براي اصل كردن ويندوز چكار بايد كنيم در سرويس پك 3 .چون وقتي خواستم مديا پلير 11 رو نصب كنيم يك خطا در مورد validating داد.منظورم همون genuine windows advantage toolsاست
![]()
براي اصل كردن ويندوز چكار بايد كنيم در سرويس پك 3 .چون وقتي خواستم مديا پلير 11 رو نصب كنيم يك خطا در مورد validating داد.منظورم همون genuine windows advantage toolsاست
![]()
Last edited by mekziko; 22-12-2009 at 10:11.
نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من وقتی یه برنامه ی گرافیکی میخوام توی borland c++ ورژن 5 بنویسم این ارور رو میده
agraphics.h(19,52):error detective:bgi graphic not supported under windows
خیلی واجبه حتما باید برنامه رو بنویسم .ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم؟
سلام
مشخصه که نرم افزار در ویندوز طبق آنچه که خودش گفته پشتیبانی نمیشه.
موفق باشید![]()
به نظر من شما یا باید microsoft visual c++ runtime رو نصب کنید یا از یه ویرایشگر دیگه استفاده کنید
من خودم با netbeans کد جاوا می نویسم،وقتی نصبش می کنم ماژولهای C++ رو هم رو ویندوز نصب میکنه،این IDE از C و C++ هم پشتیبانی میکنه
خیلی هم راه دست و فوق العاده ست
----------------------------------------------
این نتیجه موثقتره :
Borland Graphics Interface
The Borland Graphics Interface, also known as BGI, is a graphics library bundled with several Borland compilers for the DOS operating systems. The library loaded graphic drivers from disk in order to enter graphics mode. It was possible for the programmer to embed the graphic driver into the executable file by linking the graphic driver as object code with the aid of an utility provided by the compiler. There were graphic drivers for common graphic adapters of that time, such as CGA, EGA and VGA.
فکر می کنم واضح باشه دوست عزیز،این کتابخونه به همراه بورلند وجود داره و فقط در داس کار میکنه،می تونید از command prompt ویندوز کامپایلرتونو اجرا کنید
موفق باشید
Last edited by new explorer; 22-12-2009 at 22:53. دليل: تکمیل...
سلام
اینجور سؤالات رو در انجمن زیر بپرسی ، بهتره :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نسخه ویندوز خود را معتبر کنید.
نرم افزار genuineدر قسمت سیستم عامل هست
http://rapidshare.com/files/58547930/iNGEN_WinDoWs.Genuine.rar
Last edited by Blue_66goola; 23-12-2009 at 23:14.
سلام
اینجا محل بحث درباره ی مشکلات ویندوز Xp است ، نه معرفی نرم افزار.
قبلا تاپیک مجزایی برای این نوع نرم افزارها ساخته شده :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی ممنون ولی حالا که این جاپرسیدم بهتره همین جا ادامش بدم!
به نظر من شما یا باید microsoft visual c++ runtime رو نصب کنید یا از یه ویرایشگر دیگه استفاده کنید
من خودم با netbeans کد جاوا می نویسم،وقتی نصبش می کنم ماژولهای C++ رو هم رو ویندوز نصب میکنه،این IDE از C و C++ هم پشتیبانی میکنه
خیلی هم راه دست و فوق العاده ستمن اول turbo c رو داشتم که وقتی میخواستم اجراش کنم این پیغام رو میداد the ntvdm cpu has an illageal instruction ....فکر می کنم واضح باشه دوست عزیز،این کتابخونه به همراه بورلند وجود داره و فقط در داس کار میکنه،می تونید از command prompt ویندوز کامپایلرتونو اجرا کنید
موفق باشید
واصلا اجرا نمیشد دوستان گفتند توی command prompt اجراش کنم از اون جا اجرا میشد و برنامه های سی رو باهاش مینوشتم مشکلی نداشت ولی برنامه های گرافیکی رو اجرا نمیکرد بعد گفتند که از borland c استفاده کن حالا ورژن 5 رو دا رم ولی دوباره موقع کامپایل برنامه های گرافیکی همون پیغامی رو که گفتم میده حالا اگه این microsoft visuall run time ر رو نصب کنم حتما جواب میده!؟
اگه یه لینک مستقیم از برنامه برای دانلود بزارید ممنون میشم.
با تشکر
سلام
من یه هارد اکسترنال دارم
الان چند مدت یه سری فولدر توش بوجود اومده
که وقتی می خوام پاک کنم این پیغام رو میده
اینا چی هست و چجوری پاک میشن لازم هست پاک شون کنم یا نه!!!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)