سلام
من windows vista sp1 ulimate 64bit رو وقتی میخوام نصب کنم همون اول activicate code می خواد که من ندارم (ویندوز رو به صورت dvdخریدم) . چی کاری میشه کرد تا نصب بشه؟ امیدوارم سوال تکراری نباشه این اولین پست منه. ممنون میشم کمک کنید .
سلام
من windows vista sp1 ulimate 64bit رو وقتی میخوام نصب کنم همون اول activicate code می خواد که من ندارم (ویندوز رو به صورت dvdخریدم) . چی کاری میشه کرد تا نصب بشه؟ امیدوارم سوال تکراری نباشه این اولین پست منه. ممنون میشم کمک کنید .
سلام دوست عزیز
سال نو مبارک و خیلی خوش آمدید
شما موقع وارد کردن سریال- هیچ چیزی وارد نکنید و ok کنید ؛ پنجره ای باز میشود شما در این پنجره گزینه no رو بزنید و ادامه نصب رو انجام بدید
برای فعالسازی پس از نصب باید از داخل dvd فایل کرک رو اجرا کنید تا ویندوزتون فعال شه!
سلام دوست عزیز
ست آپ مادربورد ربطی به سیستم عامل نداره
ویستا یا اکس پی یا...شما با فشردن کلید delete در هنگام بوت سیستم وارد بایوس میشوید-در بعضی مادربوردها شاید یک کلید دیگه باشه
اقا اشتباه میکنی اصلا تیکی وجود نداره این رو هر برنامه ای که میخواد شروع بشه میپرسه اصلا ربطی به اون که شما میگی نداره
به آدرس زیر برو:
control panel(classic view)\user account\Turn User Account Control On or Off
و تیک مربوطه (uac) را بردار و پس از ری استارت سیستم تغییر حاصل خواهد شد
میدونید که در لپ تاپ sony از کدوم کلید برای وارد شدن به bios setup استفاده می شود؟
salam be hamegi
man ye moshekli daram:(
pce man ba vista connect mishe vali ba xp nemishe ?be nazaretun moshkel az koja mitune bashe????
سلام
دوستان من چند تا برنامه ی درسی دارم که نمی دونم چرا روی کامپیوتر خانگی کار می کنه ولی روی لب تاب کار نمی کنه!!!
اگه می شه کمکم کنین.
اطلاعات بیشتری بدید
سیستم عامل کامپیوتر خانگی چیه؟ و ماله لپ تاپیتون چیه؟
چرا نصب نمیشه ؟ حطا میده؟ تو کجای نصب مشکل پیدا میکنی؟
برنامه درسیتون قفل نرم افزاری داره؟
مطمئنید که سیستم عامل لپ تاپتون مشکلی یا ناقصی نداره؟
بیشتر توضیح بدید
درایور رو تو اکس پی میشناسه؟
وقتی میخوای وصل بشی مشکلات از کجا شروغ میشه از زمان شماره گیری؟ از کجا؟
توی device amanger نگاه کن ببین درایور بدون مشکل نصب شده؟
درایور رو از روی cd خودش نصب کردی؟ اگه سعرت اینتر نت خوبی داری درایور رو از خود سایت مودم بگیر و نصب کن
احتمل میدم مشکل از درایور باشه
با چی وصل میشی ? dial-up.wireless.adsl?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)