پس بگیرم ;-)
از بس بسته ایرانسل برا ی قسمت سریال 300 400 مگی فعال کردم ورشکست شدم
قیمت ترافیک مازاد چجوریه؟ 10 گیگش چند در میاد؟
پس بگیرم ;-)
از بس بسته ایرانسل برا ی قسمت سریال 300 400 مگی فعال کردم ورشکست شدم
قیمت ترافیک مازاد چجوریه؟ 10 گیگش چند در میاد؟
10 گیگش 26 هزارتومان
شما میتونید برای چند ماه مثلا 6 ماه یا یک سال هم بگیرید اینطوری ترافیک 30 گیگ یا 50 گیگ هم میتونید بخرید که تخفیف میخوره
قیمت هر گیگ رو میده 3200
ولی 50 گیگ رو میده 98000
درسته ک ب نفعه ولی اصلن نمیشه ب این سرویس دهنده ها اعتماد کرد فردا روزی ی بار دیدی سرعت شبانه محدود کردند روی 16 کیلوبایت دیگه پارس ارزشی نداره برا همین ترجیح میدم 1 ماهه بخرم
من از 8 اسفند تا به امروز دارم این سرویسو
اصلا سرعت رو دست نزده و کم هم نکرده
البته هر از گاهی هم قاطی میکنه و با سرعت زیر 100 کیلو دانلود میکنه ولی بیشتر مواقع با سرعت بین 800 کیلو تا 1 مگ دانلود میکنم
Last edited by محمد7966; 21-04-2017 at 01:29.
هرشب دانلود کنی محدود نمیکنه مثل شاتل ؟
حجم دزدی چطور ؟
مرسی
انلاین میشه ثبت نام کر یا حتمن باید به نمایندگی شهرمون مراجعه کنم ؟
من از 8 اسفند تا به امروز بیشتر از 180 گیگ دانلود کردم ،چون دانلودهام شبا انجام میدم،محدود نکرده،حجم دزدی هم نداره یعنی من چیزی ندیدم ولی محاسبه ترافیک پارس با محاسبه برنامه هایی مثل نت لیمیتر و bwmeter جور در نمیاد مثلا دیشب نزدیک 12 گیگ دانلود داشتم ولی پارس زده 13 گیگ
آنلاینو خبر ندارم بشه یا نه،من که حضوری رفتم نمایندگی شهر،یه سری مدارک هم میخاستن ازم مثل قبض تلفن خونه و ..
سرعت رو محدود نمی کنه ولی حجم دزدی شدیدی داره!! من تا 1 ماه پیش پارس آنلاین داشتم و از همه چی راضی بودم فقط این حجم دزدی خیلی رو مخ بود.
از شهریور پارسال گرفته بودم خوب بود همه چی ولی از دی ماه حجم دزدی شروع شد!!!
به نظر من اگه میگیری طولانی مدت نگیر، یک ماهه بگیر ببین چجوریه. حجم اضافی هم مقدار زیاد مثل 50 گیگ نگیر یه دفه میبینی 30 گیگش میپره!
یک ماهه بگیر حواست به حجم مصرفیت باشه و با نرم افزار دقیق چک کن مشکلی نداشته باشه.
سلام دوستان... ایرانسل و رایتل و همراه اول لیست سایتهای ترافیک داخلی رو اعلام کردن و گفتن که ترافیک داخلی این سایتها 50 درصد از ترافیک بین المللی ارزون تر محاسبه میشه...این هم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی که جالبه اینه که حدود 210 سایت رو داخلی اعلام کردن در حالی که پارس انلاین فقط 24 سایت رو داخلی حساب کرده و گفته فقط این سایتها داخلی محسوب میشن و تعرفشون نصف هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .پارس انلاین سرویس گیم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)