تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 1126 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    من یه هارد 500 سیگیت دارم. یه شات با نرم افزار HD Tune Pro از تب Healte گرفتم به نظر شما مشکل چیه.
    با تشکر فراوان
    شما اتصالات هارد رو به طور کامل چک کنید و یک تست کامل هاردو با نرم افزار hdd regenerator بکنید و نتیجرو بگین

داره خودمونی میشه 13681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    آمادای

پيش فرض

من نرم افزار regenerator رو نصب کردم چطوری تست کامل بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من هاردم رو با hdd regenarator و بوسیله سی دی بوت سعی کردم بد سکتور هاش رو از بین ببرم
    حدودا 24 ساعت سیستم یکسره روشن بود و این کارو میکرد
    حدود 11000 تا بد سکتورو درست کرده بود و بعد قطع شد
    اما هنوز خیلی از بدسکتور ها موندن
    راه سریعتری وجود نداره؟ ( البته به فرمت سطع پایین فکر کردم ولی با توجه به اینکه درایو c رو لازم دارم از فکرش اومدم بیرون)
    لطفا راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من نرم افزار regenerator رو نصب کردم چطوری تست کامل بگیرم
    این نرم افزار رو به صورت بوتیبل روی یه سی دی رایت کنید و با اون سی دی سیستم رو بوت کنید و تو محیط داس هارد رو scan and repair کنید

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

سلام
    دوستان من هاردم رو با hdd regenarator و بوسیله سی دی بوت سعی کردم بد سکتور هاش رو از بین ببرم
    حدودا 24 ساعت سیستم یکسره روشن بود و این کارو میکرد
    حدود 11000 تا بد سکتورو درست کرده بود و بعد قطع شد
    اما هنوز خیلی از بدسکتور ها موندن
    راه سریعتری وجود نداره؟ ( البته به فرمت سطع پایین فکر کردم ولی با توجه به اینکه درایو c رو لازم دارم از فکرش اومدم بیرون)
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    بله یک راهش فرمت low level است
    اگه با این کار بدسکتورهای قبلی رفع شده و دوباره که تست میزنید از اول دوباره سکتور های اولیه رو به عنوان بدسکتور نمیشناسه تنها راهش برای رفع بدسکتور همینه کلا دوراه برای رفع بدسکتور است یکیش اینه یکی low level format ولی اگه با تست مجدد دوباره سکتورهای اولیه رو به عنوان بدسکتور بشناسه یعنی سکتورهایی که ریکاوری شده دوباره بشه بدسکتور این مشکل یا از ویروس است یا از فریم ویر هارد یا از خرابی پلاتر که باید عوض بشه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من یه هارد320 سامسونگ دارم که بد سکتور گرفته بود...بردمش تعمیرات طرف گفت با نرم افزار حل نمیشه ولی میتونم قسمت هایی از هارد رو که بد سکتور داره جدا کنم و مابقیش رو میتونی استفاده کنی...50 گیگ رو unlocationed کرد و گفت توش هیچی نریزم و حتی باهاش پارتیشن هم نسازم و این بد سکتور هاست که یجا جمع کرده....250 گیگ دیگه هم موند که سالم سالم 5 ماه باهاش کار کردم...حالا مال دوستمم هم به همین صورت شده میخوام خودم تعمیر کنم.....کسی میدونه تعمیر کاره با چه نرم افزاری این کارو انجام داده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان من یه هارد320 سامسونگ دارم که بد سکتور گرفته بود...بردمش تعمیرات طرف گفت با نرم افزار حل نمیشه ولی میتونم قسمت هایی از هارد رو که بد سکتور داره جدا کنم و مابقیش رو میتونی استفاده کنی...50 گیگ رو unlocationed کرد و گفت توش هیچی نریزم و حتی باهاش پارتیشن هم نسازم و این بد سکتور هاست که یجا جمع کرده....250 گیگ دیگه هم موند که سالم سالم 5 ماه باهاش کار کردم...حالا مال دوستمم هم به همین صورت شده میخوام خودم تعمیر کنم.....کسی میدونه تعمیر کاره با چه نرم افزاری این کارو انجام داده؟
    شما اول هارد دوستتو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کن که این روش میتونه حتی بدسکتورهای فیزیکی رو هم از بین ببره اگه با این روش جواب نداد low level format تقریبا یک چیزی تو مایه های کار همون طرف است یعنی در این روش میاد اون سکتور هایی که به عنوان بدسکتور درنظر گرفته شده رو رد میکنه و دیگه اونهارو نادیده میگیره و حجم هارد یک مقدار کاهش پیدا میکنه

داره خودمونی میشه gilaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    چرا برخي هارد هاي با ظرفيت بالا ظرفيتشون كم ميشه ؟؟مثلا 1ترا تو بايوس 33 مگ نشون ميده ؟؟و راه حلش چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله یک راهش فرمت low level است
    اگه با این کار بدسکتورهای قبلی رفع شده و دوباره که تست میزنید از اول دوباره سکتور های اولیه رو به عنوان بدسکتور نمیشناسه تنها راهش برای رفع بدسکتور همینه کلا دوراه برای رفع بدسکتور است یکیش اینه یکی low level format ولی اگه با تست مجدد دوباره سکتورهای اولیه رو به عنوان بدسکتور بشناسه یعنی سکتورهایی که ریکاوری شده دوباره بشه بدسکتور این مشکل یا از ویروس است یا از فریم ویر هارد یا از خرابی پلاتر که باید عوض بشه
    الان دوباره با نرم افزار شروع کردم از یه مقدار قبل تر از جایی که بد سکتورها رو گرفته بودم و دیدم یه مقداری بدسکتور گرفته بود ( همون قسمتهایی که بد سکتور هاشو گرفته بود )
    آنتی ویروس هم نود32 و آپدیت هست و هیچ ویروسی پیدا نکرد
    برای low level کردن نرم افزار خاصی پیشنهاد می کنین ؟ اگه نرم افزاری باشه که بتونه یه درایو رو lowlevel کنه خیلی خوب میشه( هارد لپ تاپ از نوع seagate 500 - ST9500325AS و ویندوز 7 هست )
    یه نکته دیگه هم هست هارد یه صدای بسیار خفیفی میده که البته وقتی به اون نقاط هارد که بدسکتور داره میرسه یه حالت delay پیدا میکنه و به نظر میرسه هر 2 ثانیه یه پردازش انجام میده
    با این وجود نظرتون این هست که اصلا ویروسه یا بد سکتور یا همون پلاتر که نمی دونم چیه؟
    Last edited by morteza1221; 27-04-2012 at 07:21.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

الان دوباره با نرم افزار شروع کردم از یه مقدار قبل تر از جایی که بد سکتورها رو گرفته بودم و دیدم یه مقداری بدسکتور گرفته بود ( همون قسمتهایی که بد سکتور هاشو گرفته بود )
    برای low level کردن نرم افزار خاصی پیشنهاد می کنین ؟ اگه نرم افزاری باشه که بتونه یه درایو رو lowlevel کنه خیلی خوب میشه( هارد لپ تاپ از نوع seagate 500 - ST9500325AS و ویندوز 7 هست )
    یه نکته دیگه هم هست هارد یه صدای بسیار خفیفی میده که البته وقتی به اون نقاط هارد که بدسکتور داره میرسه یه حالت delay پیدا میکنه و به نظر میرسه هر 2 ثانیه یه پردازش انجام میده
    با این وجود نظرتون این هست که اصلا ویروسه یا بد سکتور یا همون پلاتر که نمی دونم چیه؟
    من که میگم مشکل شما سخت افزاریه.(از خود هارده)
    ولی برای فرمت سطح پایین نرم افزار زیر خیلی خوب عمل میکنه.
    Hard Disk Low Level Format Tool

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه دوباره اون بدسکتورهای قبلی رو که گرفته و ریکاوری کرده دوباره گرفته اونهارو
    یا فریم ویر هارد مشکل داره یا اینکه پلاتر باید عوض بشه
    ویروسی هم که نیست هاردتون
    برای low level format از نرم افزار hdd low level format استفاده کنید

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •