سلام آقا مهران
والا بنده همه جور تنظیمات رو تو فتوشاپ انجام دادم ولی باز هم درست نشد.
سلام آقا مهران
والا بنده همه جور تنظیمات رو تو فتوشاپ انجام دادم ولی باز هم درست نشد.
شما تو فتوشاپ ctr-n کاغذ a4 باز کن و عکستو قرار بده توش و موقع پرینت تو page setup کاغذ a4 بزار و همونجا میتونی عکستو فیت کنی.
سلام
نظرتون رو راجع به پرینتر رنگی CANON LBP 5050 بگید . قیمت شارژ کارترجش چنده ؟
واسه مغازه خدمات کامپیوتری میخوام . به صرفه هست ؟؟ مدل دیگه ای تا 300 هزار تومان سراغ دارید ؟؟
سوال بعدی اینه که نظرتون راجع به دستگاه های فتوکپی Toshiba eSTUDIO 166 و SHARP AR-5516X چیه ؟؟
خواهشا مزایا و معایب رو به صورت کامل بگید . چون به نظراتتون واقعا احتیاج دارم .
از همه ممنون
پرینتر خوبیه .تقلید شده از مدل hp lasercolor c1215نظرتون رو راجع به پرینتر رنگی CANON LBP 5050 بگید .
قطعا. مناسب برای ادارات و خدمات کامپیوتری.{البته نباید روی پرینت سیاه سفید حاسب کنی به صرفه نیست}واسه مغازه خدمات کامپیوتری میخوام . به صرفه هست ؟
من با چیپ دونه ای 20 تومن میزنم. 4 تا کارتریج 540.541.542.543 80 تومن.قیمت شارژ کارترجش چنده ؟
با کاغذ معمولی و پرینت پوشش 5% برگی 100 تومن برات مایه داره.
مدلهای خوبی اند.سوال بعدی اینه که نظرتون راجع به دستگاه های فتوکپی Toshiba eSTUDIO 166 و SHARP AR-5516X چیه ؟؟
باید بودجه را برای خرید فتوکپی تایین کنید تا بهترین مدل را پیشنهاد دهم.
بودجه اعلام کنید نمیشه اینجوری تصمیم گرفت.خواهشا مزایا و معایب رو به صورت کامل بگید . چون به نظراتتون واقعا احتیاج دارم .
تمام دستگاه ها خوبند.بستگی داره چقدر هزینه کنید.
موفق باشید
ممنون به خاطر جواب های کاملتون
خب حالا بین hpc1215و canon 5050 کدوم بهترن ؟؟؟
دستگاه فتوکپی / پرینتر میخوام . بودجه هم حدود 1.300.000 در نظر گرفتم .
کانن بعضی وقتها روی یک سری چیپ گیر میدهد و هر سری پرینت باید روی ریزولس کلیک کنی تا پیرینت بگیره.خب حالا بین hpc1215و canon 5050 کدوم بهترن ؟؟؟
من میگم 1215
فتوکپی Toshiba e-Studio 181دستگاه فتوکپی / پرینتر میخوام . بودجه هم حدود 1.300.000 در نظر گرفتم .
فتوکپی Sharp AR 5516X
هرگونه سوالی هم بود در خدمتم
برای اطلاع از قیمت به تاپیکمراجعه کنید و فقط مدل دستگاه ها را اعلام کنید تا قیمت بدهم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل hp 1515 چطوره ؟؟
toshiba e-studio 181 و sharp ar-5516X کپی پرینترند؟؟
کدوم مدل بهتره ؟؟
یه اسکنر رنگی هم میشه معرفی کنید , قیمت مناسب با کیفیت و حداکثر کاغذ A3
ممنون
سلام دوستان
یه پرینتر 3116 زیراکس دارم که الان پرینت نمی کنه
تونرش تموم شده ؟ هزینه اش چقدره ؟ با تشکر
سرعتش از 1215 بیشتره همین.مدل hp 1515 چطوره ؟؟
بله -اسکنر هم هستtoshiba e-studio 181 و sharp ar-5516X کپی پرینترند؟؟
قطعا توشیباکدوم مدل بهتره ؟؟
این مدل خودشون اسکنر دارن امام فکر کنم تا سایز a4 رنگی هستند واستا تا سوال کنم.یه اسکنر رنگی هم میشه معرفی کنید , قیمت مناسب با کیفیت و حداکثر کاغذ A3
اسکنر رنگی a3 مدل mustek باید بخرید.
برای قیمت به تاپیک قیمت بروید.
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:37 AM ----------
پرینت نمیکنه؟
استپ کرد یا کمرنگ میزنه؟
مدل1215 رو باهاش کار کردم . سرعتش خوبه . اگه تنها تفاوتش با 1515 سرعتشه همین 1215 رو بر میدارم .
واسه فتوکپی هم همون toshiba e-studio 181 رو برمیدارم .
خوبه ؟؟؟
تو همین رنج قیمت دستگاههای بهتری هم سراغ دارید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)