هه هه هه !! اودی من و سعید هفتاد - هشتاد برابر تو هست !!!همش هم حجومی !!
من و سعید اولین کسایی خواهیم بود که 3 روستائه میشه !!
الان 2 تا نوبل من داریم کوچولو
تا یکی دو روز دیگه 3 روستائه میشیم
![]()
هه هه هه !! اودی من و سعید هفتاد - هشتاد برابر تو هست !!!همش هم حجومی !!
من و سعید اولین کسایی خواهیم بود که 3 روستائه میشه !!
الان 2 تا نوبل من داریم کوچولو
تا یکی دو روز دیگه 3 روستائه میشیم
![]()
از اودی من که بیتستر نیست
دی:
اوا محمد نزن تو ذوقش گناهداره ... تشویقم بکنید تریبال وارز رو ترک کردم ... تراوین رو هم ترک کردم ... بازی های استراتژیک به صورت آنلاین رو هم ترک کردم ... اصلا حوصله هیچی رو ندارم ...
با اودی که پوینت نمی دن.بعدشم دیگه تا هزارتا که راه نداره.فقط اون روستای اول مهمه.هه هه هه !! اودی من و سعید هفتاد - هشتاد برابر تو هست !!! همش هم حجومی !! من و سعید اولین کسایی خواهیم بود که 3 روستائه میشه !! الان 2 تا نوبل من داریم کوچولو تا یکی دو روز دیگه 3 روستائه میشیم![]()
اتفاقا بیشتره !!!![]()
عوارض نداشت ؟ بدون درد بود ؟ بگو ما هم روشت رو استفاده کنیم دیگه !!
خوبه خودم میدونم اون روستای اول رو چیجوری نوبل کردی ... طرف نوب تمام بود ، از هر نیرو صد تا ساخته بودال سی هاش هنوز به 100 نرسیده بود .... بازم بگم ؟
![]()
هه هه
اودي مون از شما هم 2-3 برابر بيشتره :دي
واسه او دي شاخ نشيد.
البته واسه هيچي شاخ نشيد.
دلت خوشه بربري نوبل كردي ؟؟؟؟ : ديييييييييييييييي
من و محمد يه بدبخت 2000 پوينتي و كاري كرديم استارت اور كرد اگه دوست داري چند تا از ميلاشو بزارم بخندين :دي
كلا تا الان 12 نفر بخاطر اكانت ما استارت اور كردن از جمله ليدر ترايب رنك 7 : دي
ما مي خوايم يه دفعه بتركونيم.
با نوبل كردن 2 تا روستاي 2000 پوينتي .
البته كاره سختيه چون فاصلمون باهاشون خيلي زياده.
اما خودمون خواستيم فاصلمون زياد باشه.
كا 44 ماله ماه : پي
می خوای بگو اما پیشنهاد من اینکه خودت رو خسته نکن چون بربرین بود.خوبه خودم میدونم اون روستای اول رو چیجوری نوبل کردی ... طرف نوب تمام بود ، از هر نیرو صد تا ساخته بود ال سی هاش هنوز به 100 نرسیده بود .... بازم بگم ؟
نوب رو گذاشتم تا 3 کیلو بیاد بعد.وقتی نوبلمن بعدی ساخته بشه اونم به 3 هزارتا می رسه.![]()
از همین الان اعلام میکنیم هرکی توی ک44 روستا داره قبل از اینکه نوبل بشه و همه زحماتش از بین بره استارت اور کنه !!!![]()
به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تايــــــــــــــــــــــ ـــــــيـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــد ميشـــــــــــه !
شما برو دو هزارتایی نوبل کن.ما توانایی 2 هزارتایی نداریم.دلت خوشه بربري نوبل كردي ؟؟؟؟ : ديييييييييييييييي
من و محمد يه بدبخت 2000 پوينتي و كاري كرديم استارت اور كرد اگه دوست داري چند تا از ميلاشو بزارم بخندين :دي
كلا تا الان 12 نفر بخاطر اكانت ما استارت اور كردن از جمله ليدر ترايب رنك 7 : دي
ما مي خوايم يه دفعه بتركونيم.
با نوبل كردن 2 تا روستاي 2000 پوينتي .
البته كاره سختيه چون فاصلمون باهاشون خيلي زياده.
اما خودمون خواستيم فاصلمون زياد باشه.
كا 44 ماله ماه : پي
ولی میگم هر وقت اولین روستا رو گرفتین بهم پی ام بدین بینم چقدر عقب افتادین.![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)