من هم از این کابل رفتم خریدم فقط به خاطر همون شیلدارش رفتم گرفتم ولی پشیمون شدم قطرش خیلی نازک ولی الان که دارم خوبه
چون سیم تلفن ما نزدیکای کابل 3 فاز و کنتور برق گفتم شاید میدان معناطیسی ای که کنتور و کابلا ایجاد می کنند روی کابل تلفن نویز بندازه رفتم شیلدار گرفتم
از شانس بد ما هم خیلی نازک فکر کنم قطرش 1 میلی متر باشع
کابلای مخابرات فکر نکنم اینا باشه کابلای مخابرات همون کابلای سیاه پوست کلفتند که 2 تا هم بیشتر نیستند قطرشون هم 6 یا 8 یا 2
ولی مخابرات معمولا 6 میلی متر می بنده
بازار قیمت کردن 6 میلی متر متری 500 تومن
اما برای مودم میگن مودم هایی که چیپستشون برودکام باشه برای دفع نویز خوبن یه دی لینک تازه اورده مدل جدیده فک کنم 140تومن قیمتش
من اتفاقا از همین کالای شما خریدم الان هم خوبه
اگر کابلای تلفنتون از کنار کابلای برق نمی گذره برید از همون کابلای پوست کلفت مشکی مخابرات بخرید و قطز 8 میلی بخرید
و اینو هم بگم فرف چمدانی نداره شاید snr در حد 2 تا 3 تا فرق کنه
راستی یکی از دوستان بهم درباره کابلا توضیح داده الان اینجا براتون کپی می کنم
ببینید اگه منظورتون کابل سیاه هست اسمش کابل جنگی هست.
البته اگر همون کابل اصلش رو بتونید گیر بیارید.سیم چنگی هست که نازکتراز مخابرات هست ولی داخلش سیم مسی زنگ زده هست و اصلا مناسب نیست.
بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه.
اما سیم رانژه هم هست که خوبه اگر بخرید نویز رو پایین میاره و کیفیتش هم مناسب هست که اگر اشتباه نکنم متری 350 هست الان فکر کنم بیشتر شده چون قیمت دوسال پیش رو گفتم