پنل jdc و tft تو زد وان چیه،کدومشون بهتره و چجوری باید تشخیص بدی؟
پنل jdc و tft تو زد وان چیه،کدومشون بهتره و چجوری باید تشخیص بدی؟
از نظر پشتیبانی کاملا بستگی به شرکت داره
اندروید 5 که نمیشه امیدوار بود براش بیاد ولی از نظر نرم افزاری تمام نرم افزار های اندرویدی رو پشتیبانی میکنه!!
در حال حاضر نوکیا برند مناسبی برای خرید گوشیه اندرویدی نیست وقتی این همه برند و مدل های مناسب تو بازار اندروید موجوده
نوکیا رو اگه به ویندویز فون علاقه دارین انتخاب کنین البته خبرایی هم در مورد پیشرفت نوکیا با اندروید هست ولی در حال حاضر خیلی عقب هست نوکیا
تو رنج قیمت شما ، هوواوی میتونه گزینه های مناسبی داشته باشه!
با کمی افزایش بودجه:
Huawei Ascend G630
Huawei Ascend G730
HTC Desire 310
LG L70 D320
Last edited by runner; 10-11-2014 at 23:17.
تا 1 میلیون تومان
برند اچ تی سی
چی می شه خرید
رابط کاربری خوب + صفحه نمایش خوب
HTC Desire 816
HTC One
سلام نوت تری دوسیمکارت نئو رو پیشنهاد میدید?
دو سیم دیگه ای تو این رنج چی پبشنهاد میکنید?
Note 3 Neo هم تو رنج خودش گوشیه مناسبیه و پیشنهاد میشه
باز اگه نیازتون و بودجتونو بگین شاید چند تا مدل دیگه هم بشه در کنار این نوت پیشنهاد داد
دوستان بین
HTC Desire 310
LG L70 Dual D325
Nokia X2 Dual SIMکدوم رو پیشنهاد میدید؟htc اندروید 4.4 یا 5 رو ساپورت میکنه و notification هم داره؟
Last edited by ariayii; 12-11-2014 at 00:16.
ممنون بابت پاسختون
انتظار خاصی ندارم. در حد برنامه های ارتباطی و چندتا بازی ساده. وبگردی زیاد.
نمیخوام مثل اس تری علاف مغازه ها بشم واسه مشکل نرم افزاری که پیش لومد. الانم با جی ال ایکس. جی5 مادرم پیام میدم. نه داغ میکنه نه باتری میخوره.
راستی روی جی 3 هم خیلی دارن فکر میکنم
ولی دو سیم تو اولویته
ممنون بابت پاسختون
انتظار خاصی ندارم. در حد برنامه های ارتباطی و چندتا بازی ساده. وبگردی زیاد.
نمیخوام مثل اس تری علاف مغازه ها بشم واسه مشکل نرم افزاری که پیش لومد. الانم با جی ال ایکس. جی5 مادرم پیام میدم. نه داغ میکنه نه باتری میخوره.
راستی روی جی 3 هم خیلی دارن فکر میکنم
ولی دو سیم تو اولویته
من خودم اس 3 دارم نمیدونم علاف چیش شدین به نظر من گوشیه خوبی هست نه به خاطر اینکه دارمش بلکه واقعا با کیفیت هست البته رم 1 گیگش ممکنه اذیت کنه ولی با بهینه سازی میتونین خیلی راحت ازش استفاده کنین
در عوض تو نوت 3 نئو رم 2 گیگ دارین و خیلی سریعتر هست و البته سی پی یوی هشت هسته ای که برا مدیریت مصرف باتری مناسب هست (چهار هسته سی پی یوی ضعیف + چهار هسته سی پی یوی قویتر)
از نظر داغ کردن تمام گوشی های هوشند داغ میکنن اینرو جزو ایراد ها قرار ندین و به صورت پیش فرض بدونین این داغ کردن رو من با سونی اپل سامسونگ و هوواوی تقریبا همه برندا تست کردم
نوت 3 نئو خوبه و با دارا بودن قلم خیلی مناسب برا وب گردی هستش و صفحه با کیفیت و سایز مناسبی هم داره از نظر کلاسی هم به نوت 3 شبیه هست
با بودجه کمتر اس 3 نئو رو میتونین بردارین که رمش هم 1.5 گیگ شده
خیلی گوشیای نزدیکی هستن
به نظر من اول ال جی چون سیستم عامل 4.4.2 کیت کت رو پیش فرض داره و معلوم نیست اون دوتای دیگه قابلیت ارتقا داشته باشن یا شرکت در نظر داشته باشه ارتقاشون بده
دوم نوکیا اول به خاطر صفحه بهتر نسبت به HTC و بعدیش برمیگرده به علاقه شخصیم به نوکیا
و بعد HTC البته سی پی یوی 4 هسته ایش رو فدا کردم ولی اگه مصرفتون منطقی باشه همون دو هسته ای هم جوابتونو میده ولی خوب به نسبت کارایی HTC بهتر میشه با سی پی یوی 4هسته ای
البته دو مدل اول دو سیم هست و اچ تی سی تک سیم و اینکه انگار اچ تی سی دو نسخه داره که یکی با رم 512 و یکی با رم 1 گیگ ارائه شده که اینم باید دقت کنین 1 گیگ رو بگیرین اینو باید خودتون حضورا چک کنین و ببینین همچین چیزی هست یا نه اون دو مدل اول دارای رادیو هم هستن و هردو صفحه IPS LCD هستن و اچ تی سی TFT
در آخر هم نظر شخصیتون رو مد نظر قرار بدین
Last edited by runner; 12-11-2014 at 01:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)