سلام .
یک هدفون میخواستم در حدود قیمت 100 تا 120 . متاسفانه بودجه اجازه بیشتر از این رو نمیده فعلا .
بیشتر مدل هایی که در این رنج قیمت هستند رو نگاه کردم قبلا .
این ها بودند :
Yamaha Headphone EPH-30 = 120 (در سایت هدفای ریویو مناسب پیدا نشد . اما سی نت تعریف کرده بود از صداش .)
Sony Headphone MDR-XB200 = 113
Sony MDR-ZX300 = 90 (ریویوهای مثبتی داشت .)
Beyerdynamic DTX 41 IE = 100 (خیلی چیزی ازش پیدا نکردم .)
Sony MH1-C = 125 (ریویو خیلی مثبتی داشت . البته اگه پیدا بشه .)
Sony Headphone MDR-PQ3 = 96 (چیزی ازش پیدا نشد . اون پدهای صافش هم به نظر Isolation مناسبی نداشتند .)
و این یکی (چون فکر میکنم مشهد قابل تهیه باشد و هزینه پست ندارد .)
Sony XBA-1 = 130 (اینم بد نبود . اما عجیب بود تو یکی از ریویوها MH1 رو با XBA-4 همین سری مقایسه کرده بود حتی .)
گرچه تو این رنج قیمت فکر نمیکنم انتظار زیادی بشه داشت ، اما : بیس متوسط رو به بالا - صدای گرم - طوری باشه که بیس مید رو نپوشونه . (تو ep630 همچین حسی داشتم .)
های قوی و هارش بشدت آزارم میده .
هدفون های قبلی هم ep630 ، یه مدل سونی ear-bud که حافظه یاری نمیکند ، دو عدد سنهایزر CX200 ، بیتس سولو (یه هفته تست کردم) ، یکی دو مدل فیلیپس و سنهایزر PX-100 (یه هفته تست کردم) ، کریایتیو HQ-1900 .
در مورد بیرداینامیک ، از سایت بیرداینامیک ایران قصد خرید داشتم . اما میخواستم بدونم گارانتی دارن و معتبره ؟
مدل های سونی هم که متاسفانه گارانتی ندارند به کلی ...
سورس هم یه گوشی HTC و یه MP4 .
در آخرم خیلی ممنون از لطفتون .
=========================================
راستی دوستان شاید تعجب کنند چرا من هر از گاهی یکبار میام و در مورد هدفون مشاوره میخوام ولی هر بار با یه بودجه و سلیقه ای ... بخاطر اینه که معمولا دوستام از من نظر میخوان و من هم جز ریویو و اینجا جایی برای تحقیق ندارم . اما ذکر نمیکنم که برای دوستم میپرسم . عذرخواهی میکنم از این بابت .