رودباریان احتملا میره.
و رحمتی؟ نه.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
رودباریان احتملا میره.
و رحمتی؟ نه.
این خریدها فردا 2 روز دیگه دهنمون رو صاف میکنه!! حالا ببین کی بوده گفتم !!!!
قطبى يك يا دو هفته ديگر مى آيد!
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبى كه پس از عقد قرارداد با پرسپوليس براى انجام امور شخصى به امارات سفر كرده يك يا دو هفته ديگر به ايران باز مى گردد! قضيه از اين قرار است كه اگر اردوى خارج از كشور پرسپوليس ok شود، قطبى مستقيم در اردوى اين تيم كه در يكى از كشورهاى پرتغال، فرانسه، ايتاليا يا هلند برگزار مى شود حضور خواهد يافت. اما اگر برنامه اين سفر جور نشد، قطبى هفته آينده به تهران مى آيد تا تمرينات پرسپوليس را زير نظر بگيرد.
تازه یه چیز دیگه!!!
فرشيد كريمي در راه تهران!
خبرگزاری پرسپولیس : فرشيد كريمي گلر با اخلاق سرخ پوشان كه پس از 9 سال حضور در پرسپوليس امسال تصميم به جدايي از جمع سرخ هاي پايتخت را گرفت، در حال حاضر در رشت بسر مي برد و قرار است طي امروز و فردا با اردوي پگاهي ها براي برپايي اردوي تداركاتي راهي اردبيل شود.
فرشيد كه چند روزي با پگاهي ها تمرين كرد، طي يكي، دو روز گذشته از ناحيه كمر دچار اسپاسم عضلاني خفيفي شد و پزشك پگاه، براي دو روز وي را از انجام تمرينات گروهي معاف كرد. گفتني است كاروان پگاه پس از پايان اردوي يك هفته اي خود در اردبيل به تهران مي آيد تا در پايتخت هم برگزار كننده اردوي تداركاتي و احيانا بازي دوستانه باشد.
زرينه:من با كسي دشمني ندارم / الونگ قبل از آذرماه نميتواند بازي كند
خبرگزاري پرسپوليس : الونگ بازيكن فصل گذشته پرسپوليس درحال حاضر زيرنظر دكتر نوروزي پزشك استقلال مراحل درمانياش را طي ميكند كه اين موضوع حاشيههاي زيادي را به وجود آورده است. اين درحالي است كه بعضي از روزنامهها نوشتهاند كه زرينه از اين حركت الونگ ناراحت شده است ولي پزشك پرسپوليس اين موضوع را تكذيب ميكند.
زرينه در گفتوگويي، با اشاره به اين موضوع ميگويد: «وقتي الونگ جراحي كرد ما به كرمان رفته بوديم تا با مس بازي كنيم. در اين ميان دكتر ابراهيميان فكر كرده بود كه الونگ بازيكن استقلال است و به همين دليل به او گفته بود كه براي پشت سرگذاشتن مراحل درماني نزد دكتر نوروزي برود. حتي در اين مورد با دكتر ابراهيميان حرف زدم و او هم پذيرفت كه اشتباه كرده است.»
وي ادامه ميدهد: «حتي دكتر نوروزي هم پس از مراجعه الونگ به كلينيك استقلال با من تماس گرفت ولي گفتم كه مشكل خاصي وجود ندارد و اين بازيكن ميتواند مراحل درمانياش را در آنجا طي كند. در ضمن قرارداد الونگ با پرسپوليس هم تمام شده بود و او مختار بود تا خودش تصميم بگيرد و به هيچ عنوان از مسائلي كه به وجود آمده ناراحت نيستم.»
زرينه در ادامه ميگويد: «متأسفانه بعضيها بدون داشتن اطلاعات كافي اخبار نادرست دارند و گفتند كه زرينه با الونگ مشكل دارد. من هيچ دشمني با او ندارم و حتي دو سال پيش اختلافي كه بين او با دنيزلي به وجود آمده بود را حل كردم و انصاريفرد هم شاهد است.»
پزشك پرسپوليس در پايان تصريح ميكند: «هيچ وقت نگفتم كه الونگ نبايد به پرسپوليس بيايد فقط به مسئولان باشگاه كه قصد داشتند از آخرين وضعيت او مطلع شوند گفتم كه الونگ تا آذرماه نميتواند به ميادين فوتبال بازگردد. اگر اين بازيكن مدعي شده كه تا مهرماه ميتواند به شرايط مسابقه برسد، من هيچ حرفي ندارم و هر كس كه ميتواند الونگ را تا مهرماه خوب كند بيايد و گواهي بدهد. من هنوز هم سرحرفم هستم و اعتقاد دارم كه الونگ تا قبل از آذرماه نميتواند به شرايط مسابقه برسد، در ضمن شرايط تمرين كردن با بازي تفاوت بسيار زيادي دارد.»
وي در ادامه افزود: « واقعاًاز اين موضوع استقبال ميكنم كه الونگ دوماهه به پرسپوليس بازگردد.
بار قبل، قبل از سفر الونگ به كامرون به اين بازيكن گفتم كه بايد زانوي خود را به تيغ جراحان بسپرد اما الونگ با اصرار خود مدعي شد كه با 3 ماه حضور در كشورش قادر است زانويش را با طب سنتي بهبود بخشد كه اين موضوع نيز امكانپذير نشد و 3 هفته حضور وي به 3 ماه غيبت در تمرين منجر گرديد و نهايتاً باعث غيبت 3 ماهه او از تمرينات شد.» وي در پايان خاطرنشان ساخت: «بعد از عمل جراحي رباط، هر بازيكني حداقل به 6 تا 7 ماه براي بازگشت به مستطيل سبز نياز دارد. اگر الونگ يا پزشكي مدعي است كه دو ماه يا سه ماه پس از عمل جراحي، بازيكني قادر به حضور در مستطيل سبز است خوشحال ميشوم و از آن استقبال ميكنم.»
رودباریان 100 % میره قطبی گفته رودباریان رو نمیخوام
"حوار ملامحمد" در آستانهي پيوستن به پرسپوليس
خبرگزاري پرسپوليس : مدير برنامههاي "حوار ملامحمد" از علاقهمندي اين بازيكن براي حضور در فوتبال ايران و بازي در باشگاه پرسپوليس خبر داد.
اين بازيكن عراقي در روزهاي آينده به ايران سفر خواهد كرد تا پاي ميز گفتوگو با پرسپوليس بنشيند.
سرخپوشان پايتخت هم موافقت خود را براي انجام اين گفتوگو اعلام كردهاند.
حوار ملامحمد طاهر، بازيكن 27 سالهي عراقي است كه در شهر موسل به دنيا آمده است. او در پست مهاجم دوم بازي ميكند و از سال 2008 در باشگاه قطري الخور توپ ميزند. باشگاههاي قبلي او القوا، الانصار و العين بوده است. او براي يك فصل هم در تيم آپولون قبرس بازي كرده است.
حوار محمد يكي از مهمترين بازيكنان عراق در رسيدن به قهرماني در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا در سال 2007 بود. 67 بازي ملي و 15 گل زده يكي ديگر از افتخارات اين بازيكن عراقي است.
ببخشید شما؟!
هدایتی؟!
مگه شما این پول ها رو میدی که دهنت صاف شه؟!(شوخی)
تسويه حساب الونگ با باشگاه پرسپوليس نيمه تمام ماند
خبرگزاري پرسپوليس : الونگ الونگ امروز با حضور در پرسپوليس و پس از برگزاري جلسه با داريوش مصطفوي، براي ادامه فعاليت در جمع سرخپوشان به توافق نهايي نرسيدند تا شرايط براي جدايي هافبك كامروني از اين تيم فراهم شود.
الونگ براي تسويه حساب ادعا كرد كه قراردادش 160 هزار دلار است و 70 هزار از پرسپوليس طلب دارد؛ اما مصطفوي با ارائه اصل قرارداد، هافبك كامروني را متقاعد كرد كه قرارداد وي 90 هزار دلار است.
با توجه به مشكل به وجود آمده، مديرعامل پرسپوليس از الونگ خواست به فدراسيون برود و با دريافت سندي جديد و براي اثبات ادعايش، به باشگاه بيايد تا تسويه حساب كامل انجام شود.
بچه ها فقط دعا کنید که مصطفوی بتونه با مبعلی قرارداد ببنده.
اگه این اتفاق بیفته میشه بمب اتمی نقل و انتقالات.
با اینکه من چشم از این مصطفوی آب نمی خورد اما خداییش یه تیم داره می بنده در حده قهرمانیه آسیا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)