من الان 41 هستم
black assassin
ببخشین چطوری می تونم دشمن رو تو نقشه ببینم ؟
میشه منو تریب کنین
black assassin
world 41
تازه امروز شروع کردم
اگه توی ترایبی باشی نیسبت به دیپلماسی اون ترایب توی نقشه واست دشمن ها قرمز هستند.البته اگه پرمیوم بخری می تونی رنگ و عوض کنی.برو راهنمای صفحه اول رو بخون.ببخشین چطوری می تونم دشمن رو تو نقشه ببینم ؟
به این : am.ba میل بزن.میشه منو تریب کنین
black assassin
world 41
تازه امروز شروع کردم
البته زحمت نکش.
چون یک خیلی دوری و دو خیلی کم امتیاز داری.اگه پوینت بالایی هم داشته دعوت نمی شدی خیلی دوری.استارت اور کنم بیا شمال غربی.شاید بشه کاری کرد.
فقط اینو درست گفتی. اگه پونت بالایی هم داشته باشه دعوت نمیشه. حتی اگر نزدیک هم باشی.البته زحمت نکش.
چون من شمال غربیم، چند بار پرسیدم کسی دور و برم نیست، هیچ کس جواب نداد.
اول هم بهانتون این بود که پوینتم پایینه، بعدش میگید دوری. حالا که میبینم شما هم شمال غربید.
پس دوست عزیز، زحمت نکش. اینا فقط میخوان دست به سرت کنن...
میگم چطور بربرین ویلیج ها رو بگیریم؟
ببین دوست عزیز اگه می خواستی بیای تو ترایب واسه لیدر میل می فرستادی بهتر بود.تا هی ببایی اینجا بگی.فقط اینو درست گفتی. اگه پونت بالایی هم داشته باشه دعوت نمیشه. حتی اگر نزدیک هم باشی.
چون من شمال غربیم، چند بار پرسیدم کسی دور و برم نیست، هیچ کس جواب نداد.
اول هم بهانتون این بود که پوینتم پایینه، بعدش میگید دوری. حالا که میبینم شما هم شمال غربید.
پس دوست عزیز، زحمت نکش. اینا فقط میخوان دست به سرت کنن...
بعدشم دوست عزیز شمال غربی که نیم تر جا نیست.کا 44 و کا 34 و کا 43 و ... اینا همه شمال غربی هستند ولی همه که توی محدوده ما نیستن.ترایب فقط توی کا54 و کا 44 هست.
بهتره برید توی ترایب خوب واسه خودتون بازی کنید.چون دست تقدیر اینطوری شده.ده سه ماه دیگه هم که بزرگ شدی یه بیس توی کا44 درست کن اون وقت پیش خودمونی.
گرچه ترایب هم انچنان شاهکار نیستا.فقط به جنب اینکه ایرانی ها تو هستند تا حالا نیومدم بیرون وگرنه من کاره خودم رو می کنم.(که بزودی میام بیرون)
اگه کسی خواست می تونی به من بگه تا من به ترایب خودم دعوتش کنم
سولجر جان برای گرفتن بربری مثل سایر روستا ها باید براش نوبل من بفرستی
برای ترایب هم عرض کنم که هم دور بودی ، هم پوینتت کم بود ، هم رنک خوبی نداشتی
شرمنده ، ولی همونطور که علی جان گفتند یکی دو ماه دیگه که هرکدوممون 10 تا روستا داریم خیلی به هم دیگه نزدیک میشیم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)