ببخشيد مازيار جان ولي مگه 718 كيفيتم داره ؟ من كه صداي چند تاشو رو ماشين بچه ها شنيدم چيزي به عنوان كيفيت احساس نكردم
ببخشيد مازيار جان ولي مگه 718 كيفيتم داره ؟ من كه صداي چند تاشو رو ماشين بچه ها شنيدم چيزي به عنوان كيفيت احساس نكردم
خیلی ممنون.
ولی من رو ماشین قبلیم 718 داشتم راضی بودم.
البته بیشتر کوبش مد نظرمه تا کیفیت.
شاید منظورمو بد رسوندم.
بهرحال ممنون میشم یه کامپ هم با همین حدود قیمت معرفی کنید که ارزش داشته باشه.
ترجیحا هم کنوود باشه.![]()
سلام دوست عزيز.
اسپيكر 953 يكي از بهترين اسپيكرهاي بيضي هست.شما لطف كن ازتنظيمات آمپتون يه عكس واضح تهيه بفرمائيد من اول تنظيمات رو ببينم .
در مورد نصب ساب به صورت Free Air هم توصيه مي كنم حتي فكرش رو هم نكنيد.![]()
سلام
دوستان این 718 های ویتنامی چه فرقی با اون اندونزی ها دارن(کسی از نزدیک صداشون رو تست کرده).
توی جعبه اون اندونزی ها 2 سانت جعبشون بزرگتره.
سلام
بهترین کامپ با حدود قیمت 718 از کنوود 703 هست به قیمت 88 تومن , 80 وات RMS داره و برای شنیدن صدای واقعیش نیاز به آمپ داره , البته اگه کواکسیال و یا ساب ندارین کامپ توصیه نمیشه چون تو بیس ضعف دارن همه کامپ ها.
قبل از هر چیزی تشکر میکنم .
اینم عکس تنظیمات ... البته فیلتر روی full و low pass خیلی تفاوت نمیکنه
در ضمن من نظرم این بود که یه ساب cadence Model UD-124HDi بخرم و با آمپ خودم xa175.2 به صورت بریج شده استفاده کنم. عکس و مشخصات سابی که میخوام بخرم و عکس و مشخصات آمپ رو براتون میزارم:
مشخصات ساب :
RMS Power: 350 Watts
PEAK Power: 700 Watts
Frequency Response: 25Hz – 2.5 kHz
Structure Weight: 120oz
Sound Pressure Level: 94dB @ 1w/1m
آمپ:Xa175.2 Class AB 2-Channel Amplifier
![]()
4 Ohm RMS Power: 110 Watts x 2
2 Ohm RMS Power: 175 Watts x 2
4 Ohm Bridged RMS Power: 350 Watts
XENITH Power: 700 Watts
این آمپ رو الان واسه 953 ها استفاده میکنم که البته نمیدونم ایراد از کجاست که بالای ولوم 25 صدا خراب و بی کیفیت میشه
ضمناً یه جفت از اینا هم دارم!!! که الان توی استیج جلو بدون آمپ به یونیت وصلن و اصلاً صداشون در نمیاد:
مشخصات اصلی:
Model FXS6534i
6.5” Three Way Speaker System
• RMS Power: 50 Watts
• PEAK Power: 160 Watts
• Frequency Response: 45Hz – 22 kHz
• Magnet Size: 15oz
• Structure Weight: 30oz
• Sound Pressure Level: 92dB @ 1w/1m
• Mounting Depth: 1.97”
اینم مشخصات آمپی که ازم سوخت و رفته گارانتی که برگرده:
Mafco M42F
MAXIMUM POWER OUTPUT: 200W
POWER OUTPUT (RMS) @2 ohm: 85Wx2
POWER OUTPUT (RMS) @4 ohm: 70Wx2 BRIDGEDPOWER (RMS) @4 ohm: 170Wx1 THD@ 2 ohm: <0. 05%
CHANNEL SEPARATION: 55dB
FREQUENCY RESPONSE1. 0db: 20Hz-20KHz HPF: 40 Hz-250Hz
LPF: 40 Hz-250Hz
ADJUSTABLE SENSITIVITY RANGE: O. 25v-4V INPUT IMPEDANCE (LOW LEVEL) : 10K Ohms FUSE: 15A X 1
DIMENSION (WXHXDmm) : 269x50. 5x180.
هدیونیت هم همونطوری که گفتم کنوود مدل mp443 هست
KDC-MP443U
WMA/MP3/CD Receiver with USB Interface
حالا دوستان بفرمایید با وسایل موجود ما و حداقل بودجه چه تغییراتی باید توی این سیستم داد تا یه صدای قوی و دلنشین و بدون زر زر ازش گرفت!
Last edited by sasoolee; 29-12-2010 at 15:49.
سلام حسين جان
من صحبتي كه با اقاي علي ياري داشتم(يكي از نمايندگيهاي كن وود)ايشون ميگفت اندونزيها بهتره.ضمنا قيمتش هم بالاتره. فكر كنم 120-30 باشه.ولي به نظر من حيفه اين همه پوله.كامپوننت براي استيج جلو و ساب براي استيج عقب = هزينه كمتر+كيفيت و كميت بيشتر.
![]()
سلام
دستت درد نكنه ولي متاسفانه چيزي معلوم نيست تو اين عكس؟!ميخوام تنظيماتت رو دقيق ببينم. با كيفيت،بزرگتر و روشنتر بگير.
به هر حال من تصور ميكنم سيستمتون تنظيم نيست. احتمالا گين زياد بازه.پخشتون 2ولته درسته؟
باس بوست كه باز نيست؟اصلا داره همچين اپشني رو؟و....
عكس واضح![]()
سلام دوستان، من یک L90 گرفتم میخوام یه جفت باند و یک آمپلی فایر واسش بگیرم. کیفیت و شفافیت صدا برام خیلی مهمه و بلندی صدا هم در حد قابل قبول باشه. بودجه هم حدود 150 تومن حالا یه کم بیشتر یا کمتر.
اگه منو راهنمایی کنید ازتون ممنون میسم.
بله 2 ولت هست ... راستی ولتاژ خروجی یونیت چه تاثیری داره؟؟؟؟ یعنی اگر یونیتم رو عوض کنم و چیزی بگیرم که خروجیش بیشتر از 2 ولت باشه کیفیتم حل میشه؟دکمه باس بوست نداره اما یه سیم رابط داره که گین باس رو تنظیم میکنه که البته قطعه .
]
Last edited by sasoolee; 29-12-2010 at 21:57.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)