داداش خب شما بدون دانلود شبانه رایگان حجم کم نمیاری ! ؟ ؟
در ضمن بازی های انلایت تست کردی ببینی چجوریه ؟؟
داداش خب شما بدون دانلود شبانه رایگان حجم کم نمیاری ! ؟ ؟
در ضمن بازی های انلایت تست کردی ببینی چجوریه ؟؟
سرویس های محدود مخابرات شبانه رایگان نداره!!!![]()
چرا من اول فکر کردم شبانه داره که گرفتم امادیگه تمدیدش نمیکنم, 3 gig رفت 2 روزه
![]()
با اجازه از دوستان مشهدی
به خاطر 2 تومن داری این دست و اون دست می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگه جای شما بودم رو هوا میزدم
مخابرات شهرمون 512 رو فقط محدود میده(اونم فقط 4 گیگ)16700(که با آبونمان میشه 17700)برای هر گیگ هم 2500 میگیره دانلود شبانه هم نداره سرعت دانلودش هم حداکثر99 کیلو بیت هست
این رو هم بگم این نامحدود ها موقتی هست(چند وقت دیگه که مخابرات شهرتون کم بیاره حذفش می کنه)
حالا با این شرایط انتخاب با خودتون هست(با نامحدود512 تقربا60 کیلو بیت هم با ای دی ام می تونی دان داشته باشی)
Last edited by hosseinboss; 15-05-2011 at 11:24.
شما از کجا میدونی؟من به هر کی میرسم همین را میگه ناسلامتی قراره تو ایران پیشرفت کنیم نه پس رفت که نامحدود را بردارناین رو هم بگم این نامحدود ها موقتی هست(چند وقت دیگه که مخابرات شهرتون کم بیاره حذفش می کنه)
البته از این دولت خدمت ناگزار هیچی بعید نیست
من الان 512 نامحدود دارم و خیلی عالیه البته من خیلی کم پشت سیستم هستم و وقتی هم نیستم بخاطر پول قبض برق سیستم را روشن نمی کنم ولی این دفعه که برم 6 ماهه 512 میگیرم
در مورد این که از کجا می دونم
دونستن نداره تو شهرمون تقریبا 6 ماه قبل(عید قربان تا غدیر) تمام سرویس های نا محدود مخابرات رو با 30 درصد تخفیف می دادن(یعنی 512 نامحدود فقط 15 تومن) 2 ماه بعدش حضرات اعلام کردند 256 به بالا کلا نمی دیم یک هفته به عید هم گفتن 128 به بالا دیگه نداریم
حالا هم که فقط محدود میدن(با اون شرایط که توضیح دادم حالا انتخاب با خودتون هست)
اگر هم بیشتر می خوایید بدونید بیایید تو تایپیک شهر قم یا مخابرات قم تو همین انجمن ببینید چه خبره
با سلام
من از مخابرات دارم می گیرم بعد فیبر نوری هم هست الان بعد سه هفته که ثبت نام کردم زنگ زدم چی شد می گه شما الویت 17 هستی یعنی 16 نفر باید خالی بشن تا به ما برسه حالا پارتی بازیا اینا به کنار می خواستم بدونم تقریبا چقدر دیگه نوبت من می شه؟ مرکز فرشچی هم هستم تو دانش آموز
ممنون
پس اینو مطمئنی دیگه شبانه رایگان نداره !! آره ؟
اینجوری دیگه اصلا داغونه 9گیگ کلا کلا برای 3 ماه !! من در ماه بالای 35-30 گیگ دان دارم![]()
من بیش از یک ساله که دارم همین جوری ماهانه تمدید میکنم در کمتر از چند دقیقه شارژ میشه .
من حتی برای درخواست و راه اندازی اولیه هم از طریق سایت مخابرات درخواست دادم و بدون هیچ معطلی بیخود بعد از 4 روز هم وصل شد . به همین راحتی .
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
دوستانی که مخابرات 512 یا 256 نامحدود دارن آیا مدرک خاصی رو ارائه کردن ؟ من برای خونه میخوام ها !
چون الان 13 ماهه 128 نامحدود دارم رو فیبر خیلی هم راضی هستم اما میخوام ارتقا بدم سرعت رو .
حالا سه ماهه هم هست هیچی دیگه از شاتل میگیرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)