منم همزمان به همین نتیجه رسیدم. پست زدم بعد دیدم تو هم همینو نوشتی!![]()
منم همزمان به همین نتیجه رسیدم. پست زدم بعد دیدم تو هم همینو نوشتی!![]()
چرت محضه ...حقه هستش برای تمدید و عدم تخیله کاربران !!!!!!!!!!!
از خودش در آورده... اصن همچین چیزی نیست...![]()
اگه چنین چیزی بود باید توی سایتشون اعلام میکردند
احتمال اینکه سرویس های عادی جدید حتی شبانه یک سوم نداشته باشه
و فقط سرویس های خاص شبانه با قیمت یک سوم داشته باشه وجود داره
دست خون اشام های خارجی و دراکولا پشت این قضیه حذف شبانه است
یه نگاه به امضام بندازید!
اگه همه سرویس دهنده ها اجراش کنند مطمئنا تبانی هست که برای همه شرکت ها سود داره . چون همشون دیگه باید برای دانلود هر گیگ پول متقبل بشند ...
صد در صد تبانی
شک نکن
شخصی میگفت که شبانه رایگان اشتباه یک شرکت بوده که باعث شده بقیه شرکت ها به ناچار شبانه رایگان داشته باشند
و قیمت باید در تمام ساعات یکسان باشه
باید دید کدوم شرکتهای دیگه شبانه رو حذف میکنند
به شرکت های دیگه هم اعتمادی نیست حتی اگه توی تبانی شریک نباشن بعد از یه مدت و مشاهده سود شرکتهای دیگه و طبعا سرازیر شدن دانلودر ها اونها هم دست به حذف شبانه میزنند
و هر وقت مخابرات هم حذف کرد دیگه چیزی به اسم شبانه رایگان نخواهیم داشت تمام....
مگه اینکه ضرر یا طمع باعث خیانت یکی از شرکتها به این تبانی بشه و اوضاع کمی بهتر بشه
یه سری افرادی که وابستگی شدید به پار آ«لاین دارند دوست دارند که مردم همچنان تمدید کنند قراردادشون رو چون سود سرشاری به جیب پارس میره
حتی اگر پارس اینترنت هم قطع کنه شما حق اعتراض نداری و باید تمیدید کنی...
البته تقصیر خود مردم هم هست که دارن با هر شرایطی سرویس میگیرند و پول نقد پرداخت می کنند... شرکت هم از خداشه شما باز تمدید کنی فردا هم تو سایتش بزنه کلا 1/3هم دیگه نداریم حرفیه؟!
داستان قورباغه آرام پزه...
اول محدودیت شدید سرعت
دوم لغو کامل ساعات رایگان و تبدیل حجم رایگان 1/3قیمت
سوم کلاً جمع کردن اینترنت....
والااااا...
برید تمدمد کنید جایزه میده بهتون پارس...
خیلی نامردن بابا لا اقل میگفتن نصف ترافیک روزانه شب فیری باشه. چه گیری کردیم تو این مملکت اه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
فردا تهشو در میارم ، ولی اگه بخوام اینکارو کنم تا ریز جزییاتشو باهشون کتبی میکنم صدای فروشنده هم ضبط میکنم که بعدا بتونم با مدرک شکایت کنم که نتونن بزنن زیرش !
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این فیس / پووووک و ... رو ولش کنید ....اصل خبر هر وقت در سایت زده شد اونوقت ملاک هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)