یه کم درباره این VPS توضیح میدی؟
یه کم درباره این VPS توضیح میدی؟
شما یک سرور قدرتمند که ماهی چند صد هزار تومان هست رو در نظر بگیر.مثلا 16 گیگ رم داره و و ...
حالا میای یک قسمت از اون مثلا 512 مگابایت رم و ... میگیری روش هر کار میخوای میکنی.باعث میشه که با هزینه ی کمی هم بتونی سرور داشته باشی.کلا بهتره تو گوگل سرچ کنین.(سرور مجازی و VPS)در موردش مطلب کم نیست.![]()
به نظر من اگه میخواین دانلود با ماکسیمم سرعت و ارامش خاطر داشته باشین یا از هاست استفاده کننین یا vps که دیگه افت سرعت سرور های سایت های دانلود باعث کاهش دانلودتون نشه.......
Last edited by night-sky; 15-09-2011 at 14:02.
تو قسمت شارژ رزور هیچی نزده؟ اگه نزده زنگ بزن پشتیبانیش بهشون بگو.
این همه لنچر رایگان هست به جای اینکه پول واسه سرور مجازی بدید
اون لیچر های رایگان هم که اون موقع شب کلی سنگین میشن و دردسر داره.وی پی اس کلی کار میکنه.تورنت هم باهش مستقیم میکنم.![]()
سلام.
اینکه میگین 6:45 دیسکانکت کن و باز کانکت شوتا 7:45 کار میکنه شبانت این یه مساله شرکتیه ها.
یعنی بستگی به نماینده ای داره که ازش گرفتین.
مثلا من امروز امتحان کردم مثل چند روز قبلشم که امتحان کرده بودم معلومه یه بیکاری اونجا نشسته و دقیقا سرور رو 6:58 دیسکانکت میکنه و تا 7:02 هم قطعه و در این صورت اصلا اون کار عملی نمیشه چون ساعت 7:02 هم دیگه با مشخصات شبانه نمیتونی وارد بشی.
در ضمن من از شیرازم.
موفق باشید.
لیچر رایگان بدردبخور دیگه پیدا نمیشه. اون از آپلودفا با اون همه ادعا که دیگه مفت نمی ارزه. آپلودبازم 500 مگ بیشتر نمیده . هیپفایلم که دیگه رایگان نمیده و .... به نظر یه اکانت پریمیوم همین سایتایی که گفتم یا سایتای مشابه (یه جای vps) بیشتر مشکلاتو حل میکنه.
حل شد من عجله کردم یعنی انتظار سرعتی رو داشتم که اینجا...........
توی تالار سرویسهای آپلود و دانلود
هر روز داره لنچر های جدید و حقه های جدید ارائه میه من هر سه یا چهار روز یه بار بهش سر میزنم و از سایتها ی جدیدش استفاده میکنم والا تا حالا که راضیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا دیشب به راحتی 230 رو پر کرده بودم من کلا از تالارش خوشم میاد این کار رو راهت تر برام کرده البته تازگیا مشتری باران مویی شدم اونهها سرور داواس رو لینکگ میکنن عالیه دیگه لنچر هم نمیخواد بعضی وقتها مدیا فایر اذیت میکنه ونه همیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)