سلام.سرویسا تو تهران واقعی هستن؟مثلا" دانلود 512 همون 64 هستش؟
سلام.سرویسا تو تهران واقعی هستن؟مثلا" دانلود 512 همون 64 هستش؟
سلام دوستان من امروز امگ درخواست دادم و یوزر و پسورد رو بهم دادن اما الان وقتی میخوام برم رو صورتحساب یوزر و پسورد رو وارد کنم قبول نمیکنه میگه غلط هست
و روی پیگیری وضعیت میرم میزنهدرخواست دايري شما در وضعیت MDF می باشد یعنی چی؟
یک سوال بعد از نام کاربری @tct9 زده این انتهاش .ir یا .com نداره ایرانسل آخرش اینجوری بود @mtnirancell.ir ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید
با تشکر
امروز رفتم 512 کردم خطمو.سرعت دانلود الان 59 هست تا 65 !میخواستم 1 مگ بگیرم ولی شانس ِ من چون 2 روز پیش رفته بودم درخواست 512 داده بودم از تو سایت گفت 1 مگ رو قبول نمیکنه .گفت پس فردا بیا 1 مگ کن !
یک چیز جالبی که من از اپراتور شنیدم این بود که گفت یه زمزمه هایی هست که قرار 30 تا 40 درصد گرون کنن تعرفه ها رو!!
اینجا دان استریم سرویسا رو روی 20 مگ می بندن و سرعت دانلود تا 2.5 مگ بالا می ره،تو امضا گذاشتم یک تست سرعتمو
نه نداره ! یعنی دارن سیم ها توی مرکز مخابراتی وصل میکن... .....
سرویس نا محدود ؟!
خب دیگه ترافیک محدود هست هرچی هم بره بالا فایده نداره وقتی مثلا شما میتونی 4 گیگ دانلود بکنی ولی بازم کارشون قابل ستایشه خیلی زیاد بالا میبندن
ولی از لحاظ کارایی مخابرات تهران نامحدود با سرعت 61 میتونی در ماه 150 گیگی دانلود بکنی
نمی دونم چند وقتی هست اینترنت پر سرعت گرفتی ولی اینم یه دوره ایه کم کم این قدر دانلود میکنی که می بینی جا برای ذخییره کردن نداری...
من 5 سال پیش وضیعتم یه چیزی مثل شما بود ولی الان ترافیک ماهانه شاید به 30 گیگ هم نرسه، دانلود میکنم ولی نه مثل اون موقعه ها... یه جورایی حس و حالشم نیست، حالا این شرایط ام برای شما ها کم کم پیش میاد.
اها نه من سه ساله از نت م..اه..واره استفاده میکردم و مخابرات 128 داشتم همینقدر دانلودم بود بعد با گرون شدن ارز اینا نمیصرفید اومدم 512 مخابرات گرفتم ولی دانلودم همونه کم یا زیاد نشد من بیشتر تو کار گیم هستم خودم ولی برای خانواده فیلمای ایرانی هم میگیرم به علاوه موزیک ویدیو ولی خب اینا رو تو هارد نگه نمیدارم فیلما که بعد از دیدن بلافاصله پاک میشن بازی ها هم اکثرا همینطور فقط مقدار محدودیشون نگه میدارم موزیک ویدیو هم چند وقت یه بار قدیمیا پاک میکنم نرم افزارم خیلی زیاد استفاده میکنم ولی حجمی ندارم اکثرا هم اپدیت میشن نسخه قبلی پاک میکنم در کل توی هاردم چیزی موندگار نیست(کارم ارشیو کردن نیست) و هی در حال خالی و پر شدن هستن ولی خب ترافیک مصرفیم بالاس مخصوصا مواردی که بازی زیاد بیادش
(دانلود افلاین هم من میزارم تازه)فکر میکنم چیزی حدود 20 گیگ در روز هاردم خالی و پر میشه
به طور خلاصه بگم اینکه تا موقع که من از بازی کردن خسته نشم(نمیدونم تا چه سنی)ترافیک مصرفیم و نیاز به نت هم برام کم نمیشه دیگه ماشالاه بازی ها هم روز به روز سنگینتر از دیروز
راستی سنمم از روی یوزم معلومه دیگه 19 سالمه تازه اول چلچلیمه
شما احتمالا به دلیل سنتون از اون شور و هیجان افتادین
میگن سن که رسید به پنجاه فشار میاد به چندجا(شوخی)
Last edited by saeid72; 22-12-2012 at 16:55.
اینجا از ساعت 1 شب تا 6 صبح رایگانه و تو 1 شب تو 5 ساعت با این سرعت می شه بالای 20 گیگ دانلود داشت یعنی حداقل ماهی 600 گیگ،روزانه هم 16 گیگ ترافیک دارم در ماه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)