تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 720 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

ممنون تو همین تاپیک میدونم بچه ها از این مشکل ها داشتن که بعضی دوستان گفته بودن یه تصویر خاکستری بزار نمایش داده بشه که من دقیق یادم نیست چه تصویری رو گفتن دوستان تا این موندگی تصویر از رو پنل پاک بشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم این تصویر دینامیک گه کفتید رو امتحان میکنم .منتها الان رو حالت عادی با کنتراست98 درخشندگی3 و ضوح100 رنگ 60 توازن رنگ عادی رنگ درخشان روشن باز تولید اتوماتیک pnr حداکثر حالت صرفه جویی روشن گذاشتم که به نظرم یکی از بهترین حالتهای تصویر چه رو تصاویر sd و hd به دست میاد من تقریبا حالتهای دیگه رو هم امتحان کردم تو تنظیمات پیشرفته هم گاما رو دستکاری کردم که واقعا تصاویری متفاوت رو میشه گرفت منتها بسته به اینکه چه چیزی نگاه میکنید هر کدوم مزیتها و معایب خودشو داره

2. این کاربر از iranmard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اين مشكل جا موندن ارم هاي كانالها متاسفانه وجود داره البته واسه من رو كانالها مشخص نيست ولي وقتي عكس هاي break in ميزارم قابل ديدنه اثر جاماندگي وچند ساعت كه ميزارم عكس ها رو كم ميشه من امروز كنتراست بعد ٢ هفته زياد كردم يك ساعت كانال eurosport نگاه كردم جاش تو عكسا مونده من بيشتر از ١٠٠ ساعت رو كنتراست ٥٠ گذاشته بودم ولي بازم اين مشكل هست ولي احتمالا كنتراست بالا اثر جا ماندگي بيشتر ميكنه با توجه به تجربه من ولي نميشه كه تا اخر با اين كنتراست پايين كار كرد هر وقت اثر كانال موند ٢ ساعت تصوير بزاريم اونو از بين ببره واسه يك tv ٣ ميليون ميده انتظار بيشتري ازش ميره أونم تو سال ٢٠١١ كه يك دهه از ورود پلاسما گذشته خيلي ها البته اصلا متوجه اين مشكلات نميشن ولي من و اكثر بچه هاي اينجا كه مطلب گذاشتن اكثرا خيلي حساس هستيم اميدوارم اين مشكل حل بشه به مرور زمان  

4. 2 کاربر از alimusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل
    سلام
    منم st30 رو از روز اول با مد دینامیک نگاه کردم و هیچ مشکلی تو این دو هفته بوجود نیومده تو این مدت هم متوسط روزی 15 ساعت روشن بوده.

6. 2 کاربر از alireza_trbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم که فقط دو سه روز اول رعایت کردم بعدش همش مشغوله تنظیم کردم بودم همشم با نور زیاد نگاه کردم هیچی نشد

8. 3 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام اقا پنل ما بیشتر از 100 ساعت کار کرده امروز یه تصویر فوتبال با کیفیت اچ دی ظبط کرده بودم دقت کردم دیدم پایین صفحه ارم کانل bbc فارسی به صورت لک مونده رو تصویر حالا چی کار کنم پنل vt30 هستش حتی بعد از اینکه خیلی دقت کردم دیدم یه زره از info خود ----- هم تو تصویر دیده میشه این که خیلی بده یعنی همیطوری پیش بره به مورو زمان تصویر ما پر لک میشه ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای حل این مشکل
    اين مشكل جا موندن ارم هاي كانالها متاسفانه وجود داره البته واسه من رو كانالها مشخص نيست ولي وقتي عكس هاي break in ميزارم قابل ديدنه اثر جاماندگي وچند ساعت كه ميزارم عكس ها رو كم ميشه من امروز كنتراست بعد ٢ هفته زياد كردم يك ساعت كانال eurosport نگاه كردم جاش تو عكسا مونده من بيشتر از ١٠٠ ساعت رو كنتراست ٥٠ گذاشته بودم ولي بازم اين مشكل هست ولي احتمالا كنتراست بالا اثر جا ماندگي بيشتر ميكنه با توجه به تجربه من ولي نميشه كه تا اخر با اين كنتراست پايين كار كرد هر وقت اثر كانال موند ٢ ساعت تصوير بزاريم اونو از بين ببره واسه يك tv ٣ ميليون ميده انتظار بيشتري ازش ميره أونم تو سال ٢٠١١ كه يك دهه از ورود پلاسما گذشته خيلي ها البته اصلا متوجه اين مشكلات نميشن ولي من و اكثر بچه هاي اينجا كه مطلب گذاشتن اكثرا خيلي حساس هستيم اميدوارم اين مشكل حل بشه به مرور زمان  

مشکل image retention (جا موندن موقتی سایه تصاویر ) در تمام پلاسما ها کم وبیش هست و حتی در یک مدل و یک سری ساخت شدت کم و زیاد داره - به همین دلیل بعضی دوستان کمتر و بعضی بیشتر با اون رو به رو میشن با وجودی که تی وی یکسانی خریدن ..... هر چی ساعت کارکرد دستگاهتون بالاتر بره image retention کمتر میشه و بالای 1000 ساعت که بره خیلی به ندرت اتفاق میافته و اصلا نگران این مورد نباشید

10. 5 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم از روز نخست وسواس داشتم و میترسیدم که تلویزیون منم اینجور بشه ولی تو تنظیمات تصویر 2-3 مورد پیشنهاد داده واسه جلوگیری از بجاموندگی تصویر و لوگوی شبکه ها، که پایین مینویسه و اگه زبان پارسی باشه متوجه میشی باید چکارکنی. شب رفتم خونه یادداشت میکنم ولی شما اگه دسترسی داری برو 1 سر همشونو چک کن

12. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یک روش برای از بین بردن جاموندگی تصویر روی پنل هست که من امتحان کردم و برای همین هست که من گفتم روی پنل من این حالت وجود نداره هر دو سه روز یکبار برای مدت 5 دقیقه برید روی مد TV انالوگ و روی یک کانال بدون تصویر (همان برفکهای سیاه و سپید) بعد از 5 دقیقه یک پنل پاک مثل روز اول دارید.

14. 13 کاربر از alireza_trbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    امروز با بخش گارانتی بانیان تماس داشتم در مورد اپدیت شدیدا در حال پیگیری هستن و از این متن ماهم با خبر و درخواستشون این بود که شدیدا این تاپیک از طرف اعزا پیگیری بشه تا پانا حرفی برای گفتن نداشته باشه و موجاب بشه اپدیتهای ایران رو فعال کنه.

16. 12 کاربر از alireza_trbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    امروز با بخش گارانتی بانیان تماس داشتم در مورد اپدیت شدیدا در حال پیگیری هستن و از این متن ماهم با خبر و درخواستشون این بود که شدیدا این تاپیک از طرف اعزا پیگیری بشه تا پانا حرفی برای گفتن نداشته باشه و موجاب بشه اپدیتهای ایران رو فعال کنه.
    خوب چه عجب آقایون در حال پیگیری هستن.امیدوارم واقعا همینطور باشه

18. 4 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان اگه کسی st30 داره دمورد کیفیتش بنویسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •