تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 827 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام آقا عطا
    فردا میخوام برم یه wd my book es 2tb بخرم برا خرید هارد به چه نکاتی باید توجه کنم؟
    با توجه به این که با گارانتی میخرم نیازی هست تست کنم؟
    کلا راهنمایی کنید چون هارد آداپتوری نخریدم تا حالا
    بعد به نظر شما اگه ۳ ترا بتونم گیر بیارم(شنیدم کمیاب شده) بیشتر از ۲ ترا میصرفه با توجه به قیمتش؟
    همانطور که آقا عطا هم گفتند، جعبه هارد کاملا سالم باشه. گارانتی سازگار یک برگه است که روی جعبه هارد چسباندند ولی گارانتی آواژنگ یک برچسب است که روی پلاستیک وکیوم جعبه چسبیده.

اینطوری که من مدتی قبل خریدم و فهمیدم، هاردهای با گارانتی آواژنگ ارزانتر هستند نسبت به گارانتی سازگار. ( حداقل این مدل wd my book es 2tb که من 2 بار خریدم، گارانتی آواژنگش ارزانتر بوده)

گارانتی سازگار ارقام، 48 ساعت تعویض داره. یعنی اگر هارد مشکل داشته باشه، طی 48 ساعت عوض میکنه که این هم همین چند وقت قبل من هاردی خریدم که خراب بود ( مدل WD Element) که بردم و عوض کردم و هارد نو گرفتم.

برای خرید هم اگر تهران هستید، توصیه میکنم سری به بازار کامپیوتر ولی عصر بزنید، روبروی بازار ایران است.
    من چند بار دیدم آنجا ارزانتر دادند.

در مغازه هم تست نمیتوانید بکنید، چون اگر ایرادی داشته باشد باید به شرکت گارانتی اش مراجعه کنید و مغازه دار مسئولیتی قبول نمیکنه.

مدتی قبل که اگر 2 تا 2 ترابایتی میگرفتی، از نظر قیمتی به صرفه تر است. الان قیمتها نمیدانم چطور شده.

مشکلی هم با آداپتور برق نخواهی داشت.

2. 3 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

درود آقا عطا
    چند وقت پیش خدمت رسیدم برای یکی یه هارد اکسترنال 1.5 ترا بگیرم با بیشترین سرعت ممکن و بالاترین کش و بافر که seagate goflex را معرفی کردید....
    طبق آخرین اخبار طرف راضی بوده خودم نتونستم تستش کنم....
    حالا خودمم یهدونه مشابه میخوام. میخواستم ببینم چیزی بهتر اومده یا نه؟؟؟ فردا به لطف شما میرم برای خرید
    2 ترا بالاترین کیفیت بالاترین سرعت (ترجیحا 7200 و USB3 هم دارم)(بیشتر 2.5 اینچی میخوام اگه یه مورد 3.5 اینچ خیلی تاپ هم هست که نسبت به 2.5 میارزه لطفا معرفی کنید)
    یه جا گیر آوردم پشت تلفن یه همچین چیزی گفت seagate backup plus usb3 این چیه خوبه یا همون UltraPortable بگیرم
    این طور پیداست خیلی کمیاب شده؟! اگه این مدل پیدا نشد یه مورد جایگزین هم لطفا معرفی کنید

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درود آقا عطا
    چند وقت پیش خدمت رسیدم برای یکی یه هارد اکسترنال 1.5 ترا بگیرم با بیشترین سرعت ممکن و بالاترین کش و بافر که seagate goflex را معرفی کردید....
    حالا خودمم یهدونه مشابه میخوام. میخواستم ببینم چیزی بهتر اومده یا نه؟؟؟ فردا به لطف شما میرم برای خرید
    2 ترا بالاترین کیفیت بالاترین سرعت (ترجیحا 7200 و USB3 هم دارم)(بیشتر 2.5 اینچی میخوام اگه یه مورد 3.5 اینچ خیلی تاپ هم هست که نسبت به 2.5 میارزه لطفا معرفی کنید)
    یه جا گیر آوردم پشت تلفن یه همچین چیزی گفت seagate backup plus usb3 این چیه خوبه یا همون UltraPortable بگیرم
    این طور پیداست خیلی کمیاب شده؟! اگه این مدل پیدا نشد یه مورد جایگزین هم لطفا معرفی کنید
    توی هارد های 2.5 اینچ Silicon Power A80 خیلی سریعه. ضد ضربه و ضد آب هم هست با بدنه آلمینیومی. طراحی جالبی هم داره و سه سال گارانتی !
    اینجا دوستان در موردش نظرشون رو دادن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودم منتظرم ارزون تر بشه بخرمش

اینم تست سرعت که البته مال هارد های 5 ماه قبله :

موفق باشید
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک speed.jpg  
    Last edited by rostamiani; 18-07-2012 at 01:12.

5. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

توی هارد های 2.5 اینچ Silicon Power A80 خیلی سریعه. ضد ضربه و ضد آب هم هست با بدنه آلمینیومی. طراحی جالبی هم داره و سه سال گارانتی !
    اینجا دوستان در موردش نظرشون رو دادن :

خودم منتظرم ارزون تر بشه بخرمش

اینم تست سرعت که البته مال هارد های 5 ماه قبله :

موفق باشید

مرسی دوست عزیز
    وقتی این مقایسه را دیدم واقعا شکه شدم!!! چون خودم یه 640 اش رو دارم ولی از ظاهر و وزنش خسته شدم
    یعنی میگی دوباره همون شکلی بگیرم؟؟؟ مطمئنی 2 ترا داره این مدل؟؟؟
    اون 2تا تاپیک هم خیلی کمک کرد ممنون
    مردونه قیمتشو که دیدم تاسف خوردم 117 دلار ولی ما اینجا باید 300 هزار تومن پول بدیم (صاحاب که نداره)
    بازم دوستان نظراتشونو بگن ....
    Last edited by yas44co; 18-07-2012 at 01:32.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    وقتی این مقایسه را دیدم واقعا شکه شدم!!! چون خودم یه 640 اش رو دارم ولی از ظاهر و وزنش خسته شدم
    یعنی میگی دوباره همون شکلی بگیرم؟؟؟ مطمئنی 2 ترا داره این مدل؟؟؟
    اون 2تا تاپیک هم خیلی کمک کرد ممنون
    مردونه قیمتشو که دیدم تاسف خوردم 117 دلار ولی ما اینجا باید 300 هزار تومن پول بدیم (صاحاب که نداره)
    بازم دوستان نظراتشونو بگن ....
    خیلی ببخشید ... فکر می کردم این مدل 1.5 ترا هم داره ولی الآن فهمیدم تا 1 ترا هستش
    نظر خودتون در مورد 640 این هارد چیه ؟ به بقیه توصیه می کنید ؟

8. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

خودم که خیلی راضیم ازش
    سرعتش خوبه ولی نه تا این حد که این عکسه نوشته یه مدت رو 80 میمونه و روی 40 ثابت میشه دوباره میره بالا (کلا نوسان داره)
    وزنش خیلی زیاده مردونه!!!! جنسشم خوبه خش نمیفته

10. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود آقا عطا
    سلام
    بصورت تئوري هارد 2.5 اينچي بيشترين سرعت رو دارد كه اولاً 7200RPM و حداقل 16MB cache داشته باشه . در حال حاضر حداكثر حجم اين مدل از هاردها 750 گيگ هست ، ظرفيتهاي بالاتر 5200 الي 5400 RPM هستند كه اكثريت آنها 8MB cache دارند . نمونه اي از اين مدلها هارد اكسترنال پرتابل seagate goflex pro يا seagate goflex turbo هست (به پسوند pro يا turbo دقت فرماييد) اين مدلها هم بشدت در بازار كميابه .
    تنها دو ترابايت پرتابل هم همان مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه 7200RPM نيست و سرعت معمولي دارد و همچنين 8 مگابايت كش دارد .

نكته بعدي اين هست كه براي بهره مندي از سرعت بالاي اين مدل از هارد اينترفيس بايد يا usb3 باشه يا esata . در عكس زير تفاوت سرعت هارد seagate goflex pro در دو اينترفيس رو مشاهده ميكنيد .

در مورد مدل جديد seagate backup plus usb3 هم تفاوت آن با مدل معمولي goflex هم در عكس زير معلوم هست .

من یه seagate goflex desk 2tb usb3.0 از یه اشنا گرفتم که تقریبا یه هفته کار کرده و نو هست / طرف هارد رو فرمت کرده و الان هیچ نرم افزاری روش نیست چطور میتونم نرم افزار کارخونه ای که روی این هارد هست رو پیدا کنم؟ اصلا نرم افزار داره؟
    نرم افزاري كه داره كاربرد خاصي نداره صرفاً براي بكآپ گيري هست و نبود آن مشكلي ايجاد نميكنه.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

مرسی عطا جان
    ولی این قدر دو پهلو صحبت کردی که به نتیجه مشخصی نرسیدم.....
    فهمیدم که حجم 2ترا، همه 5400 اند با کش 8 پس سرعت همشون تقریبا برابره......(درسته؟؟)
    یعنی میگی همون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم؟فزقی ندارن؟؟
    فقط مردونه یه مدلی بگو که تو بورس باشه. امروز رفتم بازاره اصفهانو دیدم، سیگیت 1 ترا رو میداد 240!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اونوقت 2ترا رومیزی 3.5 رو میداد 260 چرا اینجوریه کدوم به صرفه تره بگیرم
    بزار ببنم طبق منطق مگه 3.5 اینچی کابل برق جدا نداره پس ولتاژ بیشتری هم میگیره و باید سرعت بیشتری داشته باشه نه؟؟؟؟؟
    اینطور که متوجه شدم فرق این بکاپ پلاس با بقیش توی برنامه هاش هست. که هیچ ارزشی برام نداره
    بین اون 3.5 رومیزی سیگیت و اون 2.5 وسترن دیجیتال که گفتی کدوم بهتره بگیرم؟ پاک گیج شدم لطفا توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خلاصش کنم: آقا کلا خودت میخواستی یه هارد 2ترا برای خودت برداری که هم سرعتش خوب باشه و هم تا چند سال بهت کار بده و بهترین کیفیت را داشته باشه چی برمیداشتی؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فهمیدم که حجم 2ترا، همه 5400 اند با کش 8 پس سرعت همشون تقریبا برابره......(درسته؟؟)
    یعنی میگی همون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم؟فزقی ندارن؟؟
    فعلاً در حال حاضر فقط هارد 2.5اینچی وسترن هست که 2 ترابایت هست و این مدل هم قطعاً 7200 نیست و دقیقاً 8 مگابایت کش دارد . با این مشخصاتی که داره من فکر نمیکنم سرعتش بیشتر از انواع 7200RPM و 16MB cache باشه . بیشتر بنچمارکهایی که در اینترنت دیده میشه در شرایط های مختلف و غیر یکسان تست شده به همین خاطر هست که بنچمارک هارد سیلیکون پاور که در بالا گذاشته شده متفاوت هست .

فقط مردونه یه مدلی بگو که تو بورس باشه. امروز رفتم بازاره اصفهانو دیدم، سیگیت 1 ترا رو میداد 240!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اونوقت 2ترا رومیزی 3.5 رو میداد 260 چرا اینجوریه کدوم به صرفه تره بگیرم
    اگر برای جابجایی نمیخواید قطعاً هارد آداپتوری بصرفه تر هست (قیمتها در ایران همه کاذب هست) .

بزار ببنم طبق منطق مگه 3.5 اینچی کابل برق جدا نداره پس ولتاژ بیشتری هم میگیره و باید سرعت بیشتری داشته باشه نه؟؟؟؟؟
    یکی از دلایلی که هاردهای آداپتوری سرعت بیشتری دارند این هست که بیشتر این مدلها 32MB cache دارند و حتی بعضی از هاردها 64 مگابایت کش دارند که در مقایسه با 8 یا 16 مگابایت کش هاردهای پرتابل فوق العاده هستند .

اینطور که متوجه شدم فرق این بکاپ پلاس با بقیش توی برنامه هاش هست. که هیچ ارزشی برام نداره
    بین اون 3.5 رومیزی سیگیت و اون 2.5 وسترن دیجیتال که گفتی کدوم بهتره بگیرم؟ پاک گیج شدم لطفا توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خلاصش کنم: آقا کلا خودت میخواستی یه هارد 2ترا برای خودت برداری که هم سرعتش خوب باشه و هم تا چند سال بهت کار بده و بهترین کیفیت را داشته باشه چی برمیداشتی؟؟؟؟؟؟
    هدف من از خرید هارد ، آرشیو و جمع آوری دیتا هست و در نتیجه احتیاجی به حمل و نقل ندارم و هارد آداپتوری میخرم . من خودم my book essential رو اتنخاب میکنم (کلاً 10 عدد هارد وسترن my book دارم جمعاً 17ترابایت دیتا آرشیو کردم). ولی هارد سیگیت هم هارد خوبی هست . دوترا بایت وسترن پرتابل هم حدود 450 هزارتومن هست . اگر هارد پرتابل میخواهید بخرید همین مدل جدید my passport رو بخرید که البته ضد ضربه هم نیست و باید دقت داشته باشید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2012 at 22:08.

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

بازم مرسی عطا جان. به جاهای مهمی رسیدیم
    پس اینطور که میگی من نظرم رفت طرف مدل 3.5 (حمل و نقلم زیاده ولی به خاطر سرعت و قیمت مجبورم با حجم زیاد و سیم برق و وزن و ....کنار بیام)
    بین سیگیت رومیزی و WD رومیزی چرا شما
    my book essential رو انتخاب کردید (سرعت؟ کیفیت؟ کارایی؟ ظاهر؟)
    حدود قیمت 2 ترا هر کدوم را اگه میشه لطف کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •