تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 686 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بسته های روزانه جدید اضافه شد
    *142#

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بسته پایه تا 12 مگابیت رفت یا حرفه ای
    جفتش با هم .. فرقی نمیکنه .. 2 سیمکارت با 2 صاحب مختلف که یکیش حرفه ای بود و اونیکی پایه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

جفتش با هم .. فرقی نمیکنه .. 2 سیمکارت با 2 صاحب مختلف که یکیش حرفه ای بود و اونیکی پایه.
    اینجا که تا 550 کیلوبایت هم رفت سرعت دانلود.سرعت اسپید تست نگرفتم ولی فک کنم تا 4 مگابیت بالاتر بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اینم سرعت دانلود پایه پریشب با رایتل

5. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: پوشش شبکه رایتل به 400 شهر رسید 
    رایتل با نصب سه هزارمین سایت مخابراتی، پوشش شبکه خود را به 400 شهر کشور افزایش داد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از روابط عمومی رایتل، در راستای توسعه شبکه و تحت پوشش قرار دادن تمامی نقاط کشور، رایتل موفق شد 400 شهر کشور را زیر پوشش خود قرار دهد.
    براساس این خبر، پوشش این 400 شهر با نصب 3 هزارمین سایت این اپراتور ممکن شده است و این مهم به معنای این است که هم‌میهنان و مشترکین رایتل می توانند در تمام این نقاط از خدمات نسل سوم و بالاتر شبکه تلفن همراه با کیفیت حداکثری بهره مند شوند.
    گفتنی است، بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، رایتل موظف بود در سال پنجم فعالیت خود 222 شهر را تحت پوشش قرار دهد که هم‌اکنون و قبل از موعد مقرر، 400 شهر کشور تحت پوشش این اپراتور هستند.
    همچنین طبق اعلام سازمان مذکور، از نظر تعهدات جمعیتی نیز در سال پنجم این اپراتور باید 52.5 درصد پوشش جمعیتی را دارا باشد که هم اکنون این میزان به 65 درصد رسیده است.
    البته رایتل در این گزارش اشاره ای به تعهدات عقب افتاده خود مانند پوشش جاده ای نکرده است .
    منبع:تلکام نیوز

Last edited by eightskh; 14-10-2015 at 17:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: از امکان اتصال دستگاه الکترونیکی خود به 3G رایتل مطلع شوید 
    اپراتور سوم تلفن همراه امکانی فراهم کرده است تا از اتصال دستگاه الکترونیکی تان به 3G رایتل اطلاع یابید.

به گزارش خبرنگار سیتنا، بتازگی بخش جدیدی تحت عنوان زندگی هوشمند در سایت رایتل ایجاد شده است که با انتخاب نام تجاری و مدل دستگاه خود، از کارکرد آن در شبکه نسل سوم رایتل آگاه می‌شوید.
    این صفحه شامل بخش‌های گوشی و تبلت، دانگل/مای فای، لپ تاپ/دوربین، صوتی و تصویری، لوازم خانگی و نجهیزات اداری و صنعتی است که با ورود به هر بخش و انتخاب مدل دستگاه می‌توان از اتصال به 3G رایتل اطلاع یافت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

محل ما هیچ شرکتی پورتوخالی نداره.کار من هم فروشگاه موبایله و نیاز به سرعت بالا و مقرون به صرفه دارم.به نظرتون یه دانگل بگیرم با یه سیمکارت رایتل سرعت و کیفیتش بهتره یا ایرانسل؟یک ساله ایرانسل واقعا مفته ولی میترسم بگیر نگیر داشته باشه و کار ما رو لنگ کنه

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

محل ما هیچ شرکتی پورتوخالی نداره.کار من هم فروشگاه موبایله و نیاز به سرعت بالا و مقرون به صرفه دارم.به نظرتون یه دانگل بگیرم با یه سیمکارت رایتل سرعت و کیفیتش بهتره یا ایرانسل؟یک ساله ایرانسل واقعا مفته ولی میترسم بگیر نگیر داشته باشه و کار ما رو لنگ کنه
    دوست عزیز
    همش بستگی به منطقه ای که شما هستید داره.
    اگر تهران هستید و سیگنال 4G رایتل دریافت می کنید به خاطر یوزر کم فعلا ثبات و سرعت خوبی داره.
    البته 4G ایرانسل اکثر مناطق تهران من تست گرفتم دیگه خیلی اوضاع خراب بود زیر 3مگ نمیشد.
    بهتره از دوستان نزدیکتون که ایرانسل و رایتل دارن بگید بیان و تو منطقه مورد نظرتون از هر دو تست بگیرید تا خیالتون راحت بشه.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

10. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام چرا این بسته 30 روز 30 گیگ شبانه 10 تومن تو پنل کاربری من در رایتل نیست ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام چرا این بسته 30 روز 30 گیگ شبانه 10 تومن تو پنل کاربری من در رایتل نیست ؟؟؟؟؟؟
    اگر اشتباه نکنم این بسته فقط برای سیم کارت های دیتا است.

13. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •