اسی جان من خدایی حوصله ندارم ازونام بیاد زیر گلوم تا مرحله رو رد کنم و بخاطر همین تراینر میخوام
تا الان چند تا هم گرفتم جواب نداده
در ضمن میگن تراینر باید ورژنش با بازیمون یکی باشه و اینجا سوالم اینه که از کجا باید بفهمیم ورژن بازیمون چیه؟
اسی جان من خدایی حوصله ندارم ازونام بیاد زیر گلوم تا مرحله رو رد کنم و بخاطر همین تراینر میخوام
تا الان چند تا هم گرفتم جواب نداده
در ضمن میگن تراینر باید ورژنش با بازیمون یکی باشه و اینجا سوالم اینه که از کجا باید بفهمیم ورژن بازیمون چیه؟
اگر منظورت version directX بازی هست،فایل اجرایی launcer بازی رو که توی پوشه بازی هست ، باز کنی ، بهت میگه با DX9 میخوای بازی کنی یا با DX10 . از اینجا میفهمی کهversion DX بازیت چیه.
اگر verخود بازی رو میخوای فکر کنم وقتی بری تو بازی گوشه کنار تصویر بزنه که فکر کنم به احتمال زیاد الان همه یکی هستند
تماس پرت
Last edited by shuahin_kh; 07-12-2009 at 16:41.
آقایون اومدم به اطلاعتون برسونم که بازم من گیر کردم!
اونجا که jill رو پیدا میکنیم ولی یه چیزی بهش وصل کردن که مثل الماسه و قرمزه،قلق کندن اون چیزه چیه؟من هرکار کردم نشد،تیر هم زدم نشد،لا مصب همچین چسبیده ...
بهترین کار اینه که شما برید پشت جیل و دکمه ای رو که میده, بزنید بعد شما جیل رو نگه میدارید و "شوا" یک تیر به اون شی میزنه و بعد, جیل رو پرت میکنه و شما باید برید پیش جیل و دکمه مربوطه رو پشت سرهم و با سرعت, بزنید (چند بار که این کار رو انجام بدید, اون شی رو برمیداره)آقایون اومدم به اطلاعتون برسونم که بازم من گیر کردم!
اونجا که jill رو پیدا میکنیم ولی یه چیزی بهش وصل کردن که مثل الماسه و قرمزه،قلق کندن اون چیزه چیه؟من هرکار کردم نشد،تیر هم زدم نشد،لا مصب همچین چسبیده ...
هنگامی هم که شوا اونو نگه داشته, شما به اون شی, یک تیر بزنید (با دقت) و بعد برید جلوش و دکمه ای رو که میده بزنید و...
میتونی بری جلوی جیل البته به یک مقدار فاصله و کلیدی که میگه رو بزنی (فکر کنم F) کریس باهاش صحبت میکنه و شوا میره از پشت میگردش اونوفت شما سریع میری نزدیک و با توجه به کلیدی که گفته میشه سعی میکنی اون شی رو بکنی 4-5 بار که تکرار کنی کنده میشه زیاد سخت نیست
کنده میشه، چند باری باید انجام بدی و حوصله به خرج بدی
یه چیز جالب البته اینم 100% همتون میدونید ولی بازم حیفم اومد نگم، خوشم اومد از کار کاپکوم، یکی از بزرگترین ایرادات بازیهای قبلی رو برطرف کرده. اونم اینه که وقتی بالباس جدید بازی میکنی، cut scenes ها با همون لباس جدید نمایش داده میشند و دیگه مثل قبل یه فیلم ضبط شده با لباسهای default نیستند
این به نظر من یه نقطه قوت خیلی بزرگ برای این بازی محسوب میشه
يه مشكل : من ميخوام از trainer استفاه كنم. اول trainer رو اجرا ميكنم، بعد داخل بازي ميشم(تو اين حالت زير trainer مينويسه كه بازي رو پيدا كرده.)
داخل بازي كليدهاي فعال سازي trainer رو ميزنم و بازي بعد از 5 دقيقه قفل ميشه و بايد endtask كنم.
كسي راه حلشو بلده؟
در ضمن دلم ميخواد مزه بازي از بين بره و با trainer بازي كنم. دوست دارم![]()
نسخه ي pc بازي نسبت به نسخه ي كنسولي چه تفاوت هايي كرده؟
يه سري چيزا اضافه شده كه ارزش صبر كردن رو داشت مثلا اسلحه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)