رضا جان دستت درد نکنه ولی هیچکدوم چون تریال هستند بیش از 30 سانیه ادیت نمیکنن!![]()
رضا جان دستت درد نکنه ولی هیچکدوم چون تریال هستند بیش از 30 سانیه ادیت نمیکنن!![]()
من مشهد هستم این بفل گه بود
بعدش این که من به غیر از اون دیگه چه برنامه ای سراغ ئارید که باهاش بشه از ریموت همراه دستگاه استفاده کرد
ممنون
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
آره عالیه ولی این ارورو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام برای این هست که گیرنده شما درست به سیستم نصب نشده یا درایور اون نصب نیست
نداره از ما!قبلا وقتی نمایش نبود جام جم بود اما از وقتی که نمایش اومده جام جم نیست!
کسی نمیدونه جواب اینا رو؟!
بعدشم:
در سایت مادیران برای بررسی گارانتی دستگاه وقتی شماره سریال میزنی یه صفحه دیگه میاد یعنی فک کنم خرابه! pcdvb-2100
تو برگه دستگاه زده تاریخ اتمام گارانتی 10 / 90
من تابستون گرفتمش اون موقع هم زدم تو سایتش دیدم بیش یک سال براش گارانتی زده حالا دقیق میخوام بدونم سایتش نمیزاره فک کنم خرابه.
حالا اگه دستگاه من خراب باشه من اینو ببرم به نمایندگی گیر نده بگه تاریخش تموم شده برای اطمیناش میشه از سایت مادیران فهمید که اونم نمیدونم چرا اون بخشش خراب شده!!
اینم اون قسمت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره سریال میزنی نمیاره لطفا شما هم تست کنید.
اگه میشه هم بهشون ایمیل کنید.
توجه هم فک کنم نمیکنن!!
خودمم هم بهشون گفتم ایمیل کردم نزنگیدم شاید بزنی بگی یه جوابی بدن.
اگه میشه یکی بزنگه بگه.
ممنون
سلام
من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. اگه صدا و تصویر ندارید و آنتنتون سالمه احتمالا مشکل نرم افزاری هست. روی یه سیستم دیگه چک کنید ببینید چی میشه.
به نظر من هر چی کدک و رمز گشای صوتی تصویری روی سیستمتون نصبه پاک کنید و برنامتون رو هم دوباره نصب کنید. اگه نشد ویندوزتون رو دوباره نصب کنید! و اگه بازم نشد اونوقت برای گارانتی و تعمیر اقدام کنید!!!
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
راستش من فیلم ملک سلیمان را که با le 1008 ضبط کرده ام داخل کامپیوتر 5 تکه شده ولی با خود دستگاه یک تکه هست .
در کامپیوتر به این شکل ذخیره شده :
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts1
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts2
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts3
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts4
چیکار باید بکنم تا یک تکه بشه ؟
با تشکر
با این برنامه HJ-Split. تکه ی اول رو داخل برنامن وارد کن از قسمت join خودش بهم میچسبونه
s2.picofile.com/file/7336134301/hjsplit_3_0.rar.html
برنامه اصلا فایلها را نمیشناسه!!!
شبکه نمایش رو روی ماهواره چجوری بگیریم؟
میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه کسی میدونه بگه
........
ویرایش: روچه ماهواره ای و چه فرکانسی؟
Last edited by CRIS Joon CR7; 24-03-2012 at 17:49.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)