آقايون من وقتي كه چند مرحله از بازي رو تموم ميكنم وقتي كه از بازي خارج ميشم و دوباره وارد ميشم دوباره از همون مرحله اول بازيرو مياره!!!!!چيكار كنم چرا سيو نميكنه؟؟؟
آقايون من وقتي كه چند مرحله از بازي رو تموم ميكنم وقتي كه از بازي خارج ميشم و دوباره وارد ميشم دوباره از همون مرحله اول بازيرو مياره!!!!!چيكار كنم چرا سيو نميكنه؟؟؟
آخر هر جپتر از شما میپرسه که سیو می کنید یا نه ؟ شما که می زنی yes یه دستگاه تایپر میاد 20 تا جای سیو داره .
وسط مرحله هم از این دستگاه تایپ ها پیدا میشه .
موفق باشی
واقعا یکی از قشنگترین بازی هایی هست که کردم و اویل 5 هم از این قشنگتر.این بازی تمام ژانر ها رو در خود گنجانده و گرافیک بالایی هم دارد.حتما بخرید.
آقاي محترم من بازيرو تا اونجايي پيش رفتم كه اين زاميا از رويه كوه يه سنگ پرت ميكنند پايين و بايد از دستش فرار كني .اين مرحله رو چند بار انجام دادم و هر بار سنگه له هم ميكرد منم خسته شدم و از بازي زدم بيرون وقتي كه دوباره بازي رو اجرا كردم دوباره از اول اول اومد. ميخواستم بدونم كه همشيه بايد چند مرحله رو تموم كني تا سيو كنه ؟؟؟؟پچي، چيزي وجود نداره كه بشه هر جايه بازي كه بخواي، حداقل در آخر هر مرحله سيو كني؟؟؟راستي اونجايي كه سنگو پرت ميكنند وقتي كه فرار ميكنم ميگه دكمه 3 رو بزن من كليك چپ موس رو تند تند ميزنم از اونجا كه رد ميشه دو تا كليد ديگه رو ميگه بزن من تو اين كليدا مشكل دارم لطفا راهنمايي كن ممنون
این یکی از مواردی بود که منو از اویل 4 ناامید کرد. من اویل رو به خاطر این دوست داشتم که روی شانس نبود و روی مهارت مانور میداد. ولی این قسمت اویل چهار نشون داد که واقعا اویل نیست و یه بازی دیگه هست با نام مشابه!
برای ردکردن این قسمت باید پدر دسته یا کیبرد رو در بیاری و تند تند دکمه هایی رو که میگه رو در زمان مناسب فشار بدی. نکته مزخرفش اینه که به طور رندوم هست. سعی کن دکمه ها رو طوری تنظیم کنی که نزدیک هم باشن. تا این طوری بهتر بتونی با هم فشارشون بدی یا اینکه از یکی دیگه کمک بگیر.
در مورد سیو اگه دقت کرده باشی بعضی از جاها یه دستگاه تایپ قدیمی وجود داره. برای سیو کردن بازی باید از اونا استفاده بکنی.![]()
دوستان آيا ميشه سرعت موس رو كم كرد؟؟؟ اخه سرعتش خيلي تنده منظورم اينه كه پچي چيزي نيست كه بتونه اين كاو بكنه؟؟؟؟
با همون لانجری که اجرا میکنه توی تنظیماتش فکر میکنم هست. تا انجایی که یادم میاد سرعت ماوس بر اساس عدد بود.
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوستان.اگه سوالمو اينجا مطرح ميكنم به اين خاطره كه ميخوام دموهاي بازيهاي اويل را استخراج كنم.واسه همين از زدن تاپيك اضافه خودداري كردم.من نرم افزاري ميخوام كه بشه دموهاي پلي 1 را به فرمتهاي ديگر مثل mpeg يا avi و كلا قابل ذخيره در كامپيوتر تبديل كند.البته من برنامهCube Media Player 2 را دانلود كردم ولي وقتي ميخواهم دمويي از بازي اويل 3 را به فرمت ديگر تبديل كنم فقط با رزولوشن 320به160 تبديل ميكنه و ديگه بالاتر از اين رزولوشن فيلم قاطي ميشه و رنگها به هم ميخورن و هيچ چيز مشخص نيست.اگر دوستان با اين برنامه كار كردن توضيح بدن چطوري اين مشكل را حل كنم.يابرنامه بهتري سراغ دارن معرفي كنن تا بتونم با هر سايز و رزولوشني تبديل كنم.متشكرم.فقط اگه ميشود در مورد برنامه Cube Media Player 2 بيشتر توضيح دهيد.
اتفاقا یه تاپیک میزدی بهتر بود اونم توی بخش کنسول ها. (مثل بعضی ها نمیگم که قبلش باید جستجو بکنی که به نظر من موتور جستجوی این پی سی ورلد خیلی ضعیف هست)
این برنامه رو هم امتحان کن :
البته در مورد رزولیشن باید بگم که کیفیت اورجینال PSX بیشتر از این حد دیگه نیست. اگه بخواهی زیادترش کنی کیفیت واقعیش رو از دست میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا شاهکار بود ؛ من الان 2 - 3 - 4 و 5 رو تموم کردم و هر کدوم یک جور قشنگ بودن .
4 فقط به نظرم کمی طولانی شده بود ، من هی منتظر بودم تموم شه ، هی کپچر جدید می اومد و ...
چقدر این لئون کندی عالیه ، الان Extra هم باز شده و بعد هم می خوام با ADA بازی کنم .
کلا منتظر 6 هم هم چنان هستیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)