سلام به همه
عجب بحث جالبی شده این مولتی کست
بابا من که میگم همش به شانس ربط داره فقط شانس
سلام به همه
عجب بحث جالبی شده این مولتی کست
بابا من که میگم همش به شانس ربط داره فقط شانس
موافقم... ولی میشه درصد این شانس رو بالا برد. درسته که Ogre Magi همینجوری هم خیلی اذیت میکنه! ولی با آقانیمز یه چیز عجیبی میشه!! همینجوری یک میکنی... یارو زارت و زورت مولتی کست میخوره!!!بابا من که میگم همش به شانس ربط داره فقط شانس
یه بار تو یه مسابقه بودیم... خودم تکی تو 1-2 دقیقه سه بار مولتی کست کامل خوردم!! یارو آقانیمز داشت!!
آقایون این شما اینم Rise of the INVOKER
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری حاجی جون
خیلی مخلصیما
در ضمن
این هرو رو باید باهاش دوست باشی
ولی قوانین نا نوشته رو رعایت کنید
آتیشش رو بندازید تا امکان مولتیش زیاد بشه
اول آنکه با جمله ی بالا کاملا موافقم و فکر کنم بهترین توضیح رو ایشون دادن
دوم آنکه قبل از اینکه هر بار لول یک خودتو بزنی بهتره که یه بار به درگاه خدا استغفار کنی و به خودت ((البته تو دلت)) بگی که .....من میتونممممممممم .... اونوقت می بینی که اثر می کنه
سوم آنکه اصولا من بد شانس هر وقت یه هیرو agility و یا اینتلجنس بودم بدون شک مولتی کست پشت مولتی کست بود که می خوردم ولی هر بار یه هیروی خر خون بودم یه بار هم نخوردم.... و این از توانایی های بالای ما در مولتی کست خوردن حکایت دارد....
![]()
مثه اینکه حرف ما رو قبول کردین ممنون از بچه های گلی که ما رو نجات دادن.آقا من کلی امتحان کردم .این چیزایی که میگم تجربی بوده .میگم امتحان کنید ببینید درسته یا نه. جلوی Ogre Magi بعضی هیروها واقعا بد مولتی کست میخوردن. البته 6.52c دوروستش کرن.6.48 هیروهایی مثل Dragon Knight و....(حالت عادی و اژدها هر دو رو مقایسه کنید)
بعضی هیروها مثه Sand King و ... اگه یه رینگ آف باسیلیوس ببندن شانس مولتی کست تقریبا صفر میشه.همه عزیزان لطفا اگه امتحان کردین درست بود یا نه بگین که همه بفهمن.و بگم اینا حدسیات بوده نزنینمون که این مسخره بازیا چیه و اشتباه و ربطی نداره و اینا(راسش من که فکر نمیکردم جوابارو اینجوری بدن)چون اینجا واسه تبادل نظرات هست نه اینکه بگیم فقط حرف ما درسته و دیگان اشتباه میکنن.
CAo cao جان شما حتما sand king رو با اون دوست ....شانست امتحان کن .قربون همه دوتا بازای ایران.
آقايون اين هيرو با هيروهاي اگيليتي كلا مشكل داره
مخصوصا بون فليچر يا ناگا و ....
اما دليل بر اون توضيحاتي كه شما داديد نميشه
سلام
اقا رضا ما خیلی مخلصیم
اره منم شنیدم که ایتمایی که مانا رجینیشن رو بالا میبرن درصر مولتی رو میارن پایین مثل باسیلوی ولی هیچ دلیل قانع کننده ای ندارم که رو اون استنباط کنم
پس هم چنان میگیم یا شانس و یا اقبال
حالا اینارو ول کنید کیا خوب با ژئو بازی میکنن من باهاش بد بازی نمیکنم ولی یه بار تو روم های لول یه ژئو منستر باز دیدم حال کردم بازی 4به5 باخترو بردیم تو عمرم بازی دوتا انقدر بهم حال نداده بود
بیاید با هم دوست باشیم
سلام cao-cao جان اگه با من بودی من اسمم علی هست(چون جواب من رو داده بودی اگه اشتباه کردم شرمنده).کسی داستان هیروها رو گیر نیاورد؟
cao-cao , T-ava_Statick اگه میشه اسم اصلی و اسم مستعار(در بازی ها)و تیم و شهرتونو بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)