کسی میدونه قضیه ی این طرح ها چیه:
مثلا: POL-512-12GN دوازده ماهه تا 432 گیگ ترافیک شبانه ؟؟
یعنی از هر راهی میخان پول در بیارن!!!
کسی میدونه قضیه ی این طرح ها چیه:
مثلا: POL-512-12GN دوازده ماهه تا 432 گیگ ترافیک شبانه ؟؟
یعنی از هر راهی میخان پول در بیارن!!!
ماهی 12 گیگ بهت حجم میدن که میشه سالی 144 گیگ... اگه در روز هیچ استفاده ای از اینترنت نکنی میتونی در بازه شبانه در طول سال 432 گیگ دانلود داشته باشی ... حدودا ماهی 36 گیگ ....
حالا جدا از اینکه این طرح خیلی مسخره هست.. حتی اگه کسی رو این طرح حساب باز کرده حتما صبر کنه ببینه بعد از این طرح ایا سرعت سرویسها 512 و 256 در طول شب همون سرعت روزانه هست؟ چون از این دزدا هیچ چیز بعید نیست...
داداش شما با مودم های مخصوص 3g تست کن صددرصد سیگنال نو اتاق خودت زیاد میشه
ولی زیاد رو شبانش حساب نکن احتمال برداشتن شبانش خیلی زیاده
خدا خیرت بده... باید حداقل 80 تومن پول یه مودم بدم.. من با گوشی تست کردم و تو اتاق خودم سیگنال 100 درصد با 95 dbm هست اما اتاق کناری 100 درصد با 81 dbm...
تمام مشکل من همون شبانه هست...و اگه بخوام برم ایرانسل فقط برا همون 24 گیگ هست.. وگرنه میموندم پارس و 128 ماهی 2 گیگ رو میگیرفتم خوب! زیر 10 تومن هم درمیومد
اگه گوشیت از این سیمبین قدیمی هاست فیلد تست به کارت میاد![]()
اتفاقا سیمبین دارم و از زمان edge هم با این برنامه کار میکنم... ولی این برنامه سیگنال و دکلهای 3g رو شناسایی نمیکنه متاسفانه![]()
اگه کابلتو میخوای بلند کنی یه کابل یو اس بی به میکروی ارزون بگیر و از وسط نصف کن و با سیم تلفن دو طرف رو به هم وصل کن خوب کار میکنه
![]()
حالا از کجا معلوم که شبانه واقعا حجم زیادی دانلود بشه و در ماه بشه 36 گیگ .....![]()
عاقا زنگ زدیم برای تخلیه ...به 82200 021
شماره تلفن اشتراک رو گفتیم ....گفتیم چطور باید تخلیه کرد...تلفنی میشه یا باید فرم پر کرد ...یارو گفت دلیل نارضایتتون چی هست شما که سابقه استفاده زیادی دارید . گفتم برای جلب رضایت پارس انلاین !!!!!!
یارو جوری جلوی صدا رو خفه کرد که من نشنوم . به خیالش که من نمیشنوم بعد با خنده به همکارش گفت برای جلب رضایت تخیله میکنن ..همکارش رو صداش رو شنیدم گفت بازم تخلیه برای ترافیک شبانه ؟!!!!!!
بعد گفت فرم پر کنید و حضوری به نمایندگی شهرتون برید .
ببینید ملت !!!!!!!!!!!! خودشون هم میدونن ........
از من میشونید از 10 اذر حتی اگر قصد تخیله نداشتید زنگ بزنید و روش تخیله رو بپرسید ..دلیلش رو هم حذف ترافیک شبانه اعلام کنید ....
باور کنید وقتی تعداد تلفن ها و اعلام تخلیه ها زیاد بشه کلک و پرشون میریزه و ممکنه تجدید نظر کننن .......
Last edited by Milad4171; 28-11-2014 at 15:10. دليل: فونت نامناسب
برای تخلیه در شهر زنجان کجا باید زنگ بزنیم ؟
تلفنی نمی شه ؟ باید فرم پر کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)