تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 452 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 4511

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوست من اگر سرویست 360 باشه میتونی به همراه اول متصل بشی و این که تعرفه اش نسبت به سرویس عادی مبین گرون تره و تو پنل حساب کاربری اگر 360 توربو خورده باشه یعنی سروسی شما 360 هست در غیر اینصورت سرویس خود مبینه از e node bi id هم میشه فهمید به همراه اول وصل هستی یا مبین اگر ای ند بی ایدی با 101 شروع بشه به خود مبین وصلی امید وارم متوجه شده باشی

2. این کاربر از yakooza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

سلام دوست من اگر سرویست 360 باشه میتونی به همراه اول متصل بشی و این که تعرفه اش نسبت به سرویس عادی مبین گرون تره و تو پنل حساب کاربری اگر 360 توربو خورده باشه یعنی سروسی شما 360 هست در غیر اینصورت سرویس خود مبینه از e node bi id هم میشه فهمید به همراه اول وصل هستی یا مبین اگر ای ند بی ایدی با 101 شروع بشه به خود مبین وصلی امید وارم متوجه شده باشی
    کی گفته تعرفه اش گرونتره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

البته اصلاح می کنم سرویس عادی مبین و 360 تو تعرفه یکی هستن فقط بسته 100 گیگ یک ماهه و 1000 گیگ یک سال روی 360 نیست

5. 2 کاربر از yakooza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

مبین‌نتی‌های تو خونه. بسته 100 گیگ یک ماهه برا شما حذف شده؟ (سیم کارتم 360 نیس)

داره خودمونی میشه PedramIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره برای من هم حذف شده. دارن اینترنت رو داغون میکنن. هر پیجی که اینجا میری میبینی کاربرا با یه مشکل دارن سر و کله میزنن

8. این کاربر از PedramIV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بسته ۱۰۰ گیگ هنوز هستش ولی قیمتش شده ۱۱۴۹۰۰ تومن با مالیاتش ۱۲۵ هزار تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
    آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
    سلام
    بله براي بنده هم حذف شده. اگه دقت کنيد بيشترين مانور مبين نت روي بسته هاي يک ماهه است که سوخت و سوز بيشتري براي کاربر و سود بيشتري براي مبين نت دارند. يعني يا زودتر تموم مي کنيد و مجبوريد جلوتر تمديد کنيد يا بايد ترافيک ميان دوره گرون بخريد.

اگه گزينه اي به جز مبين نت نداريد و اينترنت رو براي درازمدت مي خواهيد، اصلا سراغ بسته هاي يک ماهه نريد که گيگي 1500 تا 2000 و بعضا 3000 تومن پاتون در مياد. و در مجموع يک سال اگه حساب کنيد، بسيار گرونتر از 6 ماهه ها و يک ساله ها پاتون مي افته. خودتون دو دو تا چار کنيد دست تون مياد که مثلا مجموع ترافيک 12 تا بسته يک ماهه، هزينه هر گيگش چند برابر يه بسته 12 ماهه با همون ترافيک هست. نکته ديگه اين که بسياري از اپراتورهاي بي وجدان، ماه رو 30 روزه حساب مي کنن، ولي يک سال 365 روز هست. يعني هيچوقت زمان 12 تا بسته يک ماهه (يا چهار تا 3 ماهه، يا دو تا 6 ماهه) برابر با يک سال نخواهد شد.

فعلا به صرفه ترين و کم سوخت و سوز ترين بسته هاي مبين نت (و بسياري ديگر از اپراتورها) بسته يک ساله 1000 گيگي و بعد ازاون، بسته 6 ماهه 480 گيگي هستند. کل ترافيک رو هم يک جا داريد و مي تونيد به دلخواه استفاده کنيد. اگه شده از شکم تون بزنيد يا پول قرض کنيدو اينها رو بگيريد به صرفه تر هستن. خريد بسته يک ماهه پول دور ريختنه.

11. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

بسته‌های جدید + قیمت‌های جدیدتر جایگزین شدند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اساتیدی که مبین نت دارین
    وضعیت تون چه طوریه؟ سرویسا کیفیت دارن؟ میدونم که همه داغونن میخوام بدونم اینجا چه طوریه وضعش
    از نظر قیمتی مبین نت توی سرویسای تی دی خیلی بهتر از بقیس نسبت به بقیه شرکتا
    پیشنهاد میدین مبین نت رو به کسی؟ برای کسی که ADSL واسش نویز داره و کیفیت نداره و سرویس p2p هم نمیتونه استفاده کنه و تقریبا فقط یک انتخاب تی دی رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اساتیدی که مبین نت دارین
    وضعیت تون چه طوریه؟ سرویسا کیفیت دارن؟ میدونم که همه داغونن میخوام بدونم اینجا چه طوریه وضعش
    از نظر قیمتی مبین نت توی سرویسای تی دی خیلی بهتر از بقیس نسبت به بقیه شرکتا
    پیشنهاد میدین مبین نت رو به کسی؟ برای کسی که ADSL واسش نویز داره و کیفیت نداره و سرویس p2p هم نمیتونه استفاده کنه و تقریبا فقط یک انتخاب تی دی رو داره
    بهمن 1400 مودم B612 مبین نت رو تهیه کردم
    وضعیتش خوبه راضی هستم چند تا Device هم اکثر اوقات به مودم وصلن و خیلی کم پیش اومده که از کیفیت و سرعت تو این مدت ناراضی باشم ( شاید نهایتا 1 بار )
    بهترین سرعت دانلودی که داشتم 5 مگ بوده ولی اکثرا رو 2 مگ نهایتا 1 مگه
    منم کاربر ADSL بودم ولی نویز و کیفیت به شدت بد و هزینه های گذاف باعث شد که به استفاده از سرویس های TD-LTE رو بیارم
    فقط یه مسئله ای اذیتم کرد اون هم 100 گیگ 1 ماهه بود که موقع خرید مودم امکان تهیه اش از سایت بود اما وقتی طرحی که داشتم تموم شد و
    خواستم تمدید کنم انگار به دلیل محدوده ای که درش ساکن هستم این طرح 100 گیگ 1 ماه شامل حال من نمیشد که خیلی خورد تو ذوقم الانم اجبارا از طرح 150 گیگ 3 ماهه استفاده میکنم
    خلاصه که راضی هستم ولی اگر کاربر پر مصرفی هزینه هات بالا میره .

15. این کاربر از music007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •