مثل μtorrent یا ares
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
مثل μtorrent یا ares
Last edited by mahdi_mbi; 14-08-2008 at 11:42.
میشه لیتک دانلودش رو بهم بدید
اینم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahdi_mbi; 14-08-2008 at 12:55.
من یه مشکل عجیب دارم وقتی وارد بازی counter strike: condition zero میشم اسلحه دست چپ یاروه حالا چه جوری باید تفنگو بدم دست راست؟![]()
سلام.
باید دکمه H رو بزنی و از گزینه اول , گزینه آخر رو بزنی!
وای یه 3 سالی بود اینجا نیومده بودم.
یادش بخیر اون اولا پایه ثابت این تاپیک بودم.
سلام
وقتی که کانتر 1.6 رو انلاین بازی می کنم بعضی ها مثلاً یک IP Server رو تایپ می کنند و من تا وقتی که بخواهم ببینم سریع رد می شه.
کلاً چه جوری این شماره ها رو یادداشت کرد؟
و این که یک مطلب رو سریع برای چند بار تایپ کرد؟
ممنون
بعضيا وقتي دکمه T روي کيبور رو ميزنن ip يه سرور کانسو رو ميزنه.برا همين سريع ميزنن.
براي مشاهده اونايي که رفته دکمه "پ" پايين Esc رو بزنيد.اونجا کنسوله که توش اتفاقات بازي نوشته ميشه.نوشته هايي هم که از صفحه رفته وارد اونجا ميشه با يه کم نگاه دقت ميتونيد اون نوشته رو پيدا کنيد.
در ضمن کسي مي دونه چطوري ميشه هنگام ضربه خوردن تکون خورد؟
نه اونا تبلیغ هست یعنی بعضی سرورا یکاری میکنند که وقتی مثلا دکمه z رو بزنیم تبلیغ اون سرور بیاد یعنی یکاری میکنند تا سرورو ادد کنید این اتفاق براتون می افته حالا برای اینکه نیفته این کارو بکنید >>>>
تاحالا دیدید وقتی بعضی سرور هارو ادد میکنید با زدن دکمه مثل x یا .. تبلیغ ان سرور درون چت باکس میاد حال برای از بین بردن این تبلیغ این کار را انجام دید
options>>>keyboard>>>use defaults>>>apply
برای اون کار هم گزینه بالای tab رو بزنید بعد بنویسید say یا say_team بعد نوشته را بنویسید بعد بزنید و همین طور دکمه پایین و اینتر رو بزنید !
amin uljay جان خیلی ممنون من این کارو بلد نبودم ولی الان انجام دادم اما باز هم دستش عوض نشد.
چیکار کنم؟
فکر کنم یه مشکل عجیب و استثنایی باشه؟![]()
شما باید برید تو option بعد هم تنظیمات گرافیک که اونجا باید بیت رو به 32 و پردازشگر ور از softwar و یا 3d به open GL تغییر بدید.
من هم این مشکل رو داشتم که با این کار درست شد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)