و خداوند عشق را افرید.
.
.
.
.
تا 110 بی کار نباشه
و خداوند عشق را افرید.
.
.
.
.
تا 110 بی کار نباشه
دوست دختر دوست پسره از کنار خرابه رد می شن پسره به دختره می گه:بریم این تو کار بد کنیم؟ دختره قند تو دلش اب می شه می گه :مثلا چکار کنیم؟پسره می گه:هیچی دیگه بیا ان کنیم فرار کنیم
یارو سیبیل کلفته تو یه جمع داشته تعریف می کرده:که اره ما با یه کاروان می رفتیم یه دفعه راهزنا ریختن به همه یا تجاوز کردن یا کشتن !بعد نگاه می کنه می بینه بقیه دارن چپ چپ نگاش می کنن برمی گرده می گه:البته مارو کشتن!!!
ترکه زنشو بد جور می زده بهش می گن:بد بخت چکار کرده اینطوره می زنیش؟می گه:اگه می دونستم چکار کرده که می کشتمش
یه چیزی بدجور روحم رو می خوره بدجور فکرمو مشغول کرده دارم ذره ذره اب می شم سالهاست واسم شده سوال. پدر پسر شجاع قبل از اینکه پسر شجاع به دنیا بیاد اسمش چی بود؟
[QUOTE=parisa_s204]نوشته شده توسط shady_er
ممنون![]()
Last edited by shady_er; 20-08-2006 at 22:33.
eshgh mesle gonjishki mimooneh ke age mohkam begirish mimireh age shol begirish mipareh pas say kon ye tori begirish keh aroom too dastat bekhabeh
دنيا سوالي پرسيده شد و نتيجه جالبي به دست آمد از اين قرار سوال : نظر خودتون رو راجع به راه حل كمبود غذا در ساير كشورها صادقانه بيان كنيد؟ و كسي جوابي نداد چون در آفريقا كسي نمي دانست غذا يعني چه؟ در آسيا كسي نمي دانست نظر يعني چه؟ در اروپاي شرقي كسي نمي دانست صادقانه يعني چه؟ در اروپاي غربي كسي نمي دانست كمبود يعني چه؟ در آمريكا كسي نمي دانست ساير كشورها يعني چه؟؟؟؟
ا حالا کفشاتو نگاه کردي ؟؟ دو تا عاشق.دوهمراه که بي هم مي ميرن.با هم خاکي ميشن,بدونه هم زيره بارون نميرن, کاش آدما هم يه کم از کفشاشون ياد بگيرن
آنکه در تنها ترين تنهاييش ، تنها کسش ، تنهاي تنهايش گذاشت، کاش در تنهاترين تنهايش ، تنها کسش تنهاي تنهايش گذارد
ميتونم يه چيزي رو بهت بگم؟مطمئن باش از ته قلبم ميگم.هميشه از خدا ميخواستم که تو زندگي يه همراه خوب بهم بده.همراهي که هميشه کنارم باشه و من بتونم به راحتي باهاش ارتباط بر قرار کنم.خدا يکي رو بهم داد.همراه من نوکياست مال تو چيه؟
Ye ruz ye lore mire jazire adam kharan. adam khara mirizan saresh ke onu bokhuran. bar migarde mige. eyy ba'ba vaghty be ma residin ma shudim adam
Ye ruz do ta tork savare taxi(pejo) mishan. yekishun be ranande mige ye navar bezar hal konim. ranande behesh mige khodet az tu dashpord ye navar entekhab kon. torke tuye dashpord beyne kolli navar kaset ye navar video peyda mikone va harchi say mikone un ro tuye zabte pejo bezare nemitune. dustesh ta ino mibine mizane poshte kallash va mige: khenge in navar male TEREYLIE na PEJO
Ye roz az ye torky miporsan khunat kojast? migeh ardebil hamon dar zardeh.
Torke mire ghanimat begire asir mishe.....
يه ماره روسري سرش ميكنه بهش ميگن چرا روسري سرت كردي ميگه آخه من كبرا هستم
Be turke migan ba shamshir jomle besaz mige: hasan fadat sham shir bokhor
Az ye zerang miporsan do dota mige 4 ta 4 ta gerdo jayeze migire chan vaght bad azash miprsan do dota mige: ye goni!!
Be ye eskelet migan sher bekhon mige:topoloyam topoluu
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)