این پک کرک نداره
اگر دی وی دی رو گذاشتید و کار نکرد کاریش نمیتونید بکنید!
باید حتما سیدی تکشو داشته باشید
این پک کرک نداره
اگر دی وی دی رو گذاشتید و کار نکرد کاریش نمیتونید بکنید!
باید حتما سیدی تکشو داشته باشید
ای خدا هیچ جا شانس نداریم.....اونی که سی دیشه که کرک نداره اونی که سی دیش نیست کرک داره و خرابه......حالا تازه زیادیم از سایتتون دانلود کردم یا اصلن لینک خرابه یا اینو گفته!
![]()
لینکش از بین رفته من نمیتونم کاری بکنم![]()
حاجی اگه کرک سالم پیدا کردی ما رو هم خبر کن. آخه منم با کرک یونیورسیتی مشکل دارم.
اگه بازی شو به صورت سی دی جدا دارید یا دی وی دی این بهش می خوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پتچه که وقتی دانلود کردی می زنی روش خودش برات آپدیت می کنه و درست می شه من مشکلم اینه که سی دی اصلی بازی نیست و کمپلیت کلکسیون هست که شامل 5 تا پک می شه به خاطر همین موخه پی سیم نمی کشه![]()
هه هه!نه برادر جناب عالی به کمد اشاره نکرده بودی همین طور به ماشین
بعدشم مگه من گفتم فقط تو این جوابت بودا چرا قهر می کنی تازه جالبه که خود من شانس ندارم توی این قضیه یا اصلن بچه دار نمی شه یا اگه می شه دوتا دوتا می شه
اخه من نمی دونم با این مشکلات چجوری چیت نزنم
یعنی می خوام 2 تا باشه اولی که میاد دومی دو قلو میاد رو اعصابم را می ره ها!!!!!!!!!!!منم موخم بیشتر از 4 نفر کشش نداره توی یه خانواده ی فقیر به خاطر همین مجبور می شم چیت بزنم...[/quote]
]چرا داداش اشاره كرده بودم چشاتو باز كن مي بيني!
من از بازی چیزی سردر نم ارم میشه کمک کنید
شما دقیقا بگید توی کدوم بخش مشکل دارید![]()
سلام مگی میشه بهم بگی این ماشین و چیزای دیگه که دانلود کردم چطوری تو بازی بیارم؟برام میل بدین بهتره
نه سنغال جون اون پست اول اولی ماشینو کمد نداشت اولن این اولی نیست دومیشه دومن دیگه نمی شه بهت اعتماد کرد عوضش کردی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)