به چند دلیل زیر
1-بچه به اندازه کافی بزرگ شده
2-دموای از دستت نمی دی
3-از شر زن وبچه راحت می شی
4-روز اخر هر ماه مناسبتی وجود نداره و معمولا تا اون روز محصولات رو برداشت کردین
به چند دلیل زیر
2-دموای از دستت نمی دی
دوستان چون حال خوندن 420 پست رو ندارم سوال تکراری میکنم ! بعد پایان اون چند سال چی میشه ؟ آیا منطقه ی جدیدی ! شهری ! چیزی هست ؟
جالبه ها! هر چند روز یه بار باید بحث شهر بیاد وسط !
و اما در جواب شما باید بگم بعد از این سه سال یه دمو پایانی میبینید و بعد از اون باز هم بازی ادامه پیدا میکنه تا ...
در مورد شهرم لازم نیست کل 426 صفحرو بخونی چون هر چند وقت یه بار این موضوع مطرح میشه آخرشم بی نتیجه تموم میشه ولی بدون 99.9999999999999% شهر نیست .
ببخشید خودمم قبول دارم یه کم ،البته بیشتر ازیکم گنگ توضیح دادم .الان میتونید برید اون توضیح رو بخونید ویرایش شده.ایول.چه جالب توضیح دادی.من که هیچی نفهمیدم.
سلام.به چند دلیل زیر
2-دموای از دستت نمی دی
اولی رو درست نگرفتم.اونوقت زودتر ازدواج کنیم که بهتره واسه این دلیلت عزیز دل برادر.
این با دلیل اولت در تناقضه.
3.اگه زندگی واقعی بود اره از دستشون راحت میشدیم.اما تو بازی مجبوریم این رنج رو تحمل کنیم.
4میشه یه کاری کرد که به فستیوال نخوره
چه دلیلای خوبی بودن
شوخی کردم.ببخشید خودمم قبول دارم یه کم ،البته بیشتر ازیکم گنگ توضیح دادم .الان میتونید برید اون توضیح رو بخونید ویرایش شده.
بامزه بود مگه نه![]()
Last edited by vahid0801; 22-06-2009 at 00:15.
میشه بگین بد از اینکه عکس یادگاری اسب سواری رو گرفتیم
حالا چطوری میشه مسابقه ی سگ رو برنده شد و راستی جایزه هم داره؟؟؟؟؟؟!!!
با این سگ خنگی که من دارم البته جایزه رو باید خودم بردارم
میگم اگه توپشو همینطوری پرتاب کنیم و خودش نره بیاره بازم هوشش زیاد میشه؟؟!!!
انگار کسی وقت نداره به من کمک کنه
خودم این غذاها رو هم پیدا کردم (با تشکر از خودم که در راه کامل کردن غذاها زحمت می کشم)
miso soup- sweet potato- veggie pancake- pumpkin pudding- apple pie- mixed latte-, (chocolate cookie/cake ;که البته من شکلات ندارم
اگه کسی دستور غذایی رو می خواست لطفا بگه
به نظر من ساختن یه راهنما با کمک همه ی کساییکه بازی رو دوست دارن برای کساییکه هنوزم این بازی رو ادامه میدن خیلی فکر خوبیه
خوشحال میشم اگه منم بتونم کمکی کنم(البته ورد 2007 ندارم)
خب شاید بد نباشه به این راهنماها هم سری بزنیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا من نمی دونستم به این سادگی میشه چندین تا از توپ سگ کپی کرد و متاسفانه توپم همیشه گم میشد و باید صبر می کردم تا یکی دیگه بخرم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو به دیوار به ایستین و توپ رو پرتاب کنین تا به دیوار بخوره و پشت سرتون بیفته. بعد جاتون رو طری تنظیم کنید که بعد از پرتاب توپ بتونین سریع برگردید و اون رو بردارید. حالا که جاتون معلوم شد سگتون رو بیارین و پشت سرتون بذارین طوریکه خودتون بین دیوار و سگ در جایی که مشخص کردین باشین. حالا توپ رو پرتاب کنید و سریع برگردین و اون رو همزمان باسگتون بردارین. یه توپ تو دست شما و یه توپ تو دهن سگتون هست . شما به همین سادگی 2 تا توپ دارین. (البته اگه خوش شانس باشین راه ساده تر اینه که ون براتون یه توپ دیگه بیاره تا بخرید)
10% Power Berries*
10% dog's hearts
10% horse's hearts
10% house expansions
10% chickens owned
20% cows/sheep owned
10% wife's hearts
10% baby's hearts
8% recipes (1% per 8 recipes)
--------------------
98% completion
* - Power Berries don't count towards farm score on some versions of the
game. In these cases, 88% is the maximum farm completion.
البته اگه 16 تا غذای باقیمونده رو هم پیدا کنیم احتمالن 100% میشه
منظورم از اولی این بود که نگران رشد بچه نیستی درست روز اخر بازی در سه سال رشد کاملش رو می کنه
ودر جواب لیست غذا ها من 64 غذا رو با کمترین مخلفات در حدود 100صفحه پیش گزاشتم
ودر جواب لیست غذا ها من 64 غذا رو با کمترین مخلفات در حدود 100صفحه پیش گزاشتم[/quote]
متشکرم
راستش من تازه عضو شدم چون این بازی رو خیلی دوست داشتم و خب خوندن همه 400 صفحه تاپیک یکمی فقط یکمی سخته دیگه
من هم براي نوشتن راهنما هستم پروفايل ها هم كه باز شدن.
لطفا توجه کنید:
توی بازی 6 تا دختر و 7تا پسر داریم(البته با پلیس و عکاس)
حتی اگه ما بذاریم " کلیف" بره شهر خودشون ازدواج کنه و ما با "آن" ازدواج کنیم که واقعا نامردیه و عاشق و معشوق گناه دارن
بازم عملا برا عکاسه کاری از دستمون بر نمیاد. و باید تا آخر بازی مجرد بمونه
اما اگه ورژن "دختر" رو بازی کنیم همه ی افراد دهکده می تونن یه سر و سامونی بگیرن و خب تازه بازی هم راحت تره و لباس مختلف هم داره.
پس به همه ی سازندگان بازی پیشنهاد میدم که ورژن "دختر " بازی رو به انگلیسی ترجمه کنن تا جوونا همه بتونن ازدواج کنن دیگه
![]()
Last edited by hasti_smile; 02-08-2009 at 23:31.
به نظر شما برای ما پسرا زشت نیست بریم مزرعه دار دخترونه بازی کنیم !![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)