چه سوالی پرسیدین؟
چه سوالی پرسیدین؟
سلام جدیدا دچار یه مشکلی شدم
چندروزه کومودو یا هنگام بالا اومدن ویندوز auto start نمیشه یا مثلا بعد از چند ساعت کار با سیستم میبینی خودش close شده
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
از قسمت More-Diagnostics چک کنید ببینید کمودو مشکلی نداره
با نرم افزار زیر سیستم خود را چک کنید سالم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان کلی از پست های اقا مهران رو خوندم و اطلاعات بسیار مفیدی کسب کردم و فهمیدم که کومودو بهتر از NIS هست!!من الان از NIS 2013 استفاده میکنم و خیلی به قدرتش اعتماد دارم ولی ایا COMODO از نورتون هم قوی تره؟یعنی من برم کومودور رو نصب کنم؟!بسته کاملش یا نه در کنار یک انتی ویروس؟>!
نسخه جدیدش کی میاد بچه ها!؟
تاریخی چیزی ازش دارید یا برم همین قدیمی رو بگیرم!
میشه چند تا از این پست هارو برای ما هم بزاری ؟؟؟ من فکر نمیکنم کومودو از شرکتی با این عظمت اعتبار قوی تر باشه ......
راستش نورتون یکی از بهترین هاست و نمیشه اونو با چیزی جایگزین کرد ولی اگر کار با کمودو رو هم یاد بگیرید دیگه خیالتون از ویروسی شدن راحت میشه
من پیشنهاد میکنم نورتون آنتی ویروس+کمودو فایروال استفاده کنید همین ترکیبی که من استفاده میکنم
تاریخ انتشار ورژن 6 معلوم نیست ولی بیشتر از یک ماه هم نیست دیگه میل خودتون
بهتره بحث خوب بودن یا نبودن رو تو این تاپیک ادامه ندیم هم نورتون و هم کمودو از بزرگترین شرکت های امنیتی آمریکا هستند و استفاده از آنها سلیقه ایی هست تاپیک های زیادی در انجمن برای مقایسه وجود داره ولی بهتره اینجا فقط در مورد کمودو بحث کنیم
Last edited by jolan57; 12-09-2012 at 00:54.
میشه چند تا از این پست هارو برای ما هم بزاری ؟؟؟ من فکر نمیکنم کومودو از شرکتی با این عظمت اعتبار قوی تر باشه ......
پست 2 همین تاپیک رو بخون اطلاعات کاملی بهت میده!
اره حرفتون رو قبول دارم ولی یک چیزی هست اینه که باید حتما نسخه اورجینال نورتون رو بگیری تا اذیتت نکنه!
من 80 % موقع ها خودم دهن ویروس ها رو سرویس میکنم دستی!!یا با برنامه کوچک و خیلی وقته انتی ویروس نصب نکردم (4 5 سال)
ولی کومودو چیز خوبیه!!
نمیخوام 2 تا انتی ویروس روی سیستمم باشه (یا ترکیبی) فقط 1 <<<<فعلا نورتون 2013 رو دارم تا نسخه کومودو جدید بیاد!
حدود 3 سال هستش که از Comodo Internet Security نسخه رایگان استفاده می کنم و تا حالا هم مشکل ویروسی و امنیتی نداشتم؛ اگر بتونید با CIS کار کنید و اصطلاحاً قلقش بیاد دستتون به عقیده من از بسیاری از سیستم های امنیتی تجاری عملکرد بهتری داره(یا دستِ کم برابر!)
البته از آنجایی که CIS کمتر سرخود عمل میکنه، به نظرم یوزرهای آماتور نتوانند با آلارم های متعدد CIS کنار بیایند(هر چند این مورد هم راهکاریی داره)، ضمن اینکه باید یک شناخت مناسب از پراسزهای Native ویندوز و تا حدودی شَمِ تشخیص فایل های مشکوک رو هم دارا بود! در این صورت تصور نمی کنم به چیزی بیش از CIS نیاز داشته باشید؛ کاملاً در خدمت شما عمل می کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)