تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 754 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

روزهای که هوا صافه خیلی کم قطع میشه.وقتی بارون میاد قطع میشه و تا 3 الی 5 روز این داستان ادامه داره
    قطع هم که میگم میشه اینجوریه 1 دقیقه وصله قطع وصل قطع !
    جعبه تقسیم تو خیابونه و زیر بارون
    نظرت چیه . چه کار ککنم ؟
    یعنی نظرت اینه سیم مشکلی نداره؟
    نه به نظرم مشکلی نداره از همون جعبه اس وقتی روزای بارونی اینطوری میشه پس مشکلی نداره مگر کابلی که از جعبه تا خونه کشیدید پوسیدگی داره

ببینید پوسیدگی نداره جایی از روکشش کنده نشده باشه
    اگر کابل سالم باشه احتمال زیاد به خاطر همین جعبه است که زیر بارون و آب میره توش

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه بکشید خودم رفتم کشیدم کاری نداره یا اگر نمیتونید کابل شیلدار بخرید و زنگ بزنید خود مامور میاد براتون نصب میکنه حالا شاید پول هم بگیره بابت اینکار شاید هم نگیره
    قبلا اوکی بود یه هو شد
    میشه یکم راجب کابل زوجیو این حرفا تلفن بحرفین
    راستی قیبر نوری میتونه تاثیر بزاره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

قبلا اوکی بود یه هو شد
    میشه یکم راجب کابل زوجیو این حرفا تلفن بحرفین
    راستی قیبر نوری میتونه تاثیر بزاره؟
    فیبر نوری باعث میشه کیفیت خطی که از مرکز تا خونه براتون کشیده میشه بره بالا و خب میتونید پهنای باند بالایی از شرکتها بگیرید
    در واقع فیبر نوری شما باید در خواست بدید تا مخابرات براتون بکشه

نگاه کنید به نظرم کابلای خود مخابرات هم خوبه همون مشکیا پوست کلفت
    ولی اگر کابلتون از کنار کابلای برقی رد میشه ممکنه به خاطر میدان مغناطیسی که کابلای برق ایجاد کنه نویز بگیره
    حالا کابلای دیگه ای هم هست که کمی گرونند مثل cat6 اینا برای شبکه اند و دو نوع هم هستند شیلدار و غیر شیلدار
    شاید متری بالای 1000تومن باشه
    من کابلای مخابراتو از شهرمون قیمت کردم متری 500 تومن
    خودم یه کابل شیلدار خریدم ولی خیلی نازک نسبت به کابلای مخابرات کابلای مخابرات قطرشون 6 و 8 میلمتر البته 2 میلمتر هم دارند
    کابل شیلداری که گرفتم 600تومن بود متری

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اقا من میخوام مودم و کابلمو عوض کنم چه مودمی واسه دفع نویز خوبه و چه نوع کابلی..در حال حاضر کابلی که گذاشتم شبیه کابل مخابراته همونایی که 4تا سیم دارن 2تا سفید و یه ابی و نارنجی ولی سیم مسیش کمی نازکتره یعنی قطرش کمتره...روی سیماش هم یه ورقه نازک فلزی هست..ولی خیلی زود و براحتی هم میشکنن به نظر شما عوض کنم کابلو؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا من میخوام مودم و کابلمو عوض کنم چه مودمی واسه دفع نویز خوبه و چه نوع کابلی..در حال حاضر کابلی که گذاشتم شبیه کابل مخابراته همونایی که 4تا سیم دارن 2تا سفید و یه ابی و نارنجی ولی سیم مسیش کمی نازکتره یعنی قطرش کمتره...روی سیماش هم یه ورقه نازک فلزی هست..ولی خیلی زود و براحتی هم میشکنن به نظر شما عوض کنم کابلو؟
    من هم از این کابل رفتم خریدم فقط به خاطر همون شیلدارش رفتم گرفتم ولی پشیمون شدم قطرش خیلی نازک ولی الان که دارم خوبه
    چون سیم تلفن ما نزدیکای کابل 3 فاز و کنتور برق گفتم شاید میدان معناطیسی ای که کنتور و کابلا ایجاد می کنند روی کابل تلفن نویز بندازه رفتم شیلدار گرفتم

از شانس بد ما هم خیلی نازک فکر کنم قطرش 1 میلی متر باشع
    کابلای مخابرات فکر نکنم اینا باشه کابلای مخابرات همون کابلای سیاه پوست کلفتند که 2 تا هم بیشتر نیستند قطرشون هم 6 یا 8 یا 2
    ولی مخابرات معمولا 6 میلی متر می بنده
    بازار قیمت کردن 6 میلی متر متری 500 تومن
    اما برای مودم میگن مودم هایی که چیپستشون برودکام باشه برای دفع نویز خوبن یه دی لینک تازه اورده مدل جدیده فک کنم 140تومن قیمتش
    من اتفاقا از همین کالای شما خریدم الان هم خوبه
    اگر کابلای تلفنتون از کنار کابلای برق نمی گذره برید از همون کابلای پوست کلفت مشکی مخابرات بخرید و قطز 8 میلی بخرید
    و اینو هم بگم فرف چمدانی نداره شاید snr در حد 2 تا 3 تا فرق کنه
    راستی یکی از دوستان بهم درباره کابلا توضیح داده الان اینجا براتون کپی می کنم

ببینید اگه منظورتون کابل سیاه هست اسمش کابل جنگی هست.
    البته اگر همون کابل اصلش رو بتونید گیر بیارید.سیم چنگی هست که نازکتراز مخابرات هست ولی داخلش سیم مسی زنگ زده هست و اصلا مناسب نیست.
    بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه.
    اما سیم رانژه هم هست که خوبه اگر بخرید نویز رو پایین میاره و کیفیتش هم مناسب هست که اگر اشتباه نکنم متری 350 هست الان فکر کنم بیشتر شده چون قیمت دوسال پیش رو گفتم

8. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

من هم از این کابل رفتم خریدم فقط به خاطر همون شیلدارش رفتم گرفتم ولی پشیمون شدم قطرش خیلی نازک ولی الان که دارم خوبه
    چون سیم تلفن ما نزدیکای کابل 3 فاز و کنتور برق گفتم شاید میدان معناطیسی ای که کنتور و کابلا ایجاد می کنند روی کابل تلفن نویز بندازه رفتم شیلدار گرفتم

از شانس بد ما هم خیلی نازک فکر کنم قطرش 1 میلی متر باشع
    کابلای مخابرات فکر نکنم اینا باشه کابلای مخابرات همون کابلای سیاه پوست کلفتند که 2 تا هم بیشتر نیستند قطرشون هم 6 یا 8 یا 2
    ولی مخابرات معمولا 6 میلی متر می بنده
    بازار قیمت کردن 6 میلی متر متری 500 تومن
    اما برای مودم میگن مودم هایی که چیپستشون برودکام باشه برای دفع نویز خوبن یه دی لینک تازه اورده مدل جدیده فک کنم 140تومن قیمتش
    من اتفاقا از همین کالای شما خریدم الان هم خوبه
    اگر کابلای تلفنتون از کنار کابلای برق نمی گذره برید از همون کابلای پوست کلفت مشکی مخابرات بخرید و قطز 8 میلی بخرید
    و اینو هم بگم فرف چمدانی نداره شاید snr در حد 2 تا 3 تا فرق کنه
    راستی یکی از دوستان بهم درباره کابلا توضیح داده الان اینجا براتون کپی می کنم

ببینید اگه منظورتون کابل سیاه هست اسمش کابل جنگی هست.
    البته اگر همون کابل اصلش رو بتونید گیر بیارید.سیم چنگی هست که نازکتراز مخابرات هست ولی داخلش سیم مسی زنگ زده هست و اصلا مناسب نیست.
    بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه.
    اما سیم رانژه هم هست که خوبه اگر بخرید نویز رو پایین میاره و کیفیتش هم مناسب هست که اگر اشتباه نکنم متری 350 هست الان فکر کنم بیشتر شده چون قیمت دوسال پیش رو گفتم
    ممنون دوست عزیز از وقتی که میزاری و پاسخ میدی..
    ولی من فکر کنم از ای اس پی باشه چون دیشب که باهاشون تماس گرفتم و مودمو بردم سرخط snr اومد رو 26 بعد که کابل بلنده رو وصل کردم و مودمو اوردم تو و چک کردم بازsnrهمون 26 بود واسه چند ساعت هم قطع نشد تا اینکه امروز صبح از صبح تا الان snrاومده رو 6 و چند بار هم قطع شد نتم

10. 2 کاربر از farhad200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از وقتی که میزاری و پاسخ میدی..
    ولی من فکر کنم از ای اس پی باشه چون دیشب که باهاشون تماس گرفتم و مودمو بردم سرخط snr اومد رو 26 بعد که کابل بلنده رو وصل کردم و مودمو اوردم تو و چک کردم بازsnrهمون 26 بود واسه چند ساعت هم قطع نشد تا اینکه امروز صبح از صبح تا الان snrاومده رو 6 و چند بار هم قطع شد نتم
    نگاه کنید این مشکلو من هم داشتم اوایل تلفن هم خش خش می کرد دیدم پریز تلفنمون هم مشکل داره یه خش خشی تولید میکرد رفتم یه دونه نو خریدم چند روز خوب بود ولی بعدش دیدم هنوز snr نوسان میکنه رفتم کابلو چک کردم دیدم چند جا پوسیدگی داره بعد رفتم پوسیدگیشو گرفتم اوایل خوب بود ولی بعدش دوباره شروع کرد به نوسان بعد رفتم کلا کابل شیلدار خریدم ولی باز هم نوسان کرد و جالب بود که خش خش داشت تلفنمون یعنی هر از گاهی یه خشی می اومد تو تلفن و میرفت همین خش باعث میشه که snr نوسان کنه جالبه 2 بار هم زنگ زدم به مخابرات از شانس من اونروز که اومدن خش خش نداشت گفتن این که مشکل نداره و رفتن پی کارشون
    فقط یه چیز میمونه و اینکه مودم من و شما یکیه بدبختی ینجاس که بعضی از بچه ها گفتن مودم 2740 دی لینک ظاهرا مشکل داره
    ولی اگر می گید رفتید سر خط و تست کردید به نظرم کابل تلفنو از جایی رد کردید که نویز میندازه روش یا ممکنه پریز تلفنتون مشکل داشته باشه
    چون شرکت میگه رفتی سر خط تست کردی و مشکل نداشت پس عیب از ما نیست
    راستی یه بار هم شرکت برام از طریق دستگا های خودشون تو تهران بررسی کردند خطمو و گفتن شما چرا اینقدر نوسان دارید منم تایید کردم
    بعدش گفتن برو بذار سر خط ببینیم اونجا هم همینطوریه یا نه ولی حال و حوصلشو نداشتم
    شما اگر براتون مقدور اول زنگ بزن به شرکت و بهشون بگو برام چک کنید با دستگاتون ببینید مشکل داره خطم یا نه بعد ولی قبلش مودمو ببرید سر خط تا با دستگاه ارزیابی کنن کیفیت خطو

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

نگاه کنید این مشکلو من هم داشتم اوایل تلفن هم خش خش می کرد دیدم پریز تلفنمون هم مشکل داره یه خش خشی تولید میکرد رفتم یه دونه نو خریدم چند روز خوب بود ولی بعدش دیدم هنوز snr نوسان میکنه رفتم کابلو چک کردم دیدم چند جا پوسیدگی داره بعد رفتم پوسیدگیشو گرفتم اوایل خوب بود ولی بعدش دوباره شروع کرد به نوسان بعد رفتم کلا کابل شیلدار خریدم ولی باز هم نوسان کرد و جالب بود که خش خش داشت تلفنمون یعنی هر از گاهی یه خشی می اومد تو تلفن و میرفت همین خش باعث میشه که snr نوسان کنه جالبه 2 بار هم زنگ زدم به مخابرات از شانس من اونروز که اومدن خش خش نداشت گفتن این که مشکل نداره و رفتن پی کارشون
    فقط یه چیز میمونه و اینکه مودم من و شما یکیه بدبختی ینجاس که بعضی از بچه ها گفتن مودم 2740 دی لینک ظاهرا مشکل داره
    ولی اگر می گید رفتید سر خط و تست کردید به نظرم کابل تلفنو از جایی رد کردید که نویز میندازه روش یا ممکنه پریز تلفنتون مشکل داشته باشه
    چون شرکت میگه رفتی سر خط تست کردی و مشکل نداشت پس عیب از ما نیست
    راستی یه بار هم شرکت برام از طریق دستگا های خودشون تو تهران بررسی کردند خطمو و گفتن شما چرا اینقدر نوسان دارید منم تایید کردم
    بعدش گفتن برو بذار سر خط ببینیم اونجا هم همینطوریه یا نه ولی حال و حوصلشو نداشتم
    شما اگر براتون مقدور اول زنگ بزن به شرکت و بهشون بگو برام چک کنید با دستگاتون ببینید مشکل داره خطم یا نه بعد ولی قبلش مودمو ببرید سر خط تا با دستگاه ارزیابی کنن کیفیت خطو
    من کلا دیگه از پیریز استفاده ای ندارم چون سیم مخابراط رو که از تو خیابون میاد رو یکسره کشیدم تا مودم یعنی عملا تلفنی در کار نیست.. هر وقت هم بشون زنگ میزنم میگن ببر سر خط هرچی هم میگی بابا والا دفعه قبل هم بردم سر خط تست کردید مشکل داشت زیر بار نمیرن...کاش خونمون اپارتمانی بود میشد وایرلس بگیرم
    ...از شر قطع و وصلی adsl راحت میشدم...

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

حذف شود یا سپاس
    Last edited by محمد7966; 02-01-2016 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من کلا دیگه از پیریز استفاده ای ندارم چون سیم مخابراط رو که از تو خیابون میاد رو یکسره کشیدم تا مودم یعنی عملا تلفنی در کار نیست.. هر وقت هم بشون زنگ میزنم میگن ببر سر خط هرچی هم میگی بابا والا دفعه قبل هم بردم سر خط تست کردید مشکل داشت زیر بار نمیرن...کاش خونمون اپارتمانی بود میشد وایرلس بگیرم
    ...از شر قطع و وصلی adsl راحت میشدم...
    برای وایرلس گرفتن به نظرم ربطی به خونه ویلایی یا آپارتمانی نداره چون یکی از اقواممون تو شرکت اینترنت رادیویی کار می کرد و حتی برای ما هم که ویلایی خونمون میتونستن ببندن

ولی نظرم اینه که شما قرار دادتون کی تموم میشه؟برید آی اس پی رو عوض کنید بعدش ببینید باز همین مشکل هست

نگاه کنید این نوسان snr تا اینجایی که شما چک کردید و من هم چک کردم فقط به 3 عامل دیگه مربوط میشه
    1-یا مودم خرابه
    2-یا تجهیزات شرکت داغونه
    3-یا تجهیزات مرکز مخابراتیتون داغونه

16. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •