تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 752 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام استاد (با این همه مطلبی که از شما توی پست هاتون یاد گرفتم بر گردن من حق استادی دارید.)
    من یک آیپاد تاچ نسل دوم دارم که با اون 3 ساله! آهنگ گوش می دم. اما الان که کمی حرفه ای تر آهنگ گوش می کنم اصلا این صدا ارضام نمی کنه. درباره خرید یک پخش کننده یا هدفون خوب سرچ کردم و بیشتر پست های این انجمن رو خوندم. اما به جمع بندی برای تصمیم نهایی نرسیدم.
    سوال من از شما اینه که به نظر شما اولا احتیاجی هست که آیپادم رو عوض کنم و مثلا cowon j3 یا هر پلیر پیشنهادی شما رو خریداری کنم؟
    در ثانی پیشنهاد شما برای ایرفونی که تا چند سالی از صدای خوب لذت ببرم چیه؟
    معیار من برای خرید اینه که پولی که می دم به بازده ای که می گیرم ارزشش رو داشته باشه و دنبال جنس ارزون نیستم. ولی پول نامحدود هم ندارم! سبکی هم که گوش می دم بیشتر classic , Vocal , Pop هست.

2. این کاربر از Alirezap2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

با راهنمایی آقارضا قرار شد یک IP2 بگیرم احتمالا فردا میرم میگیرم ببینیم این داستان هدقون خریدن ما به پایان میرسه یا نه بعد بیام نظر غیرکارشناسی آماتوریم رو بدم

ولی غرض از این پست اینکه خواستم غیر از اون IP2 یک یا 2تا دیگه هدفون هم بگیرم که داشته باشم. مخصوصا کنترلر آیفون که روش باشه یک مقداری مهمه برام... گفتم نظر دوستان و اساتید رو بپرسم...

تو رنج قیمت حدود صد دلار تو بازار جهانی مد نظرم هست، قصد دارم بدم بیارن برام اینطور که قیمت گرفتم یک ایرفون مثلا 100 دلار یکم بشتر از 200 تومن میشه تا برسه دستم واسه همین گفتم زیاد بالا نزنه
    چیزایی مثل این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا این
    کد:
    این:
    کد:
    و صد البته ایشون
    کد:
    مدنظرم هستن!
    تا نظر دوستان چی باشه
    پیشاپیش ممنون
    Last edited by musketeer; 22-10-2011 at 22:12.

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سلام دوستان برانم كه تا يه ماه ديگه هدفوني يا هدستي بيسيم بس قدرتمند براي گوشي DHD. خود فراهم كنم
    اگه الانم نميگيرم به دليل فقريست كه تو مغز و استخونمون لونه كرده
    اره ديگه تا الان چشم رو jabra Hola. گرفته.يعني يه چيزي ميخام مث همين .
    خوب ابن كيفيتش چه جوريه,خوبه, متوسطه,عاليه....اصلا از اين بهتر هم تو بازار موجود داريم (بودجه هم نهايتا 100 تومن)
    اگه هس چندتا باعكس بذارين تا ببينيم راستي اگه قيمت همين هدست كذا و اونايي كه هم ميخايد بذارين
    برام همين جا لطف كنين بذارين ممنون ميشم--در ضمن قيمتا تا يه ماه ديگه پايينم مياد يا فقط سير صعودي داره.
    خلاصه كمك كنين خريد خوبي داشته باشم!!!!
    با تشكر از دوستان.
    Last edited by desirehd; 22-10-2011 at 23:36.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تازه من یه سوال دیگه هم برام پیش اومده!

این Maximum Input Power چیه؟ چه تاثیری در کیفیت هدفون داره..توان ورودی هست؟

آخه جالب اینه که AKG-44 و AKG-77 این مشخصشون فقط 200 اهم هست..ولی مثلا هدفون Pioneer SE-M390 که 75 تومنه..این مشخصش 1500 اهم هست! یا خدا! یعنی چی؟

بعد اگه اشتباه نکنم شما فرمودید توان هدفون حتی اگه چند دسیبل هم کم و بیش باشه روی شدت صدا تاثیر داره درسته؟

پس بین هدفونی که توانش 115 دسیبل هست و هدفونی که توانش 110 دسیبل هست تفاوت میران بلندی صدا کاملا حس میشه؟

بعد چرا این دو مدل AKG که در بالا ذکر کردم..هر دو توان 115 دارن؟ مگه نباید 77 از 44 بهتر باشه؟

بعد جالبه که این AKG-77 هم همون Sensitivity رو در سایت ها نشون میده! ولی AKG-44 Efficiency
    چون قول داده بودم که امشب نگاه میکنم و جواب میدم ،فقط چون کمی خسته هستم مختصر جواب می دم تا فردا شما این رو از من قبول کنید

تعریف کننده بیشترین توانی هست که هدفون یا به عبارت دقیق تر درایور هدفون قادر به تحمل کردن اون هست یعنی اگر بیشتر از این توان به هدفون اعمال بشه احتمال اسیب جدی به هدفون هست مثلآ هدفونهای مناسب کاربرد پرتابل اغلب توان ماکزیمم اونها حدود 20 میلی وات هست و یک پلیر پرتابل هم به سختی می تونه این توان حداکثر رو تولید کنه در نتیجه حتی با ولوم بالا این هدفون آسیب نخواهد دید ولی اگر این هدفون به یک آمپ یا پلیر قوی تر متصل بشه که می تونه بیشتر از 20 میلی وات توان تولید کنه مطمئن باشید با زیاد کردن ولوم هدفون آسیب خواهد دید هر چند که حتی برای یک ثانیه باشه شک نکنید

فردا بقیه رو پاسخ خواهم داد

شما هم موفق باشید.

6. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام استاد (با این همه مطلبی که از شما توی پست هاتون یاد گرفتم بر گردن من حق استادی دارید.)
    من یک آیپاد تاچ نسل دوم دارم که با اون 3 ساله! آهنگ گوش می دم. اما الان که کمی حرفه ای تر آهنگ گوش می کنم اصلا این صدا ارضام نمی کنه. درباره خرید یک پخش کننده یا هدفون خوب سرچ کردم و بیشتر پست های این انجمن رو خوندم. اما به جمع بندی برای تصمیم نهایی نرسیدم.
    سوال من از شما اینه که به نظر شما اولا احتیاجی هست که آیپادم رو عوض کنم و مثلا cowon j3 یا هر پلیر پیشنهادی شما رو خریداری کنم؟
    در ثانی پیشنهاد شما برای ایرفونی که تا چند سالی از صدای خوب لذت ببرم چیه؟
    معیار من برای خرید اینه که پولی که می دم به بازده ای که می گیرم ارزشش رو داشته باشه و دنبال جنس ارزون نیستم. ولی پول نامحدود هم ندارم! سبکی هم که گوش می دم بیشتر classic , Vocal , Pop هست.
    سلام به شما و مرسی از تعریف شما لطفآ من نوعی رو با این القاب هر چند خوشایند و وسوسه کننده برای خیلی ها ، از جمع خودتون جدا نکنید
    و بسیار خوشحالم که باعث شدم شما با مباحثی آشنا بشید و خوشحال تر خواهم شد که به دیگران یاد بدید

در ضمن شما وقتی چیزی یاد میگیرید که به دیگران یاد بدید این قانون اول منه گفتم و میگم چون:
    تا زمانی که شما چیزی رو کاملآ درک نکرده باشید هیچ وقت نمی تونید اون رو به کس دیگه ای یاد بدید یعنی این قانون در اصل منظورش اینه که وقتی به یک نفر تونستید اون چیزی رو که تازه یاد گرفتید یاد بدید شک نکنید که همه چیز اون بحث رو یاد گرفتید

هیچ وقت برای بدست اوردن چیزی چیزی رو فدا نکنید به خصوص در کاربرد ما که صدا هست چون هر ابزاری چه خوب و چه بد خصوصیات خاص خودش رو داره و با تجربه کمی که دارم این رو متوجه شدم که بهتره همیشه به فکر ارتقاء باشم نه تعویض این فکر ماست که باید ارتقاء کنه نه ابزار ما

به هر حال به شخصه هیچ محصولی از اپل نداشتم و ندارم اما J3 و یک سری پلیر دیگه دارم هر چند به نظرم همین پلیری که فعلآ یکی از بهترینهای صدای پرتابل هست اما من نتونستم اون طوری که باید ازش لذت ببرم شاید توقع من بیشتر از حد و توانایی این پلیر باشه
    در آخر به نظرم بهتره که برای استفاده صرفآ صوتی از J3 استفاده بشه هر چند چندان تفاوت بسیار چشمگیری با هم ندارند

لطفآ میزان هزینه برای خرید هدفون در نظر گرفته اید رو بفرمایید و اینکه آیا امکان خرید از خارج را دارید یا . . .

نمی دونم قبل از این پست بازم پستی بی پاسخ هست یا نه اما خیلی خسته هستم فردا به بقیه با حصوله بیشتر و دقیقتری پاسخ خواهم داد

شما هم موفق باشید.

8. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام خدمت آقا رضا
    من پست 4247 شمارو خوندم ولی یه مطلبی به نظرم رسید بگم...
    اینکه شما میگی کاربرای حرفه ای به گراف توان به فرکانس نگاه میکنند درسته...ولی به همین گراف ها نمیشه زیاد اطمینان کرد...از اونجایی که تقریبا تنها سایتی که اطلاعات گرافی در اختیار قرار میده سایت هدفون هست اگر شما دقت کرده باشی که حتما کردی مثلا گراف frequency response برای shure se535 شما کاملا در سطحی پایین تر از denon ah-c751 قرار میگیره چه در های چه مید و لو (که حالا در لو shure تقریبا فلت هست و عالی کار کرده ولی در های از 10khz به بعد roll off داره ودر 17khz محدوده فرکانسش اصلا تموم میشه.... ولی در ریویو ها و نظر خود شما تعریف و تمجیدی که از این مدل shure در جزییات بالای مید وهای شفاف شده از اون مدل دنون نشده که هیچ 1 2 تا ریویو هم مدل قدیمیتر 710 رو ترجیح دادن به 751(درسته که مانند شور فلت نیست ولی کسی در مورد بیس بالاش هم گلایه ای نداشته که های و مید رو پوشش میده و بمه به اصطلاح!).همینطور از نظر قیمتی که اصلا قابل قیاس نیستند.

هر چند این مثال ذوم که میزنم قیاس مع الفارقه ولی این قضیه توان-فرکانس در مورد hd800 هم صادقه، همینطور اعوجاج بالایی در محدوده 300 تا hz400 داره ولی امپدانس به فرکانس بالای اون این مسئله قیمتی رو تا حدی توجیه میکنه...
    در مورد موج مربع سینوسی در فرکانس های خاص بعید میدونم انقدری در قیمت و کیفیت صدا تاثیرگذار باشه که بتونه مشتری رو مجاب به خریدن یا نخریدن هدفون هنگام تست کردن در واقعیت کنه

با این تفاسیر ایا بازهم میشه به گراف و اعداد اعتماد کرد در دنیای هدفون یا اینکه به قول حرفه ایهای دنیای های فای فقط باید به گوش خودت اعتماد کنی نه عدد و ارقام؟

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستی یه سوال هم در مورد این high copy ها دارم....
    تا چه حد این high درشون صادقه؟ منظورم اینه که فقط در ظاهر high هستن یا در باطن هم به استانداردهای شرکت مادر توجه میکنند؟ به عبارت دیگه آیا صداشون تا 80 90 درصد شبیه مدل اصلی هستند یا اینکه برای خودشون ساز جداگانه ای میزنن؟
    این سوالو برا این پرسیدم که اگه احیانا دسترسی به اصل مدل نداشتیم و گیر نیومد آیا میشه به بدلش بسنده کرد؟
    با اون معایبی که شما از باد ها و مزایایی که از ip2 گفتی منم مشتاق شدم جا 980 این مدلو داشته باشم ببینم چی به چیه...الان اصل اینو به غیر از ست کاملش از کجا میشه گیر آورد؟ کدوم مغازه؟کدوم پاساژ؟ اگه نه میشه به high copy اون قانع شد؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه سوال هم در مورد خرید داشتم..

میخواستم بدونم توی جمهوی میشه دنبال هدفون بگردیم؟ و اگه آره قیمت هاش پایین تر از مرکز های کامپیوتر هست؟

و برای گشتن از کدوم حد فاصل جمهوری باید گشت؟

من دنبال یه هدفون پایونیر هستم و فقط یه سایت اون رو داره که به نظرم گرون میده..میخوام اگه میشه جمهوری دنبالش بگردم..

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تازه من یه سوال دیگه هم برام پیش اومده!

این Maximum Input Power چیه؟ چه تاثیری در کیفیت هدفون داره..توان ورودی هست؟

آخه جالب اینه که AKG-44 و AKG-77 این مشخصشون فقط 200 اهم هست..ولی مثلا هدفون Pioneer SE-M390 که 75 تومنه..این مشخصش 1500 اهم هست! یا خدا! یعنی چی؟

بعد اگه اشتباه نکنم شما فرمودید توان هدفون حتی اگه چند دسیبل هم کم و بیش باشه روی شدت صدا تاثیر داره درسته؟

پس بین هدفونی که توانش 115 دسیبل هست و هدفونی که توانش 110 دسیبل هست تفاوت میران بلندی صدا کاملا حس میشه؟

بعد چرا این دو مدل AKG که در بالا ذکر کردم..هر دو توان 115 دارن؟ مگه نباید 77 از 44 بهتر باشه؟

بعد جالبه که این AKG-77 هم همون Sensitivity رو در سایت ها نشون میده! ولی AKG-44 Efficiency
    در ادامه جوابهای پست قبلی که دیشب داده بودم:

واحد سنجش توان به خاطر سپاسگذاری از دانشمند بزرگی به نام "وات" ، وات قرار داده شده و این مسئاه فرقی نمی کنه که هدفون یا هر ابزار دیگه ای پس پارامتر اندازه گیری توان میشه وات نه اهم که شما عنوان کردید

این توان تقریبآ هیچ ارتباطی به قیمت هدفون نداره و مشخصه کیفیت نیست چون یک پارامتر مصرفی هست نه بازده ای مثلآ ممکنه یک هدفون میلیونی این پارامتر 100 میلی وات باشه اما یک هدفون از برند فلیپس 1500 میلی وات باشه(توی کاربرد ما که هدفون باشه چون 1 وات توان زیادی محسوب میشه از واحد کوچکتر یا میلی وات که به صورت اختصار mw یا MW یا mW ذکر میشه که این آخری درست و استاندارد اصلی هست که اغلب هم رعایت نمیشه)

عرض کردم که برند مجبور نیست که هر پارامتری را به هر صورتی قید کنه چون الزامی نیست و ما به عنوان مصرف کننده در مقامی نیستیم که این عادت سلیقه ای برندهای هر چند بزرگ هدفون ساز رو تغییر بدیم این مسله از 100 سال قبل بوده و نسل به نسل منتقل شده و مطمئن هم باشید با اون تجربه کمی که دارم چند ده سال دیگه هم شما نهایت مشخصاتی که از هدفون دریافت خواهید کرد همین چند پارامتری هست که فعلآ برای اغلب هدفونها ذکر می شه
    امیدوارم یکی بتونه این عادت رو تغییر بده هر چند که باید هزینه های بسیار زیاد و زمان زیادی صرف بشه مثلآ خیلی ساده اگه بخام مثال بزنم همین بلوتوثی که الان چند سالی بیشتر نیست توی ابزارها و در کنار ما بکار گرفته میشه نزدیک به 20 سال پیش تمام استانداردها و ریز مسائلی که باید رعایت بشه تا به عنوان یک استاندارد جهانی شناخته بشه ، آماده شده بود ولی حالا باز هم احتمال ناسازگاری هست.
    مطمئن باشید تا برند سرمایه دار و با پیشینه فنی قابل توجه نیاد و عنوان نکنه و 10 برند دیگه پشت سرش نیان هیچ اتفاقی نخواهد افتاد این تجربه شخصی نیست بلکه اتفاقی هست که همیشه در طول زمان سپری شده اتفاق افتاده

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون البته اگر از پست بعدی من هم چیزی که بی جواب مونده باشه پاسخ بدید ممنون میشم..

1- از پست بالاییتون یه سوال برام پیش اومد..این اعوجاج با چه کلمه لاتینی مشخص میشه؟

من در مشخصان AKG-44 نگاه کردم تنها مشخصه ای که با درصد بیان شده بود THD بود و 1% ولی همین مشخصه در AKG-77 اصلا در مشخصاتش نیست! یا در 2-3 هدفون دیگه اصلا زده نشده در اینترنت..

2- در مورد توان هم اگر طبق گفته شما گرافش مهم باشه ..ولی باز یک عدد روی جعبه یا مشخصات در اینترنت درج شده و برای مقایسه بین 2 هدفون میشه به همون استناد کرد؟

3-یه نکته گیج کننده در برابر من ظاهر شده با گفته های شما...
    در محدوده فرکانسی هدوفن 30 تومنی 2700 فیلیپس جلوتر از حتی هدفون 60 تومنی AKG-77 هست! من اینجا شاخ در آوردم...و گیج شدم..
    2700 فرکانس 18 تا 28000 داره! ولی اون دو تا AKG هر دو 18 تا 20000 دارن!
    یعنی اینجا در محدوده فرکانسی فیلیپس بهتر عمل کرده..
    و البته متوجه حرف شما در مورد گراف و 3D این بازه هم هستم ولی خب وقتی یه کاربر میخواد برای خرید 2 هدفون رو مقایسه کنه به این اعداد نگاه میکنه دیگه؟
    خواهش می کنم
    خیلی کم حواس هستم لطفآ اگه جایی چیزی از زیر دستم در رفت و شما هم جوابی نگرفتید یک یاد آوری کوچولو کافی هست

Distortion = اعوجاج (که خونده میشه " ا و ج ا ج") یعنی تغییرات ناخواسته و نا همگن (من فارسیم توی این جور مسائل خیلی ضعیفه لطفآ خرده نگیرید)

توان قید شده به عنوان مشخصه قدرت مصرفی هدفون هست و مشخصه کیفی قابل مقایسه نیست مثلآ اگه یک هدفون 100 میلی وات و یکی 20 میلی وات ذکر شده باشه منظورشون این هست که اون هدفون 20 میلی واتی حتی با توان کم به اندازه یک پلیر پرتابل قادر هست که بلندترین صدای ممکنش رو تولید کنه اما اون یکی هدفون 100 میلی واتی رو اگه به همون پلیر وصل کنید توان صدایی که دریافت می کنید کمتر از 20 میلی وات هست یعنی صدایی به بلندی 1/5 همون هدفون که با یک پلیر 100 میلی واتی راه اندازی میشه

احتمالآ این اگه خاطرتون باشه طی یک پست طولانی توضیح داده شد که بازه پاسخ فرکانسی به عنوان یک رقم قابل قبول برای هیچ کس نیست و این باز در بدترین شرایط باید به صورت گراف باشه که مشخص کنه که مثلآ همین هدفون فلیپس مورد نظر شما در 25000 هرتزی که هر چند با گوش هیچ انسانی قابل شنیدن نیست چه نسبت توانی به نسبت توان دریافتی داره
    به هر حال از نظر ریاضی فلیپس ارجح و بهتر هست اما . . .

در آخر آخر به هیچ کدام از پارامترهای قید شده برروی جعبه یا کتابچه راهنمای یک هدفون به دید مقایسه کیفی هیچ وقت نگاه نکنید بلکه از این پارامترها شما باید این نتیجه رو بگیرید که مثلآ این هدفون به چه پلیری نیاز داره چون امپدانسش قید شده 50 اهم و یا اینکه توان مصرفی رو زده 100 میلی وات پس یک آمپ نیاز خواهیم داشت یا اینکه پلیرمون هم می تونه این توان رو تولید کنه پس می ریم این رقم توان رو با حداکثر توان پلیرمون مقایسه میکنم نه با یک هدفون دیگه امیدوارم کاملآ متوجه منظورم شده باشید

شما هم موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •