Teemo یکی از بهترین چمپینا واسه ARAM هست. 13/5/25 همین الان
فقط health pack ها رو mushroom کنید برید afk (حالا یا لگ یا هرچیز دیگه میاید میبینید 5 تا کیل داده)
هیچ Delay م نداشتم. پینگ 150
Teemo یکی از بهترین چمپینا واسه ARAM هست. 13/5/25 همین الان
فقط health pack ها رو mushroom کنید برید afk (حالا یا لگ یا هرچیز دیگه میاید میبینید 5 تا کیل داده)
هیچ Delay م نداشتم. پینگ 150
بخدا هرکی بگه من با teemo پرو ام با کف گرگی میخوابونم تو صورتش
چمپ خوبیه خیلی دوسش دارم ولی تو آرام نامردیه
90 درصد بازی های آرام نامردی هستن شاید تو 10 تا یکی واقعا به آدم حال بده![]()
Teemo پرو وجود نداره به نظر من و خدایی توی Summoner Rift به غیر قارچاش به دردی نمیخوره :|
ولی خب تو aram همین اولتش مفیده
البته aram واسه تجربه خوبه، مثلا یه گیم یه هیرویی میاد دستت که تا الان باهاش بازی نکردی، بعد یکم بازی میکنی میبینی استعدادشو داری آنلاک میکنی تو summoner rift میترکونی باهاش![]()
Last edited by AlbisQT; 22-05-2013 at 16:57.
این چی میگه؟خدایی توی Summoner Rift به غیر قارچاش به دردی نمیخوره
اگه میشه از passive شروع کن بیا توضیح بده که چرا به درد نمیخوره
چی چی به درد نمی خوره؟؟ من دیدم از adc هم سریع تر آب می کرد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
teemo از همه نظر عالی تو اول بازی بدو برو جنگل دشمن نزدیک blue وایسا فقط سریع که قبل دشمن برسی بعد یاید یه راهی بری نبینن بعد جانگلر میاد بلو میزنه نصف جونشم رفته خوشحال و شادمان میخواد راه بیوفته که یهو میپری 2 تا اتو اتک یه ignite طرف مرد بلوشم پرپر شد 90% مواقع این ترفند میگیره خوشگلم میگیرهیا این کارم میشه کرد تو نرمال من اینو میرم بازی شروع میشه میدویی میری مید اون وسط متمایل به tower حریف استتار میکنی بعد یار مید خودت که میاد با دشمن میذاری یکم یارو پوش کنه بعد 2 نفری میریزین سرش این 95% جواب داده برو حالشو ببر
ما فعلا نت خرابه تیمو رو بیخیال
جدی نگیرید یه Attempt واسه ترول بود که ظاهرا هم موفق شده![]()
Teemo یکی از بهترین چمپ های بازی هستش میدونم همه ازش بدتون میاد
تورو خدا اونطوری حرف نزنین به عقلتون شک کنن یعنی چی کدوم چمپ مسخرست؟
همه چمپ ها عالین و بازی کردن باهاشون لذت بخشه مثلا Xerath خیلیا ندارنش یا Viktor
دلیل نمیشه چرت باشن که![]()
بگم که من بعد از stronghold اونم اولین ورژنشن تا حالا هیچ بازی استراتژیکی بازی نکردم
![]()
حالا بگین این آیتم که یکیشون مثله گرزه یکی شمشیر و بوت ها دارن رو چطوری بدست بیارم؟
نامردا با دو ضربه منو ناکار می کنن درحالی که من هیچی ندارم که باش حالشونو بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)