup استفاده ميكنيد).
    اقا دمت گرم حل شد. حال دادی اساسی

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من کارهایی رو که گفتید رو هم انجام دادم !
    کلا مثل اینه که کسپر اصلا ویروسی رو که میشناسه رو میشه گفت از بین نمیبره !
    مثلا من یک کول دیسک رو اسکن کردم 20 تا فایل ریسک دار پیدا کرد ! همه رو دیلت کردم ولی باز هم اسکن کردم دیدم هستند !
    یا مثلا توی کول دیسک من ویروس بوده و اجرا شده ولی کسپر هیچ اخطاری نداده !
    من باید با این مشکلات چگونه رفتار کنم ؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من کارهایی رو که گفتید رو هم انجام دادم !
    کلا مثل اینه که کسپر اصلا ویروسی رو که میشناسه رو میشه گفت از بین نمیبره !
    مثلا من یک کول دیسک رو اسکن کردم 20 تا فایل ریسک دار پیدا کرد ! همه رو دیلت کردم ولی باز هم اسکن کردم دیدم هستند !
    یا مثلا توی کول دیسک من ویروس بوده و اجرا شده ولی کسپر هیچ اخطاری نداده !
    من باید با این مشکلات چگونه رفتار کنم ؟
    نام مواردی که کسپرسکی شناسایی میکند چیست ؟ آیا بوسیله گارد عمل میکنید یا کول دیسک را کاملا اسکن میکنید ؟

شاید کول دیسک شما Write Protected باشه ، چنین موردی رو رسیدگی کنید

4. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عواملی مانند Sality و autorun.inf که البته موردی هم هست که اسمش رو نمیدونم که نمیذاشت تغییرات ایجاد بشه تو folder options که باعث شد من با regcleaner که از سایت ایمن گرفتم درستش کنم ...
    نه رایت پروتکت نیست ...
    با استفاده از گارد ... البته اعتمادم به گاردش سلب شده بابت این مشکلات و فول اسکن میکنمش ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عواملی مانند Sality و autorun.inf که البته موردی هم هست که اسمش رو نمیدونم که نمیذاشت تغییرات ایجاد بشه تو folder options که باعث شد من با regcleaner که از سایت ایمن گرفتم درستش کنم ...
    نه رایت پروتکت نیست ...
    با استفاده از گارد ... البته اعتمادم به گاردش سلب شده بابت این مشکلات و فول اسکن میکنمش ...
    گارد کسپرسکی صرفا پروسه های فعال رو اسکن میکنه

این مورد مشکل گارد صرفا در نسخه آنتی ویروس دیده شده بود و در نسخه اینترنت سکیوریتی موردی نبود

از آنجا که فلش ها منبع آلودگی هستند ، شما پیش از هر کاری ، آن را کاملا اسکن کنید

یعد تنظیمات فولدر آپشن رو بگونه ای تنظیم کنید که بتوانید فایلهای سوپر هیدن را ببینید

حال از طریق کلیک راست و گزینه Explore وارد کول دیسک شوید

حتی اگر آنتی ویروس نداشته باشید به راحتی میتوانید ویروس های مخفی شده دیده و خودتان دستی پاک کنید

7. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    برای غیرفعال کردن اتوران فلش دیسک ها چه کنم ؟
    به غیر از غیرفعال کردن تمامی اتوران ها !
    نسخه ی من KIS است ...
    ایا میتونه System فایل ها رو هم اسکن کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.
    من سیستمم رو full scan کردم حالا این فایلهایی که به عنوان ویروس شناخته چطوری باید از رو سیستمم بطور کامل پاکشون کنم؟( چه گزینه ای رو باید انتخاب کرد؟)
    Last edited by behnammazi; 27-01-2009 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    برای غیرفعال کردن اتوران فلش دیسک ها چه کنم ؟
    به غیر از غیرفعال کردن تمامی اتوران ها !
    نسخه ی من KIS است ...
    ایا میتونه System فایل ها رو هم اسکن کنه ؟
    دوست عزیز توصیه میکنم بدلیل شیوع ویروس های اتوران کل درایو ها رو از حالت اتوران خارج کنید

البته چنانچه آنتی ویروس به روزی داشته باشید ، گارد آنتی ویروس مانع اجرای خودکار ویروس میشود

مگر اینکه شما بدون هیچ احتیاطی ، وارد فلش آلوده شوید

سوال دوم شما هم واضح نبود ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟

سلام.
    من سیستمم رو full scan کردم حالا این فایلهایی که به عنوان ویروس شناخته چطوری باید از رو سیستمم بطور کامل پاکشون کنم؟( چه گزینه ای رو باید انتخاب کرد؟)
    خب بستگی داره تنظیمات اسکن کامل کسپرسکی را بر روی چه حالتی گذاشته باشید ... به تصویر زیر نگاه کنید

اگر بر روی حالت اول بگذارید ، پس از اتمام اسکن برای هر تهدید یک پنجره تصمیم گیری برای شما باز میشه

که با استفاده از گزینه Disinfection ( پاکسازی فایل آلوده شده ) و DELETE ( حذف فایل آلوده یا ویروس ) میتوانید تهدید رو ازبین ببرید

اگر تنظیمات اسکن بر روی حالت دوم باشد ، در حین اسکن هر موردی که پیدا شود به شما گزارش داده تا در مورد آن تصمیم گیری کنید

اگر هم بر روی حالت سوم باشد ، خودش بطور خودکار عمل کرده و تهدیدات رو از بین میبرد
    Last edited by majid20; 28-01-2009 at 16:21.

11. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

شما برنامه Ultra Surf را دانلود كنيد.سپس تيك گزينه Automatically را برداريد و گزينه زير آن كه عبارت use specified proxy server setting نوشته شده را تيك كنيد و سپس در قسمت Address تايپ كنيد: 127.0.0.1 و در قسمت Port هم عدد 9666 را قرار دهيد و تمام پنجره ها را Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند.
    حالا Ultra surf را اجرا كنيد و كاسپر را آپديت كنيد.موقع آپديت كاري با اينترنت نداشته باشيد و مثلا چيزي از اينترنت دانلود نكنيد تا پهناي باند شما براي آپديت كاسپر كافي باشه(اگر از Dialup استفاده ميكنيد).
    سلام منم وقتی اپدیت میکنم چنتا از فایلا ناقص دانلود میشه همه کارای بالا را هم کردم
    حالا شما از چه سورسی برا اپدیت استفاده میکنین من از این سرور استفاده میکنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما از چه سروری استفاده میکنین منم یه امتحان کنم؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال :

- فایلهای آپدیتی KAV روی سیستم در کجا ذخیره میشن؟

- سرعت اینترنت من 1 کیلوبایت در ثانیه است و نمیشه کاسپر اسکای رو در خانه آپدیت کرد . آیا راه حلی وجود داره که بدون نصب کاسپر ( منظورم اینه که برم از کافی نت که کاسپر تو سیستم کافی نت نصب نیست دانلود کنم) فایلهای آپدیتی جدید را بدست آورد؟ اگه میشه آدرس دانلود و طریق نصب آپدیت رو آموزش بزارید.

- راهی است که اگه در حال آپدیت کاسپر هستیم بنابه دلایلی اینترنت قطع بشه قابلیت Resume یا همان ادامه دانلود وجود داشته باشه؟

- حجم فایلهای آپدیت معمولا چقدر است؟

- آپدیت کاسپر چند نوع است ؟

- چرا بعد از پیغام ( کامپیو تر در خطر است ، دیتابیس را آپدیت کنید) آنتی ویروس از کار می افته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •