سلام من آرت 7 گرفتم.یکی لطفاً این قضیه محدود شدنا رو توضیح میده؟مرسی
![]()
سلام من آرت 7 گرفتم.یکی لطفاً این قضیه محدود شدنا رو توضیح میده؟مرسی
![]()
نه بابا... اون دیگه خیلی نامردیه!
آرت 7 مال شاتله... تست مال رایتله... اینجام تاپیک پارس آنلاینه... حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو!![]()
(این شوخی بود البته..... اگر سرویستون مال شاتل هست سوالتون رو توی تاپیک شاتل بپرسید)
Last edited by netstat; 28-11-2014 at 02:52.
رضا کاکو... این دزدا نبودنشون بهتر از بودنشونه... اگرم باشن حداقل مثل این اوباش که پلیس تو خیابون میگردونتشون تا مردم ببینن و عبرت بگیرن بشه وضعیتش...جون داداش اون روزی که رفتم نمایندگی هر اینچ از راه که میخواستم برم تخلیه کنم همینجور فحشش میدادم... خودمون کم مشکلات داریم اینا هم هی بازی در میارن.. تو برگه فسخ نوشتم به امید متلاشی شدن پارس افلاین...انقدر اعصابم داغون بود عکس نگرفتم... وقتی فکر میکنم تو این 7 سال به اینا 1.500 پول اینترنت دادم فشارم میفته و میخوام به مرگ لبیک بگم... ( اون اسپیکرشم به همون خدا قسم گذاشتم و به عنوان غنیمت جنگی ازش نگهداری میکنم)
همش بکنار 4 نفر رو تو این مدت اورده بودم پارس... پیش اونا هم اعتبارم به هم ریخت... بدتر از همه تو شهری افتادم که همشون به قول گفتنی چیزشون ( فراخه) یه isp نیست که برم تست کنم! مخابرات هم رفتم دو صفحه نامه دادم بهشون که لامصبا مخابرات سر پل ذهاب طرح پاییزه داره چرا شما ندارید و بخش اینترننتون میگه ما هیچی نمیدونیم! برگشته یه کلمه میگه سوال مفهوم نیست دوباره بپرسید...برگشتن به دایل اپ سخته کاکو
Last edited by hasanoooooooo; 28-11-2014 at 03:01.
دوستان من الان دانلود کنم هنوز رایگانه یا 1/3 قیمت حساب میشه؟![]()
امشب ؛ فرداشب و پس فرداشب رایگانه
خودتم اگه کاربر یه فروم دیگه بودی پکیج بی ربط بودن کامل میشد !![]()
3g بزن بر بدن . ایرانسل شبانه هم داره که مفت در میاد
فک نکنم خیلی بالا باشه!
اره کاکو... مشکل اینجاست که تو اتاق من سیگنال 3g انقدر ضعیف هست که سرعتم در کل شاید به 100 کیلو هم نرسته... منتها اتاق کنار دستم سیگنال انقدر خوبه که سرعت زیر 300 نمیاد... اگه بدونید کابل usb 2 با طول حدود 10 متر ایا با قیمت پایین گیر میاد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)