تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 641 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437477527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من مي خوام تو گوشيم كه p990 هست يه فيلم بريزم. حدودا 40 دقيقه .
    مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
    اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من مي خوام تو گوشيم كه p990 هست يه فيلم بريزم. حدودا 40 دقيقه .
    مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
    اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟
    بهترین کار تبدیل به فرمت Divx هستش.
    اندازه همونی که گفتی ، فقط باید بیت ریت Bit Rate رو 300 و یا دیگه حداقل 200 کنی تا افت کیفیتش محسوس نباشه(هرچی کمتر کنی کیفیت پاینتر و حجم هم پاینتر میاد.بستگی به خودت داره).کیفیت صدا هم زیاد روی حجم فایل تاثیر نداره ولی بهتری 64 باشه.
    منخودم الان رو رم 2 گیگ با بیت ریت 250 ، 6 تا فیلم کامل 90 دقیقه ای رو با کیفیت خوب میریزم و نگاه میکنم

داره خودمونی میشه bijiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرمتی که گفتی تاحالا نشنیده بودم ...
    تو P900 هم میشه ریخت؟
    اگه convertor داری بزار.
    ممنون

داره خودمونی میشه bijiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14

دوستان جواب دادن . ولی اول باید ببینی ورژن فریمورت قدیمیه یا نه . اگر جدید تر از اونی که توی گوشیته نیومده باشه که آپدیت فایده نداره. تازه توی مورد شما فکر نکنم ایراد از گوشی باشه.

چه جوری میشه ورژن گوشی فهمید (P900)

قاب P910 به P900 میخوره؟

داره خودمونی میشه alifarzam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    اگه کسی در مورد gps p990 اطلاعاتی داره بزاره واگه یه برنامه برا جی پی ای دارین بزارین میخام با جی پی ای اکسترنال بلوتوس کار کنم ممنون

داره خودمونی میشه vack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه
    من امروز یه تصویر دیدم که خیلی با حال بود که توش حتی منوی اصلی که 4 تاست رو هم مثل آیفون کرده بودن اگه کسی در این مورد چیزی میدونه یا نرم افزارش رو داره بزاره ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی واسه p990 منشی تلفنی سراغ داره
    ممنون

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ،

چند وقت پیش داشتم از Handwriting Recognition گوشی Qtek S200 استفاده می کردم ، دیدم یه حالت داره که نوشته رو صفحه رو با یک کم تاخیر به حالت فونت تبدیل میکنه. خوب حٌسنش این بود که دیگه نمیخواست حرفی مثل X رو خیلی تند بنویسی که تشخیصش بده.
    میخواستم ببینم همچین امکانی در P990i هم وجود داره ؟
    یا اصلا میشه یه متنی رو کامل وارد کنی بعد بهش بگی تبدیل به حالت فونت کن ؟

THx
    نه عزیز این طور که شما میگی نیست.
    برای نوشتن حروفی که در هر دو حالت Capital و small احتیاج به برداشتن قلم دارند خیلی هم لازم نیست سریع بنویسی مثلا اگه حرف x رو میخوای بنویسی ابتدا یه خط به شکل / می کشی بعد یه خط دیگه بصورت \ می کشی.گوشی اول فکر میکنه میخوای بری خط بعد ولی بعد از کشیدن خط دوم اونو به x تبدیل میکنه.در مورد حروفی که فقط حالت Capital یا آنها احتیاج به برداشتن قلم دارند میتوانی در قسمت تعیین شده حرف کوچک آن را بنویسی . خود گوشی حرف بزرگ را برایت مینویسد و بالعکس برای حروف کوچک.
    بازم اگه متوجه نشدی در خدمتم.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی واسه p990 منشی تلفنی سراغ داره
    ممنون
    هنوز نیومده.شایدم نیاد!!

داره خودمونی میشه alifarzam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط Dariush_nice [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان ،

چند وقت پیش داشتم از Handwriting Recognition گوشی Qtek S200 استفاده می کردم ، دیدم یه حالت داره که نوشته رو صفحه رو با یک کم تاخیر به حالت فونت تبدیل میکنه. خوب حٌسنش این بود که دیگه نمیخواست حرفی مثل X رو خیلی تند بنویسی که تشخیصش بده.
    میخواستم ببینم همچین امکانی در P990i هم وجود داره ؟
    یا اصلا میشه یه متنی رو کامل وارد کنی بعد بهش بگی تبدیل به حالت فونت کن ؟

THx

نه عزیز این طور که شما میگی نیست.
    برای نوشتن حروفی که در هر دو حالت Capital و small احتیاج به برداشتن قلم دارند خیلی هم لازم نیست سریع بنویسی مثلا اگه حرف x رو میخوای بنویسی ابتدا یه خط به شکل / می کشی بعد یه خط دیگه بصورت \ می کشی.گوشی اول فکر میکنه میخوای بری خط بعد ولی بعد از کشیدن خط دوم اونو به x تبدیل میکنه.در مورد حروفی که فقط حالت Capital یا آنها احتیاج به برداشتن قلم دارند میتوانی در قسمت تعیین شده حرف کوچک آن را بنویسی . خود گوشی حرف بزرگ را برایت مینویسد و بالعکس برای حروف کوچک.
    بازم اگه متوجه نشدی در خدمتم.

البته توقسمت کنترل پانل تو دیوایس تو تکس اینپوت تو flip closed keypad
    اگه روmulti-tap/prediction بزایری اینجوری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی فرمودن هست
    ولی اگه روnoneبزاری دیگه اونجور نیست و اگه یدونه\بزنی ویدونه / اونوقت x نمینویسه (یعنی مینویسه ها اما سرعت نوشتنت باید از قبل خیلی بیشتر باشه رومال من که اینجوریه) شمام نگا کنید ببینید اینجوریه یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •