کدهایی رو که برای شما گذاشتم توی صفحه استارت بازی main menu امتحان کن.
کدهایی رو که برای شما گذاشتم توی صفحه استارت بازی main menu امتحان کن.
اون کدها فقط برای کاستوم مچ کار میکنه و ماشینای اونجارو باز کرد اما من ماشینای کریر رو می خوام باز کنم.
کریر رو باید حتما تموم کنی تا همه ماشینها باز بشه.اون ترینر آنلوکر رو هم تست کن شاید جواب داد.بحرحال تنها چیزی که من تونستم پیدا کنم همینها بود.
برای بازیEmpire Total War رمز یا ترینری می خوام که حرکت بی نهایت داشته باشه ( یعنی سربازها رو روی نقشه هرچقدر که بخوای حرکت بدی)
برای بازی wheelman ترینر درست و حسابی اومده ؟
آخه اون قبلی هایی که من گرفتم هیچ کدوم خوب کار نمیکردن
از اینجا دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من ترینر می خواستم برای بازی rome total war....چندتا ترینر خودم دارم ولی وقتی وارد بازی میشوم از طریق ترینر ان کلیدهای را که گفته مثلاf5 پول را زیاد میکنه وقتی میزنم عمل نمیکنه
کسی میدونه چرا؟
با سلام و خسته نباشيد.
ترينر Command & Conquer Tiberium Wars ميخواستم .دانلودش كردم ولي كار نميكنه
دوست عزیز حالا که با ترینر مشکل داری از کدهای تقلب استفاده کن.
در حین بازی دکمه ~ رو بزن تا یک کنسولی در صفحه باز بشه بعد کدهای زیر رو وارد کنید.
کده با رنگ قرمز مشخص شده اند.
jericho: Walls will crumble.
addmoney X: Adds money. X = amount.
addpopulation Y X: Adds population, where Y is the settlement name and X the amount.
autowin attacker/defender: Attacker or defender automatically wins the next auto resolved battle.
createunit settlement/charactername unitID amount exp/armour/weapon: Creates a unit in the selected settlement or characters army with the stats you input
togglefow: Toggles Fog of War
givetrait characternname traitname level: Gives the character the trait at the chosen level.
processcq settlement: Finished the building queue in the settlement
listtraits: Lists all traits
movecharacter Z X,Y: Moves character to location, where Z is character name and X Y are coordinates.
givetraitpoints charactername traitname points: Gives points for the characters trait.
forcediplomacy accept/decline/off: Forces opponent to accept diplomatic proposal
invulnerablegeneral charactername: General is invulnerable in combat
date year: Changes date
killcharacter charactername: Kills selected character
season summer/winter: changes season
capturesettlement settlementname: Captures settlement
احتمالا ورژنهاشون باهم فرق داره.
یه سری به اینجا بزن ببین کدومشون به ورژن بازی شما میخوره همون رو دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)