از حق نگذریم کالدرون گند زده به اوضاع مالی باشگاه !!!!
ما باید پول خرید رونالدو رو قرض بگیریم !
از حق نگذریم کالدرون گند زده به اوضاع مالی باشگاه !!!!
ما باید پول خرید رونالدو رو قرض بگیریم !
نه بابا اين حرفو نزن بهت مي خندن
رئال مادريد علاوه بر اين خريدهاش 400 ميليون يورو هم اضافه آورده
كالدرون در اون جلسه اينو گفته بود كه
لطفا يه چيزي رو كامل بدونيد بعد بگيد
ممنون بابت خبرهای داغ و خوبتون.
بچه ها سلام. ببخشید یه مدت که طولانی هم شد نبودم. خدا کنه این رونالدو بیاد. خیلی حال میده. charlize جون بابت خبرهای خوبت ممنون.
1- بابا جون هر کی دوست دارین نرین تو تاپیک منچستر چه رونالدو بیاد چه نیاد
2- اینم لینک خبر اما منبعش معتبر نیست "الموندو دپورتیو" (خودتون می دونین که بارسلوناییه)
3- اند دلمون برات تنگ میشه ! چرا زود بن میشی آخه ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روزنامهي ورزشي اكيپ فرانسه از رد پيشنهاد 40 ميليون يورويي باشگاه كروفچي ازبكستان از سوي ساموئل اتوئو نوشت.
حتي رقم 40 ميليون يورويي هم براي مهاجم كامروني بارسلونا، كافي نبود تا راهي قهرمان ازبكستان شود. ازبكها به هر قيمت ميخواستند اتوئو را در جمع خود داشته باشند. آنها به اين بازيكن 27 ساله دستمزدي 27 ميليون يورويي را هم ارايه كرده بودند. كروفچي در ابتدا اتوئو را تنها براي 6 ماه ميخواست.
اتوئو در ادامه پس از فكر كردن درباره اين پيشنهاد آن را رد كرد، چرا كه حضور در ليگي معتبر را ترجيح ميدهد.
به نوشته اكيپ اتوئو در نشستي خبري در تاشكند گفت: «به بارسلونا باز ميگردد تا تمام پيشنهادهايش را بررسي كند.»
سرآلكس فرگوسن اعلام كرد، باشگاه منچستريونايتد قصد فروش "كريستيانو رونالدو" را به هيچ عنوان ندارد.
به نظر ميرسد با اين اعلام نظر روشن درباره بازيكن پرتغالي شياطين سرخ، خبر و شايعهها پيرامون پيوستن احتمالي او به رئال مادريد پايان يابد.
فرگوسن با گفتن اينكه "ما او را نميفروشيم"، خواستار نگه داشتن ستارهاش است. از هفتهها پيش رفتن يا نرفتن كريستيانو رونالدو به لاليگا رسانههاي ورزشي را به خود مشغول كرده بود. مادريديها بسيار علاقهمندند بودند، مهاجم پرتغالي را به جمع بازيكنان خود بيفزايند. آنها براي رسيدن به خواسته خود رقم 85 ميليون يورو را هم پيشنهاد كرده بودند.
حتي خود رونالدو هم خواستار نهايي شدن اين جابهجايي و رفتن به پايتخت اسپانيا بود. در اين پرونده همه و همه اظهارنظر ميكنند، از مدير برنامه و مربيان گرفته تا اعضاي خانواده رونالدو، هر يك چيزي ميگويند.
سرمربي اسكاتلندي در حاشيه تمرين شياطين سرخ گفت: «كريستيانو فصل آينده را هم براي منچستريونايتد توپ خواهد زد. ما او را هم نخواهيم فروخت.»
حال بايد ديد آيا برند شوستر، سرمربي آلماني رئال ما دريد به اين جمله بسنده ميكند يا خير.
رونالدو كه فصل پيش با 31 گل زده بهترين بازيكن رقابتهايي ليگ برتر شناخته شد، تا سال 2012 با شياطين سرخ قرارداد دارد. او به دليل انجام عمل جراحي تا هفتهها قادر به همراهي منچستريونايتد در رقابتها نخواهد بود.
رئال مادريد براي فصل آينده تاكنون "روبن دلارد"، "ژاوي گارسيا" و "اوپاره" را به خدمت گرفته است و هيچ بازيكن نام داري از اين تيم جدا نشده است.
گفته ميشود روبينيو، بازيكن برزيلي كهكشانيها با باشگاههاي ديگر گفتوگوهايي داشته است. قهرمان هر دو فصل گذشته رقابتهاي سري A در كنار رونالدو به ديديه دروگبا، رافائل فان درفارت و يان كلاس هونتهلار نيز علاقهمند هستند.
خلاصه اینا کل کره زمیونو گذاشتن سر کار......
سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا، بازگشت رائول گونسالس به تيم ملي اين كشور را شدني خواند.
"ويسنته دلبوسكه" در مراسم معرفياش به عنوان سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا درباره بازگشت كاپيتان رئال مادريد گفت: «درها براي هر بازيكني كه شايسته باشند، باز هستند.»
او در عين حال تاكيد كرد كه ميخواهد به مجموعه لوئيس آراگونس وفادار بماند.
سرمربي سالهاي پيش رئال مادريد گفت: «دوست دارم سبكي را كه اسپانيا را به يكي از بزرگترين پيروزي در تاريخش رساند، حفظ كنم.»
دل بوسكه برخلاف آراگونس درك خوبي از رائول 31 ساله دارد، چرا كه زماني هدايت او را در رئال مادريد برعهده داشت.
كنار گذاشتن رائول انتقادهاي زيادي را از آراگونس در پي داشت. اما، همه مخالفان با قهرماني ماتادورها آرام گرفتند.
دل بوسكه قراردادي دو ساله با فدراسيون فوتبال اسپانيا دارد و قرار است تيم ملي فوتبال اين كشور را به جام جهاني 2010 برساند. 20 اوت قهرمان جديد اروپا با هدايت سرمربي جديدش برابر دانمارك به ميدان خواهد رفت.
هافبک تهاجمى سابق تیم فوتبال بارسلونا از هواداران تیم جدیدش خواست تا منطقى باشند.
لودویک ژولى ملى پوش فرانسوى سابق تیم هاى رم ایتالیا و بارسلونا اسپانیا روز گذشته با باشگاه فرانسوى پاریسن ژرمن قرارداد بست.
وى گفت: 32 سال سن دارم و احساس مى کنم تا چند سال دیگر هم مى توانم در اوج باشم، البته هواداران باید منطقى باشند و بدانند که من زورو نیستم.
ژولى ادامه داد: براى من خیلى مهم است که خیلى چیز ها را ثابت کنم و دوباره به روزهاى اوج خود برگردم.
ژولى براى قرارداد جدید خود مبلغ دو و نیم میلیون یورو دریافت کرده است.
اینم خلاصه که:"هر دم از این باغ دمی می رسسسسسسسسسسد...."
یه چیزم میخوام بگم وقتی تو یه تاپیک دیگه که طرفدار یه تیم دیگه ای هستن می خوان نظر بدین لطفا"احترام همدیگرو نگه دارین..
درسته که تیمتونو خیلی دوست دارین اما این دلیل نمی شه که اون طور که باید نظرتو نو بدین ندین...این جور نظر دادن آخر عاقبتش بن شدنه...بچه ها ما شما رو دوست داریم برا خاطر اینکه جاتون خالی نباشه بن نشین.
ممنون.....
Last edited by iammahdi; 19-07-2008 at 16:28.
سلام به همه........یه عکس جدید از دیوید گیر اوردم گفتم براتون بزارم(البته بیشتر برا دیوید جان...........)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)