شما اتصالات هارد رو به طور کامل چک کنید و یک تست کامل هاردو با نرم افزار hdd regenerator بکنید و نتیجرو بگین
شما اتصالات هارد رو به طور کامل چک کنید و یک تست کامل هاردو با نرم افزار hdd regenerator بکنید و نتیجرو بگین
من نرم افزار regenerator رو نصب کردم چطوری تست کامل بگیرم
سلام
دوستان من هاردم رو با hdd regenarator و بوسیله سی دی بوت سعی کردم بد سکتور هاش رو از بین ببرم
حدودا 24 ساعت سیستم یکسره روشن بود و این کارو میکرد
حدود 11000 تا بد سکتورو درست کرده بود و بعد قطع شد
اما هنوز خیلی از بدسکتور ها موندن
راه سریعتری وجود نداره؟ ( البته به فرمت سطع پایین فکر کردم ولی با توجه به اینکه درایو c رو لازم دارم از فکرش اومدم بیرون)
لطفا راهنمایی بفرمایید
این نرم افزار رو به صورت بوتیبل روی یه سی دی رایت کنید و با اون سی دی سیستم رو بوت کنید و تو محیط داس هارد رو scan and repair کنید
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
بله یک راهش فرمت low level است
اگه با این کار بدسکتورهای قبلی رفع شده و دوباره که تست میزنید از اول دوباره سکتور های اولیه رو به عنوان بدسکتور نمیشناسه تنها راهش برای رفع بدسکتور همینه کلا دوراه برای رفع بدسکتور است یکیش اینه یکی low level format ولی اگه با تست مجدد دوباره سکتورهای اولیه رو به عنوان بدسکتور بشناسه یعنی سکتورهایی که ریکاوری شده دوباره بشه بدسکتور این مشکل یا از ویروس است یا از فریم ویر هارد یا از خرابی پلاتر که باید عوض بشه
دوستان من یه هارد320 سامسونگ دارم که بد سکتور گرفته بود...بردمش تعمیرات طرف گفت با نرم افزار حل نمیشه ولی میتونم قسمت هایی از هارد رو که بد سکتور داره جدا کنم و مابقیش رو میتونی استفاده کنی...50 گیگ رو unlocationed کرد و گفت توش هیچی نریزم و حتی باهاش پارتیشن هم نسازم و این بد سکتور هاست که یجا جمع کرده....250 گیگ دیگه هم موند که سالم سالم 5 ماه باهاش کار کردم...حالا مال دوستمم هم به همین صورت شده میخوام خودم تعمیر کنم.....کسی میدونه تعمیر کاره با چه نرم افزاری این کارو انجام داده؟
شما اول هارد دوستتو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کن که این روش میتونه حتی بدسکتورهای فیزیکی رو هم از بین ببره اگه با این روش جواب نداد low level format تقریبا یک چیزی تو مایه های کار همون طرف است یعنی در این روش میاد اون سکتور هایی که به عنوان بدسکتور درنظر گرفته شده رو رد میکنه و دیگه اونهارو نادیده میگیره و حجم هارد یک مقدار کاهش پیدا میکنه
سلام دوستان عزيز
چرا برخي هارد هاي با ظرفيت بالا ظرفيتشون كم ميشه ؟؟مثلا 1ترا تو بايوس 33 مگ نشون ميده ؟؟و راه حلش چيه ؟
الان دوباره با نرم افزار شروع کردم از یه مقدار قبل تر از جایی که بد سکتورها رو گرفته بودم و دیدم یه مقداری بدسکتور گرفته بود ( همون قسمتهایی که بد سکتور هاشو گرفته بود )
آنتی ویروس هم نود32 و آپدیت هست و هیچ ویروسی پیدا نکرد
برای low level کردن نرم افزار خاصی پیشنهاد می کنین ؟ اگه نرم افزاری باشه که بتونه یه درایو رو lowlevel کنه خیلی خوب میشه( هارد لپ تاپ از نوع seagate 500 - ST9500325AS و ویندوز 7 هست )
یه نکته دیگه هم هست هارد یه صدای بسیار خفیفی میده که البته وقتی به اون نقاط هارد که بدسکتور داره میرسه یه حالت delay پیدا میکنه و به نظر میرسه هر 2 ثانیه یه پردازش انجام میده
با این وجود نظرتون این هست که اصلا ویروسه یا بد سکتور یا همون پلاتر که نمی دونم چیه؟
Last edited by morteza1221; 27-04-2012 at 07:21.
من که میگم مشکل شما سخت افزاریه.(از خود هارده)
ولی برای فرمت سطح پایین نرم افزار زیر خیلی خوب عمل میکنه.
Hard Disk Low Level Format Tool
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دوباره اون بدسکتورهای قبلی رو که گرفته و ریکاوری کرده دوباره گرفته اونهارو
یا فریم ویر هارد مشکل داره یا اینکه پلاتر باید عوض بشه
ویروسی هم که نیست هاردتون
برای low level format از نرم افزار hdd low level format استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)