توروخدا یکی به سوال من جواب بده
توروخدا یکی به سوال من جواب بده
سلام آقای امیر حسین.
1- به پی سی ورلد خوش اومدید!
2- شما اگه از ایران پی اس پی بخری، همونجا فروشنده برات کپی خورش میکنه. یا اینکه اصلا کپی خور شده میفروشه بهت.
3- سایر تنظیماتی نداره! شما هر سوالی داشتی در مورد کارکرش، همینجا بپرس.
4- فروشنده برات کپی خورش میکنه و اگه خواستی لوازم جانبی بهت میفروشه! البته یه چند تا بازی هم باید برات بریزه.
5- موقع خرید، فقط داشته باش که از یه جایی بخری که بهت نندازن! همین صفحه قبل توافق شد که توپخونه بهترین جا برای خریده.
حالا بماند ! به هر حال اينجا صاحب داره ، با تريپ من حال نمي كنن پولوشو داده اختيارشو داره!
این پشت شهرداری دقیقا کجا میشه؟از یکی از خروجی های متروی توپخونه اگه آدرس بدی خیلی ممنون میشم!
آخه من دانلود نکردم که بخوام لینک بدم! این بحثم به نظرم به این زودی ها تموم نمیشه هر روز ملت میخوان psp بخرن میان میپرسن از کجا بخریم البته حق هم دارن..
پشت شهرداری همون توپخونه است دیگه.وقتی با مترو امام خمینی پیاده شدی 2 دیقه راه بری میرسی به توپخونه
Last edited by ali_ranger22; 30-05-2008 at 13:48.
آقا یه سوال که ربطی به تاپیک نداره فوروم قسمت فیلم نداره؟!
Last edited by ali_ranger22; 30-05-2008 at 13:52.
خودم میدونستم باید راه برم!کدوم وری راه برم؟از اون خروجیش که ته یه تونل درازه که میای بالا یه سری مغازه سمت شمال هستن،منظور همونا نیستن؟
چرا دقيقا منظور همونا هستن ! اون تونل درازه آخرش !
تابلو هارو نگاه كن ببين اوني كه نوشته سمته ميدان امام خميني . همون طوري كه جاويد جان گفت همون تونلي كه خيلي درازه . وقتي ميايي بيرون هم جلوت پر مغازه هست و روبروي خروجي هم فروشگاه مالكي قرار داره .
آره داره . يعني تا حالا نديدي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)